- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
bende de öyle oluyor diğer hamileliğimdede olurdu normal yani canımya kızlaaarrrr öksürürken batma var mı sizde???? sordum ama kimse yanıt vermediiii
Bı bakayım canım
Bende istemiyorum olmasını başladı ama madem olacaksa böyle olsun isterdim allah şifa versin canımHiç olmasın canım ya.. Ben çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum... Geçenlerde kusmaktan çok kasıldı karnım ağrıdan ölüyorum sandım acile gittik... Serum bağladılar susuz kalmayayım diye... İnşallah hiç olmaz sizin... Benim diğerleri de böyle olmuştu çok zor oluyor
Devlet özel farketmiyor allah iyi doktorla karşılaştırsın özele gittim kadın hiç bişi demedi tahlillerime bile bakmadım sonra kontrole gittim herşeyi sordu baya ilgilendiSelam kızlar. Doktora gittim geldim ama bir kez daha devlete gittiğim için kendime öyle kızgınım ki. Anladığım kadarıyla para vermediği için bir şey bilme hakkı vermiyorlar insana. Ne kalp dinletti, ne gününü haftasını söyledi, ne ultrasondan gösterme zahmetinde bulundu. Bebek canlı demekle yetindi. Zaten 5 saniye anca baktı. Ya ben muhtemelen son hamileliğimi geçiriyorum. İçimde son kez bir canlı büyütüyorum. Onu görmeye, kalbini dinlemeye hakkım yok mu? Çok sinirim bozuldu. Bir de devlette doğum yapsam nasıl olur diye düşünüyordum. Adamı kargo paketi gibi ordan oraya fırlatır bunlar. Bir daha devlete adım atarsam iki olsun.
Kızlar ben bir şeyi merak ettim,sizin göğüs acınız/ağrınız 7/24 devam ediyor mu.
Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen kayboluyor yani gün içinde değişiyor,aklıma da türlü türlü şey geliyor siz de durum nedir
Aminn insallah hosbuldukHayırlı olsun hoşgeldin.Bazı kistler bebeği koruyucu kistlerdir,gebelikle oluşur kendiliğinden söner hiç endişelenme.
Acı yağlı tuzlu dan uzak durmaya çalışıyorum az az yiyorum leblebi ekşi elma kraker favorim bol su içiyorum en az 10 bardak içmeyince idrar yolları yanıyor hemen yeme düzenini oturturamadım ama hala kahvaltı akşam öğle yemeği midem ne zaman rahatsa o zaman yiyebiliyorum sen nasıl besleniyorsunNeleri yemeye dikkat ediyorsun canım
Ben de kimyasal düşük yaşadım hiç bişi göremedik sadece rahim kalınlaşmıştıDaha once bür düşüügüm oldu canım ama
Merhabaaa ☺ aminn insaallah. Seninde gözün aydinnmerhaba arkadaşlar bende 2 aylık gebeyim :) hepinizin gözüaydın olsun:) olmayanlarada rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Minnoşunu sevsinler bende tutuyorum koruma iç güdüsü galiba ☺benim alerji gibi bişeyim var parfümde kokuda filan öksürüyorum. karnımı tutarak öksürüyorum ama normaldir sanırım. kasılıyor sonuçta minnoşumun yeri
Benimde sol tarafımda varmış , ilk gebeliğimde de denilmişti ama bi sorun olmaz doktor kontrol altında tutucaz Dedi
Bakalim insallah söner gider
Bence aldırma bekle çok sorun olmadığı müddetçe bana da aşırı ağrı yapıyor ara ara ama alıştım
Hayırlı olsun tebrik ederim , belki tahmininden büyük çıkar düzensiz olunca değişken oluyor kontrole gidince doktor anlar , ben 4+5 te gittim doktor daha 5 haftalık bile değil Dedi bende 4+5 dedim anca o kadar işte Dedi
2 martta gidicem bende kontrole çok heyecanlıyım henüz bulantı falan yok sadece uyku hali fazla
Benim 8 haftalıktı . Kalbi atıyorduBen de kimyasal düşük yaşadım hiç bişi göremedik sadece rahim kalınlaşmıştı
Merhaba hanımlar
Kac gündür aranıza gelmek aklımda ama doktora gıdene kadar beklıyım dıyordum dayanamadım geldım
En son adetimi 15 ocakta gordum. Fakat adetım duzensız en son 39 gunde oldum ondan önce 32 yanı hep degısıyor.
19 subat tarıhınde evde ıdrar testı yaptım sılık cıktı cumartesı aksamı tekrarladım farklı markayla baya belırgın cıktı pazar gunu beta hcg ıcın gıttık 314 cıktı dunde 2 gun arayla baktırayım dıye gıttım degerımız 935 olmusCok streslıyım henuz doktora gıtmedım tecrubelı arkadaslarım haftaya cumartesıye kadar bekle dıyorlar. Bende daha net gormek ıcın beklıyım dıyorum hac haftalıktır kafam bu konuda cok karısık tabı adet duzensız oldugundan adet tarıhıne göre 5+5 dıyor ama ıcımdekı ses 4 + dır daha dıyo sız ne dusunuyorsunuz dunku degere gore nedır sızce ? ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyabılırım ve hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah
Benı es gecmeyın sızden heyecnla cevap bekleyen bır anne adayı var burada
Hayırlı olsun canım.Benim son adet tarihim 25 Ocak.Gecen hafta Salı günü(16-02-2016)erken gebelik testi Yaptım silik çizgi çıktı.Aynı gün kan verdik.Adetime 3 gün vardı.Beta Hcg 40,3 gün sonra 235,3 gün sonra 880 çıktı.Sonuncusunu bu Pzt yaptırdık.Ben şu an 4+2 him inşallah.Sen de o civardasındır bence.
Benim de öyle... Geceleri çok oluyor ozellikle. Aklına ne geliyor ki benim hiç bir şey gelmedi :)
çok evhamlanma canım...kısmete inan. hem bu kadar takarsan strese girersen bebeğin de bunu yaşar. benim göğüs ağrım çok azaldı. kasık ağrım azaldı. normal olduğunu düşünüyorum ben. 9 ay boyunca göğüs ağrımaz zaten:)Artması değilde bazen göğüs hassasiyetimin kaybolması beni korkutuyor,daha önceki gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve göğüs hassasiyetim yok olmuştu bu nedenle hep kontrol ediyorum.
Acı yağlı tuzlu dan uzak durmaya çalışıyorum az az yiyorum leblebi ekşi elma kraker favorim bol su içiyorum en az 10 bardak içmeyince idrar yolları yanıyor hemen yeme düzenini oturturamadım ama hala kahvaltı akşam öğle yemeği midem ne zaman rahatsa o zaman yiyebiliyorum sen nasıl besleniyorsun
Nerden duymuşlar ki hamile olduğunuzu?cnm evet benıde aradılar bıldırmek gerekıyor onlarda takıp edıyor bazı donemlerde aşı olucaz onları takıp edıyorlar artık aile hekimleri ilgilenıyorya cnm ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?