Eminim her şey yolundadır, bulantı gebeliğin olmazsa olmaz şartı değil ki =) Bence bulantı yokken mis gibi rahat rahat yiyin için =)
Sormayın ya, yarın akşam ben de doktora gideceğim. O kadar heyecanlıyım ki! Geçen hafta Cuma günü 4 mm idi, yarın 10-11 mm olması gerekiyor, acaba içinde embriyo da görebilecek miyim? Kafamda deli sorular yahu. Hiç uyuyamıyorum. Aynen sizin gibi sabahın köründe zıpkın gibi gözlerimi açıyorum, öğleden sonra da işyerinde gözlerim kapanmaya başlıyor =) Ama içimde güzel hisler var, Allah inşallah hayra çıkarır, inşallah hakkımızda hayırlısını verir, sağlıkla kucağımıza almayı kısmet eder.. Yarın akşam neler olacakdeha123 bakalım..
Bir de ben varım! Bir zerrecik kusmadım! İlk başta azıcık bozuluyordum bulantı/baş dönmesi olmamasına da anneme sordum, annemde de hiç olmamış ne bana ne de kardeşime hamileyken. Şanslıyız galiba şekerim =)
İnşallah öyleyizdir.. =))
Mümkün olsa eve bir tane ultrason cihazı alacağım geceden sabaha kendimi takip edeceğim. Aynı stresler, panikler bende de var. Ne bu acaba kontrol manyaklığı mı? Kontrol edemediğimiz için huzursuz oluyoruz acaba? Ben genelde kişisel/profesyonel hayatımda hiçbir şeyi akışına bırakamam ama bunu (e haliyle) bırakmak zorunda kaldığım için bu huzursuzluğum galiba. Bilemiyorum.. Yarın kontrol var, öğlen kan vermeye gideceğim, beni de ekleyin dualarınıza hemşireler, inşallah güzel haberler alırız..
bende haftaya dıyorum ama zamada gecmıyor :)
ılk gebelıgın mı ?
kızlar saglık ocağından arayan oldu mu sizi. kalp atışını duyunca gelmeniz gerekiyor fln dediler. napacaklar ki. anlamadım
Masallah Allah bagislasin :) tecrube var o zaman3. gebelik :)
bir oğlum var.
Allah kolaylik versin. Oyle bisey ki bulanti olursa daha bir hamile hissedecek insan sanki.kendiniMidemmmmm Midemmmmm hayatımı etkilemeye başladı bulantım yok diyenlerrrr olmasın da inşallahh tadını çıkarın midedekileri değillll
Masallah Allah bagislasin :) tecrube var o zaman
ay çatlicam ya meraktanhatta başka doktora mı gitsem diye düşünüyorum ama doktorum duyarsa feci kızar
cnm evet benıde aradılar bıldırmek gerekıyor onlarda takıp edıyor bazı donemlerde aşı olucaz onları takıp edıyorlar artık aile hekimleri ilgilenıyorya cnm ondanhamileliği sağlık ocağına bildirmek gerekiyor benim bildiğim.
ama kalp atışını duyunca neden çağırdılar bir fikrim yok.
İki gebeliğimde de kullandım,hiç bulantım olmadıDecavit bulantı yapıyormuş doktorum dedi bende başka bir vitamine başladim
kız darısıda basıma dermısın
Sabahtan berı ne kadar su ıctınız a kızlar soyleyın bakım
Hayırlı olsun,hoşgeldin.Bende 7. haftamda kalp atışlarını duydum normal :)Slm arkadaşlar bnde ekim annesiyim inşallah dün Dr a gittik 6+1 ve 11 mm kese göründüğünü söyledi kalp atışı için haftaya çarşamba gelmemi istedi son adet tarihim 15 ocak kalp atışı duyulmamasi normal mi sizce Rabbim bebişlerimizi saga salim almak nasip etsin
Benimde hiçbir gebeliğimde bulanmadı canım,bunda da bulanmıyor.Rahat hamilelik geçiriyorum :) Bence şükret 40 şişe serum yemiş arkadaşım var bu bulantılar yüzünden :)
evet evet çok haklısın, gidince görcem zaten hem biraz daha büyümüş olurAy hayır tatlım ya herşeyin bir zamanı var şimdi erkenden gideceksin oldu ki duyamayacaksın kalp atışını bir daha gebereceksin üzüntüden ne gerek var herşeyin zamanı var acele etme tadını çıkar benim hiç acelem yok valla hayırlısıyla geç olsun temiz olsun
Canım ikiz gebeliklerde sık ultrason kontrolu olur.Bende 2 haftada bir gidiyordum.Riskli gebelik olarak görüldüğü için sık kontrol eder doktor.Ultrason zararlı mı arkadaşlar? 2 haftada bir doktora gitmek çok mu?
benimde öyle olacak cnm 2haftada bir.. inş sağlıklı olurlarda.. şimdilerde her şeyi kafama takar oldum. Yeni taktığım konuda erken doğumCanım ikiz gebeliklerde sık ultrason kontrolu olur.Bende 2 haftada bir gidiyordum.Riskli gebelik olarak görüldüğü için sık kontrol eder doktor.
Hayırlı olsun hoşgeldin.Bazı kistler bebeği koruyucu kistlerdir,gebelikle oluşur kendiliğinden söner hiç endişelenme.Kizlar merhaba. 4 yasinda biz kizim var. 2. Hamileligimdeyim. Bugun ilk defa dr a gittim kese olusmus 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz insallah. Yalniz sag tarafimda bi kist varmis 4cm. Simdiye kadar hic kist problemi yasamadim. Buy7k ihtimal gebelige bagli kist dedi. Genelde 3.ayina kadar kendine kendine kayboluyomus. Takip edilicek. Biraz karin agrim var bundanmis demek. Biraz uzuldum acikcasi. Ne diyosunuz. Varmi ayni durumu yasayan
Oh masallah gercekten rahat gecmisvalla aslında tecrübe yok
oğlumda ne hamilelik belirtisi ne de doğum belirtisi yaşadım.
hatta doğumum planlı sezeryandı, otele gider gibi hastaneye gittik.
doktorum da anlattığım gibi relax bir adam.
hamileliğim boyunca 2 yasak koydu bana, onun dışında olduğun gibi yaşamaya devam et dedi, vitamin bile vermedi, folik asit bile vermediydi de ben yine de kullanmıştım.
yasaklarım;
- dar, vücudu sıkan kıyafet giyme,
- topuklu giyme.
o kadar.
tüm hamilelik değişimim bundan ibaret
Merhaba sen gittin mi doktora :)Ay hayır tatlım ya herşeyin bir zamanı var şimdi erkenden gideceksin oldu ki duyamayacaksın kalp atışını bir daha gebereceksin üzüntüden ne gerek var herşeyin zamanı var acele etme tadını çıkar benim hiç acelem yok valla hayırlısıyla geç olsun temiz olsun
Ahhh benim midem iki gun bulandi ve kayp oldu sanki bulansa nerdese zil takib oynuyacam boyle kendimi hamile hiss edemiyorum sankiMidemmmmm Midemmmmm hayatımı etkilemeye başladı bulantım yok diyenlerrrr olmasın da inşallahh tadını çıkarın midedekileri değillll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?