2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selam kızlar. Doktora gittim geldim ama bir kez daha devlete gittiğim için kendime öyle kızgınım ki. Anladığım kadarıyla para vermediği için bir şey bilme hakkı vermiyorlar insana. Ne kalp dinletti, ne gününü haftasını söyledi, ne ultrasondan gösterme zahmetinde bulundu. Bebek canlı demekle yetindi. Zaten 5 saniye anca baktı. Ya ben muhtemelen son hamileliğimi geçiriyorum. İçimde son kez bir canlı büyütüyorum. Onu görmeye, kalbini dinlemeye hakkım yok mu? Çok sinirim bozuldu. Bir de devlette doğum yapsam nasıl olur diye düşünüyordum. Adamı kargo paketi gibi ordan oraya fırlatır bunlar. Bir daha devlete adım atarsam iki olsun.

Bende istemiyorum olmasını başladı ama madem olacaksa böyle olsun isterdim allah şifa versin canım

Devlet özel farketmiyor allah iyi doktorla karşılaştırsın özele gittim kadın hiç bişi demedi tahlillerime bile bakmadım sonra kontrole gittim herşeyi sordu baya ilgilendi

Kızlar ben bir şeyi merak ettim,sizin göğüs acınız/ağrınız 7/24 devam ediyor mu.
Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen kayboluyor yani gün içinde değişiyor,aklıma da türlü türlü şey geliyor siz de durum nedir

Benim de öyle... Geceleri çok oluyor ozellikle. Aklına ne geliyor ki benim hiç bir şey gelmedi :)

Neleri yemeye dikkat ediyorsun canım
Acı yağlı tuzlu dan uzak durmaya çalışıyorum az az yiyorum leblebi ekşi elma kraker favorim bol su içiyorum en az 10 bardak içmeyince idrar yolları yanıyor hemen yeme düzenini oturturamadım ama hala kahvaltı akşam öğle yemeği midem ne zaman rahatsa o zaman yiyebiliyorum sen nasıl besleniyorsun

Selamlar kızlar. Sizi takip ediyorum ama katılamıyorum sohbetinize. Aramıza yeni katılanlar olmuş kalabalıklaştık iyice dahada çok artsın sayımız inşallah :)) Bende 8. Haftama doğru yol aldım geçtiğimiz hafta doktora muayene oldum bir sıkıntı görünmüyor dedi bebek henüz çok küçükü 1 cm bile değildi. Dinlenmemi söyledi doktor. Son 2 gündür kasıklarıma kramplar giriyor normal mi acaba benimle aynı durumda olan kasık ağrısı geçmeyen var mı?

Benim de öyle... Geceleri çok oluyor ozellikle. Aklına ne geliyor ki benim hiç bir şey gelmedi :)

Artması değilde bazen göğüs hassasiyetimin kaybolması beni korkutuyor,daha önceki gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve göğüs hassasiyetim yok olmuştu bu nedenle hep kontrol ediyorum.

Artması değilde bazen göğüs hassasiyetimin kaybolması beni korkutuyor,daha önceki gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve göğüs hassasiyetim yok olmuştu bu nedenle hep kontrol ediyorum.
çok evhamlanma canım...kısmete inan. hem bu kadar takarsan strese girersen bebeğin de bunu yaşar. benim göğüs ağrım çok azaldı. kasık ağrım azaldı. normal olduğunu düşünüyorum ben. 9 ay boyunca göğüs ağrımaz zaten:)

Ben sabah çavdar ekmeği peynir zeytin 5-6 tane, 1 domates yiyorum bazen açık çay içiyorum bazen içmiyorum
Öğlen yemeği işyerinde ne çıkıyorsa ekmeksiz yiyorum en az 3 bardak ayran içiyorum
Arada mutlaka 1 bardak süt içiyorum ceviz badem ve fındık yiyorum hergün birde meyve yiyorum
Akşam da daha çok protein et balık oluyor öğlen et yediysem akşam sebze yiyorum
Sonrada maden suyu içiyorum hergün 1 şişe

şimdilik bulantıardan önce böyle beslenmem

Su içmeye özen gösteriyorum ama çokta başarılı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…