2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bugün akıntım çok çok hafif kahverengi oldu 1 2 kere varla yok arası çamaşırımda bişey yok peçete de belli oluyor biraz korkulacak bişey midir

Kızlar bugün akıntım çok çok hafif kahverengi oldu 1 2 kere varla yok arası çamaşırımda bişey yok peçete de belli oluyor biraz korkulacak bişey midir

cnm korkma bnmde oluyor zaman zaman ilk bebeiimdede olmuştu. Rahim hızlı bir şekilde büyüdüğü için oluyor, telaşa kapılma, ama yinede doktoruna gidince söyle

Canım dinlen istersen biraz ama öncelikle doktorununu bilgisi olsun belki onerileri olur sana. Ama sakın stres yapma .cok cok az oldugunu soyledin zaten.

Birde kahverengi akıntı devam etmeyen kanama demektir demişti doktorum. Yani riskli olan kırmızı kanama oluyor.

Canim bende bel ağrisi yasadim hemde cok kotu ağriyordu ama adet gunumden 5 gun sonra geçdi cok sukur normal yani

Çok güzel olacak inşallah canım

Kasıkta hafif bir sızı gün içinde zaman zaman oluyor geçiyor.Göğüslerimde genelde bir hassasiyet var ama bazen dayanılmaz acıyor,dokunamıyorum bile.

yok cnm bende ayni kalp atisina gittim hicbirsey demedi doktor sekreterde işiniz bitti gidin dedi sok oldum dedim nasil bitti dedim doktor bey bisi demedi bu kadar muayene dedi çıktım oyle geldim cuma kendi doktoruma gidicem yine

Canim bende bel ağrisi yasadim hemde cok kotu ağriyordu ama adet gunumden 5 gun sonra geçdi cok sukur normal yani

Benim bugun adet gecikeli 6.günüm valla içimdeki korkuya engel. Olamıyorum uyusam da bi 2 hafta sonra uyansam diyorum kafayı yedim.iyice günler geçmek bilmiyor nedense çok sitresliyim

Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm

Benim bugun adet gecikeli 6.günüm valla içimdeki korkuya engel. Olamıyorum uyusam da bi 2 hafta sonra uyansam diyorum kafayı yedim.iyice günler geçmek bilmiyor nedense çok sitresliyim

Canım benim.üzülme inşallah düzelir kalp atışları ilaç falan vermedimi doktor bunun için bi çözüm yokmu neden oluyomus ki böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…