Kızlar bugün akıntım çok çok hafif kahverengi oldu 1 2 kere varla yok arası çamaşırımda bişey yok peçete de belli oluyor biraz korkulacak bişey midir
Canım dinlen istersen biraz ama öncelikle doktorununu bilgisi olsun belki onerileri olur sana. Ama sakın stres yapma .cok cok az oldugunu soyledin zaten.Kızlar bugün akıntım çok çok hafif kahverengi oldu 1 2 kere varla yok arası çamaşırımda bişey yok peçete de belli oluyor biraz korkulacak bişey midir
Canim bende bel ağrisi yasadim hemde cok kotu ağriyordu ama adet gunumden 5 gun sonra geçdi cok sukur normal yaniArkadaslar Merhaba bende dün beta baktırdim 510 çıktı çok mutlu oldum dün biseyim yoktu bugün gündüz den beri belim ağrıyo çok durdurmayacak gibi değil ama hissettiriyor sızıntı gibi çok korktum böyle bişi yaşayan varmı acaba bide kasiklarim batıyor arada
Bende ocak ayi kimyasal gebelik geçirdim hemen ardinanda hamile kaldim belim ağridigi icin cok korkmusdum yine kimyasaldir diye ama cok sukur her sey yolundaCanım çok sağol ne bileyim korktum daha önce bi kimyasal geçirdim hergün bi korku var içimde
Benm bel agrim gecmiyor acilde calisiyorum ve aksama kadar oturamiyorum ondan mi acabaCanim bende bel ağrisi yasadim hemde cok kotu ağriyordu ama adet gunumden 5 gun sonra geçdi cok sukur normal yani
Yaaa canim yoruluyorsun ondan geçmiyor ben bazen ev isleri yapinca ağriyor hemen uzanib dinleniyorumBenm bel agrim gecmiyor acilde calisiyorum ve aksama kadar oturamiyorum ondan mi acaba
Çok güzel olacak inşallah canımYok canım durum sandığın gibi iyi değil maalesefdoktor bebeğin kalp atışını duydu ama plasenta çok büyükmüş olması gerekenden baya fazla eğer büyüme devam ederse bebeğibebeğin kalbi durur dedi (Allah korusun) ama büyümez olduğu gibi kalırsa%50 Şansın var gebeliğin ilerlemesi için dedi yani 5martta belli olacak durumum
Kasıkta hafif bir sızı gün içinde zaman zaman oluyor geçiyor.Göğüslerimde genelde bir hassasiyet var ama bazen dayanılmaz acıyor,dokunamıyorum bile.Kızlar ben bir şeyi merak ettim,sizin göğüs acınız/ağrınız 7/24 devam ediyor mu.
Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen kayboluyor yani gün içinde değişiyor,aklıma da türlü türlü şey geliyor siz de durum nedir
Ayaklar havaya canım hemen uzandığında kaldır havaya dinlen biraz öyleKızlar bugün akıntım çok çok hafif kahverengi oldu 1 2 kere varla yok arası çamaşırımda bişey yok peçete de belli oluyor biraz korkulacak bişey midir
yok cnm bende ayni kalp atisina gittim hicbirsey demedi doktor sekreterde işiniz bitti gidin dedi sok oldum dedim nasil bitti dedim doktor bey bisi demedi bu kadar muayene dedi çıktım oyle geldim cuma kendi doktoruma gidicem yineİlkinde boş gebelik deyip yüreğimi ağzıma getirdiler ama akıllanmamışım demek ki. Aslında tahliller yüksek tuttuğu için devlette yaptırmak istemiştim. Doktora görünmem gerektiği için kalp atışını da duyar tahlillerimi de yaptırır, doktoruma giderim demiştim ama yine yapacağını yaptılar. Ben bebeğimin kalbini dinlicem diye güle oynaya gittim, odadan şaşkın ve sönmüş balon gibi çıktım. Bi de özelde tahlillerin ücretsiz olanlarını yaptırmıştım. İdrar ve 3 tüp kan alınmıştı. Onları gösterdim, listeden çıkarsın diye. Biz başka yerin tahlilleriyle ilgilenmiyoruz dedi. O kadar kan verdiğimle kaldım. Neyse canım bize ders olsun. Bu güzel dönemi trip çekerek geçirmemek için kendimize vicdanlı ve güler yüzlü doktorlar bulalım. Yoksa çekilir dert değil.
Canim bende bel ağrisi yasadim hemde cok kotu ağriyordu ama adet gunumden 5 gun sonra geçdi cok sukur normal yani
Canim bende bel ağrisi yasadim hemde cok kotu ağriyordu ama adet gunumden 5 gun sonra geçdi cok sukur normal yani
Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm
Hayır hiçbir şey vermedi. Takip edecez dedi sadeceCanım benim.üzülme inşallah düzelir kalp atışları ilaç falan vermedimi doktor bunun için bi çözüm yokmu neden oluyomus ki böyle
Hayır hiçbir şey vermedi. Takip edecez dedi sadece
Sağ ol Can'ım. İnşallah.Hmm üzülme canım inşallah bişey olmaz bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?