2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
[QUOgünden beri ole hissediom hattateMom, post: 45321436, member: 468236"]Kesende erkek hissediyosun galiba [/QUOTE]
İlk gunden beri ole hissediom hatta ole sever olsumm)) babadan etkilendim galibaa:)))

Ama 3.ayindan sonra kendi kendine gecmezse cerrahi mudahaleyle alabiliriZ durumuna gore bakicaz dedi. Suanda 4cm mis 5 ile 10 cm arasinda buyurse (bebege sikinti vermezmis) almamiz gerekir insallah kendi kendine gecer dedi ki 4cm de epey buyuk 2 hafta beklicem bakalm simdi

doğrudur.

benim doktorum biraz nasıl desem ketum da değil de, bu tarz düşük ihtimallere takılmamı istemiyor diyelim.
muhtemelen benzer durumdur ama bana anlatmamıştır.

bazen bazı şeyleri söylerdi ama sonrasında eklerdi,
ben normalde bunu sana söylemem de, işgüzar biri sende şu var bu var der diye anlatıyorum, yoksa bu ihtimaller çok düşük, kafaya takmaya değmez diye.

bilemem ki, senin doktorun takip edecek zaten değil mi, sıkma canını, en azından bebeğe zararı yokmuş, operasyon gerekse bile doğumdan sonra olur.

Tesekkur ederim canim insallah senin de guzel aberlerini alicaz

Evet takip edilecek. Bakalim hayirlisi insallah

kız darısıda basıma dermısın

Sabahtan berı ne kadar su ıctınız a kızlar soyleyın bakım
Cnn ben çok az içiyorum su cnm off bende mantar vardı 4 mart cuma gunu gidince hem ıdrar hem kan tahlili isteyecem çünkü bende kansizlikta var cnm

Benim tahmini doğum tarihim 18 ekim canım. Doktorum bana aç gel demedi.bende salı günü gidicem burdan güzel haberler vermeyi nasip etsin insallah rabbim.
Benim 14 ekim canım ama büyük ihtimal sezeryan olcak eylül sonu gibi gelir ozamana kadar dursa bile daha ne isterim Rabbim Her şeyin hayırlısini versin. bana hem ac hem idrara sıkışık gel daha iyi görelim dedi. inşallah güzel haberlerle geliriz doktordan

Canım bende 4-5 ay kadar kist tedavisi gördüm doktor hep Korun hamile kalmana engel değil ama düşük yaparsin dedi bende korktum korundum en son hapa mahkum mu yasicam diyip bıraktım o ay hamile kaldım kıstım 3.2 cm di diğeri de 2.5 cm hamile olduğumu öğrenince ya düşük yaparsam dedim sonra doktor kese var diyince kist var mı dedim var küçük kist lerin ama önemli değil dedi ama bana başka doktor kist düşüge sebep olur dedi dedim olmaz korkma kendini strese sokma düşecek diye senin 13-15. Haftalara kadar korkun olmasın kaybedecegine dair dedi. yani küçük kistlerden bi cacık olmuyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…