2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çok sağol cOTE="chtluck, post: 45322088, member: 629960"]H
Hayırlı olsun canım[/QUOTE]
Cok sağol canim cidden çok güzel biseymis ya

Selam kızlar.
Okuyorum yazdıklarınızı ama yazma fırsatı bulamadım. Annem taşınıyor onun telaşı var, geçen hafta temizlik yaptık bu hafta da taşıyacağız. Evde olmak cok iyi geldi bana. Uyuyorum 10 a kadar. Dinleniyorum. Tabi taşınma alışveriş telaşı da biraz yoruyor. Dün bütün gün dışarda alışverişteydik akşam migrenim tuttu. Erkenden uyudum. Hamilelik iyi gidiyor. Hatta hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Bahsetmiştim mide bulantim falan olmuyor. Tansiyonum düşüyor biraz, küçük 4 e kadar düştü önceki gün, o biraz baş dönmesi yapıyor ama iyiyim genel olarak. 8. Hafta doldu dün. Zaman çabuk geçiyor.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Dönüşte ıdrar sonuçlarını göstereceğim doktora sonra 12. Haftada gideceğiz. Galiba 2li test zamanıymış.
Bende de kabızlık vardı. Burada bir arkadaşın yazdığı yulaftan ben de yedim rahatladım. Allah razı olsun..
Şimdilik bizden bu kadar.. Kendinize ve bebislere iyi bakın.. :)

Merhaba hanımlar
Kac gündür aranıza gelmek aklımda ama doktora gıdene kadar beklıyım dıyordum dayanamadım geldım
En son adetimi 15 ocakta gordum. Fakat adetım duzensız en son 39 gunde oldum ondan önce 32 yanı hep degısıyor.
19 subat tarıhınde evde ıdrar testı yaptım sılık cıktı cumartesı aksamı tekrarladım farklı markayla baya belırgın cıktı pazar gunu beta hcg ıcın gıttık 314 cıktı dunde 2 gun arayla baktırayım dıye gıttım degerımız 935 olmus Cok streslıyım henuz doktora gıtmedım tecrubelı arkadaslarım haftaya cumartesıye kadar bekle dıyorlar. Bende daha net gormek ıcın beklıyım dıyorum hac haftalıktır kafam bu konuda cok karısık tabı adet duzensız oldugundan adet tarıhıne göre 5+5 dıyor ama ıcımdekı ses 4 + dır daha dıyo sız ne dusunuyorsunuz dunku degere gore nedır sızce ? ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyabılırım ve hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah
Benı es gecmeyın sızden heyecnla cevap bekleyen bır anne adayı var burada

Kizlar bende ekim annesi olcam insallah.kalp atisini duyduk cok sukur.yalniz ben 7 haftalik hesapliyodm.ama 6 haftalikmis.gec dollenme dedi doktor.umarim hepimiz saglikli bi sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza

Kizlar bende ekim annesi olcam insallah.kalp atisini duyduk cok sukur.yalniz ben 7 haftalik hesapliyodm.ama 6 haftalikmis.gec dollenme dedi doktor.umarim hepimiz saglikli bi sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza
ne guzel canım darısı basıma ınsallah ılk kontrole mı gıttın daha once gıtmısmıydın

Merhaba, ilk hamileliğimde aynı durumu yaşadım, kızım şimdi 22 aylık , 4+3te doktor ultrasonda keseyi gördü ve yanında da hamileliğe bağlı bir kist gördü. Bende de daha önce hiç kist sorunu olmamıştı , adetlerim bile hep ağrısız ve düzenliydi. Doktor bu kistin progesteron salgılayan , bebeğin tutunmasına yardım eden bir kist olduğunu ve kendiliğinden kaybolacağını söylemişti. Bir dahaki randevum 6+4 te idi , yani iki hafta sonra kalp atışını duyduğumuzda kist yok olmuştu ama bana da doktor 3 aya kadar kaybolur demişti. Ben yine de ebe-hemşire bir arkadaşıma da sordum , o da bu çocuk sağlam tutunur , düşmez demişti. Yine de doktorunuz takip edecektir ama içiniz rahat olsun.

10. hafta civarı CRL ölçümü yapılıyor, ve o bebeğin yaşını en kesin veren yöntem benim bildiğim.
BetaHgc aralığı haftalık olarak o kadar geniş ki, belki doktorlar kesenin durumuna göre söylerler hamilelik zamanını.

evet cok genıs gercekten her aralıga uyuyor sen gıttın mı doktora

Günaydın kızlar
Doktora gitmeme , 5 gün var daha . Daha da var . Midemde bulanmıyor . Bulansaydı ıyıydı yaw her sabah bulandımı bulanacakmı dıye kalkıyorum
canım bende öyle diyordum bulantılar başlayınca pişman oldum valla çubuk krakerle yaşıyorum

Canım ben iğnesini oluyorum hiç yan etkisi olmuyo

Hay ağzın bal yesin innnnşşallahhhhh benimde bi sıkıntım duzensizligim yoktu adetimde. 2.ye anne olmak icin kontrole gitmistim 8 ay once. Ilk hamileligimden once bi ameliyat olmustum rahim agzi kapaliydi laparoskopi oldum sonrasinda hamile kalabilmistim. O yuzden bi goriniyim diye gittim kist falan yoktu. Yeni olmus demekki. Kaybolur benimkide insallahhh ☺

Cnm dr banada 5 mart gibi duyariz dedi asagi yukari ayni zamanlarda duyacagiz insallah duyalim gec erken ama saglikli olsun bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…