2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim de bulantım yok diyordum güya niye yok sağlıksız mı diyordum 6. Haftaya girdim başladı mide bulantısı 8. Hafta da tavan yapacak nasıl çalışacağım Ayy doktor çok varsa ilaç vereyim dedi yok dedim

Oh masallah gercekten rahat gecmis bu sefer var mi.belirti falan ? Ben simdiden yediklerime dikkat etmeye basladim zaten saglikli besleniyordum ama daha ozenli devam :)

Merhaba sen gittin mi doktora :)

hayır hiç bir belirti yok.
bir tek uykulu olma durumu var, akşam dokuzda uykum geliyor.

Ahhh benim midem iki gun bulandi ve kayp oldu sanki bulansa nerdese zil takib oynuyacam boyle kendimi hamile hiss edemiyorum sanki
Ayyy öyle deme kız değişelim hisleri sabah ilk uyandığımda öğlen biraz dinleneyim dediğimde başlıyor annemde fazla olmamış ona güveniyordum ama yok

Tahmini doğum tarihlerimiz ayni sen kalp atislarini duydunmu

Hayırlı olsun hoşgeldin :)
Kizlar bende ekim annesi olcam insallah.kalp atisini duyduk cok sukur.yalniz ben 7 haftalik hesapliyodm.ama 6 haftalikmis.gec dollenme dedi doktor.umarim hepimiz saglikli bi sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza
Hayırlı olsun hoşgeldin amin :)
kızlar saglık ocağından arayan oldu mu sizi. kalp atışını duyunca gelmeniz gerekiyor fln dediler. napacaklar ki. anlamadım
Sağlık ocağına gebelik kaydını yaptırman gerekiyor,rutin kontroller ve testler oluyor.Demir tiroit vs değerlerine bakılıyor,ilerleyen haftalarda kalp atışlarına bakılıyor,tetanoz aşısı felan yapılıyor.
benimde öyle olacak cnm 2haftada bir.. inş sağlıklı olurlarda.. şimdilerde her şeyi kafama takar oldum. Yeni taktığım konuda erken doğum
Ah canım çok iyi anlıyorum endişelerini ama korkma erkende doğsalar büyüyüp gidiyorlar :) Benimkiler 34. haftada geldiler şimdi 8 aylıklar :)

Slmlar hanimlar dr her sey normal dedi
Allahima bin şükür darisi iyi haber bekleyen herksin basina
Bana hemgram
Glukoz
Tsh
Ast,alt,bbun,kreatinin,ure,vdrl
Hsb aq,anti hcv,hiv testleri istedi.bunlari saglik ocaginda yaptir.yapmadiklari 2 test var onlari asagidan istediyorum dedi acaba onlar hangi testler, devlette yaptirmayi düşünüyorum cunku
Veee hemen yarin yaptirsm sorun olur mu?

mrb ben de dün yaptırdım 2 aylık hamileyim tam 8. haftadayım . devlete yaptırdım (sağlık ocağında) yaptırdım .sonrada sonuçları sağlık ocağından alıp özel dr ma götürdüm canım .. sadece idrarı özelde yaptırdım sağlık ocakları yapmıyormuş idrar tahlili

Bildiğim kadarıyla idrar tahlillerini ve rubellayı sağlık ocağı yapmıyor.MaşaAllah herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

ben geçen hafta yaptırdım testleri.dr.um özelde. orda kan aldırdı 100 lira tuttu zaten. diğer testler çok pahalı devlette yap dedi. doğum hastanesinde yaptırdım ama sonuçları doktoruma götürmedim daha. bu cuma inşallah muayeneye gidince gösteririm.

cnm evet benıde aradılar bıldırmek gerekıyor onlarda takıp edıyor bazı donemlerde aşı olucaz onları takıp edıyorlar artık aile hekimleri ilgilenıyorya cnm ondan
bu dönemlerde olacagımız bi aşı falan varmı. siz giittinizmi. okudugum bazı yerlerde tetanoz aşısı fln vurmuşlar ılk 3 ay içinde 2 kez hemde ilk gebelik olanlarda. bana kendi doktorum birsey demedi. gıdınce vururlar dıye de saglık ocagına gıtmedım hıc. cagırıyorlar ama gıtmedım.

Canim vardır bi hayır randevumuz evet 10gün var bana da uzun geliyor ama sonu güzel olur inşallah ben artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe kuruyorum kafamda ya kalbi durursa, ya sağlıksız olursa doktorun söyledikleri çıkmıyo aklımdan inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz. Bende ıstanbuldayım anadolu yakasında.

Benimde sol tarafımda varmış , ilk gebeliğimde de denilmişti ama bi sorun olmaz doktor kontrol altında tutucaz Dedi

Bence aldırma bekle çok sorun olmadığı müddetçe bana da aşırı ağrı yapıyor ara ara ama alıştım

Hayırlı olsun tebrik ederim , belki tahmininden büyük çıkar düzensiz olunca değişken oluyor kontrole gidince doktor anlar , ben 4+5 te gittim doktor daha 5 haftalık bile değil Dedi bende 4+5 dedim anca o kadar işte Dedi

2 martta gidicem bende kontrole çok heyecanlıyım henüz bulantı falan yok sadece uyku hali fazla

ınsallah canım yapcak bısey yok elımızden hıc bısey gelmıyor
sen nereye gıdıyrosun ıross doktora?

Oh masallah gercekten rahat gecmis bu sefer var mi.belirti falan ? Ben simdiden yediklerime dikkat etmeye basladim zaten saglikli besleniyordum ama daha ozenli devam :)

Merhaba sen gittin mi doktora :)

gittim canım pazartesi keseyi gördük 15 gün sonra çağırdı kalp atışları için

Çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına Allah ta diğer doktoru bildiği gibi yapsın vicdansız

4+5 te kese 4.77 mm idi günde 1 mm büyüse bugün anca 11 mm olmuştur duyulmaz kalp atışı galiba

5+1 demişti doktor canım valla ultrason kağıdına baktım 10.1 cm yazıyor ama çok bilmiyorum kalp atışı 7. hafta dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…