2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
merhabalar kızlar bir kaç tane ekim anneleri var :) bnde eylül hesaplamıştım kendi kendime burdan hesplayınca ekim çıktı nyse hayırlısı ilk bebeiim resimdede var bir oğluşum var bu ikinci bebeiimiz oğlumun ilk doğum gününde öğrendik baya bi şok olduk hayrlısı dedik :) şimdi 8+3 haftalık olduk ilk kontrolumuze gittik kalp atışlarını duyduk hayırlısıyla sağlıklıymış allaha şükür. 3 marttta gidicez inş. bir veya ikinci fark etmiomuş heyecan hep aynı :) heleki cinsiyet merakı şaka gibi :) benim ilk günlerim baya kötü geçti bu bir iki gündür ii sayılırım. daha hebrim yokken rüyamda gördüm bir kızım olmuş ogünde mide ağrıları kusmam için elimden geleni yapmalar ilaç fln içtim rüyama grdi bn halen hesaba katamadığım için gzl şeylere yordum. nyse adet gecikince öğrendikki ailemize yeni bir üye katılıyormuş :) ilk günler çok mide yanması ekşimesi bulanması, uyku hali sürekli yorgunluk şuandada yorgunluk uyku devm edio ama gerisi azaldı oğlumda hiç bir şey yaşamamıştım çok rahat bi hamişlik geçirmiştim ama bu fındık brz zorlucağa benzio :) HERKESİN HAMİŞLİKLERİ ÇOK İİ GEÇER İNŞ. TEKRAR MERHABAAA :)

Midemmmmm Midemmmmm hayatımı etkilemeye başladı bulantım yok diyenlerrrr olmasın da inşallahh tadını çıkarın midedekileri değillll

Benimde çok bulantım yok henüz bazen yemek yerken oluyor arada sabah falan hiç yok

Merhaba canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin senin ve hepimizin inşallah
benimde çok midem yandı ilk haftalar şimdi hafif bulantı var

Bugün tam 6+0 olduk umarım bulantın falan olmaz ama geçen hafta benim de yoktu 2 gündür fazla olmaya başladı

Valla benimde olacak gibi hissediyorum hayırlısı artık bulantı olmayınca da sanki hamileliği anlamıyorsun normalmişsin gibi hissediyorsun acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyorsun :)

Valla benimde olacak gibi hissediyorum hayırlısı artık bulantı olmayınca da sanki hamileliği anlamıyorsun normalmişsin gibi hissediyorsun acaba bir sıkıntı mı var diye düşünüyorsun :)
Hafif bulantı olsun bi yoklasın geri gitsin keşke öyle olsa ya hissettirsin sadece

ilk bebeiimde hiç bulantım yanmam olmadığı için aynen shoji senin dediğin gibi düşünüyordum :) ama şimdi baya bi sıkntım oldu öylesi dahamı rahtmış dedirtti yani :)

Var canım ben ben hapşırırken öksürürken batıyor sancı giriyor normal dedi annem ama :) doktora sormadım
benim alerji gibi bişeyim var parfümde kokuda filan öksürüyorum. karnımı tutarak öksürüyorum ama normaldir sanırım. kasılıyor sonuçta minnoşumun yeri

Kızlar bende bugün aşırı vaj.. Ağrısı var. Oturamıyorum resmen

düşünmeyin hiç ben de bugün başladı sabah. ve istifra etmememe rağmen kötü oldum

ilk bebeiimde hiç bulantım yanmam olmadığı için aynen shoji senin dediğin gibi düşünüyordum :) ama şimdi baya bi sıkntım oldu öylesi dahamı rahtmış dedirtti yani :)

Benimde bulanırsa bunları söylediğime pişman olacağım canım biliyorum.. Tavsiyelerin var mı ilk gebeliğinden nelere dikkat edelim ne yiyelim ne içelim neyin faydasını çok gördün

git cnm bennımde daha yenı yarın gel,in dedıler ben yarın gıdemem ama p tesı gıdıcem calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…