2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Neleri yemeye dikkat ediyorsun canım

cnm bn korkumdan midem yanmasın bulanmasın die 1 haftadır yemeklerime çok dikkt ediyorum. sennle paylaşayım dedim. mesela portakal yemeği bıraktım, çay kahve neskahve falan içemiyorum, ekşi çok istiom ama en aza çektim şimdi bu günlerde daha iiyim

Portakal neden yemiyorsun ben bugün yedim bitane ama yanlış mı yaptm

Benimde bulanırsa bunları söylediğime pişman olacağım canım biliyorum.. Tavsiyelerin var mı ilk gebeliğinden nelere dikkat edelim ne yiyelim ne içelim neyin faydasını çok gördün

Portakal neden yemiyorsun ben bugün yedim bitane ama yanlış mı yaptm

yoo herkesde aynı etki olacak die bir şey yok tabiki ama bnde mide ekşimesi yaptı cnm baya çektim ya ki bn ilk bebeiimde çok kilio aldım 25 kilo troit çıktı zorla da olsa tam hepsini vermişken bi baktık ikinci yola girmiş :)

bu diğeri gibi olmadı için midem ağrıo yanıo ama bu günlerde daha iiyim bir çok yediğim şeyi azalttım mesela ekmek sadece sbh kahvltılarında tüketiyorum. ama portakal asitli olduğu için mideme ii gelmedi sanırım. limonlu şeyler yediğim zmnda midem ekşio

Anladım canım bende de açlık şekeri 120 çıktı doktor diyet verdi yarın tekrar dahiliyeye gideceğim test için

tetanos aşısı biraz daha geç olması lazım.
doktorunuza sormadan aşı yaptırmayın siz yine de.
ben yaptırmıştım ilk hamileliğimde,
toplam 5 adet tetanos aşısı oluyorsunuz 2 yıl içerisinde.
muhtemelen koruyuculuğu devam ediyordur benim gibiler 2. hamileler için.

ben 4 tane yaptırdım.5. aklıma bile glmedi.dün sağlık ocağına gittim hastayım diye. ebeye gebelikten bahsettim. ultrason kağıdıyla gel dedi. galiba inanmıyorlar:)) benim tek doz aşım kaldığı için 20. haftada yaptıracakmışım. bitecekmiş.

Anladım canım bende de açlık şekeri 120 çıktı doktor diyet verdi yarın tekrar dahiliyeye gideceğim test için

hadi ya cnm bnm buna üzüldüm bnm arkimdede çıkmıştı oda 2015 ekimde doğum yaptı. en son nelr yaptılar dietler fln yok en son insilüne başladılar ama sağlıkla aldı kucağuma meleğini cnmcım merak etme içini ferah tut

Ya kizlar bnm cnm limon istiyo yiyorum arada bugun biri limon yeme iyi olmaz kan sulandirici ozelligi yuzunden fln dedi ama ben zaten coraspin kullaniyorum icime dert oldu yediklerim bi zarar vermemistir demi

Evet doktor banada diyetle düzelmesse insüline başlayacaksın dedi maalesef inşallah yarın herşey iyi çıkar

Çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına Allah ta diğer doktoru bildiği gibi yapsın vicdansız

Yok canım durum sandığın gibi iyi değil maalesef doktor bebeğin kalp atışını duydu ama plasenta çok büyükmüş olması gerekenden baya fazla eğer büyüme devam ederse bebeğibebeğin kalbi durur dedi (Allah korusun) ama büyümez olduğu gibi kalırsa%50 Şansın var gebeliğin ilerlemesi için dedi yani 5martta belli olacak durumum

Allah yardımcın olsun canım... İnşallah büyümez...

Allah korusun . Hayirli sonuclanir insallah.

allah korusun inş büyümez sağsalim meleğine kavuşursun cnm

Hafif bulantı olsun bi yoklasın geri gitsin keşke öyle olsa ya hissettirsin sadece

Hiç olmasın canım ya.. Ben çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum... Geçenlerde kusmaktan çok kasıldı karnım ağrıdan ölüyorum sandım acile gittik... Serum bağladılar susuz kalmayayım diye... İnşallah hiç olmaz sizin... Benim diğerleri de böyle olmuştu çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…