Yaa kötü kötü şeyler aşermeyin koku bulanti kusmak çok kötübende sizdenim benimde hiç midem bulanmıyor.tek belirtilerim arada kasıklarım ağrıyordu 2 gündür ağrımıyor.göğüslerim acıyor belim ağrıyor bide bazen ani hareketlerde bulunmamaya çalışıyorum ama sabah kalktığımda gözlerim kararıyor bazen oturduğum yerden kalktığımda da kararıyor.şuanlık bu kadar belirti var.bebeğim iyi olsun yeterki herşeyi çekmeye razıyım.
Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm
Bendede var bu batmalar sag ve bazen sol yumurtalakta gibi kasilip kalıyorum bebis büyüyor bence ondan ve benim bel bölgem genişledi ve göbeğim çıktı daha 2 ayda çok erken ama ve dengesiz im Üşüyorum ağzım da acı tat var ve tekrar uyumaya basladim yaa 18 saat felan uyuyomgünaydın kızlar size bişey sorcam. iki gündür ayağa kalktığımda öksürdüğümde falan kasıklarımda inanılmaz batmalar ve kasılmalar yaşıyorum. sonra geçiyo 10 sn anca sürüyo. ama iki büklüm oluyorum. bir de uykumda pozisyon değiştirirken batıyo. bunları yaşayan var mı ?
5+5 o dediğim bence bir kadindogum yada bir üniversite hastanesine git ben ilk bebeğimi gebelik yok tahlil de negatif ve rahimdede birsey uok dendi söktürücü ile bebeğim varmis içerde dagildi diye 8 hastalikken alındı sonrasi çok zordu 1yere daha görünSat 15 Ocak. 5+5 görünüyor tarihe göre. Ege bölgesindeyim canım.
Kalp atışı yeni başlamışsa yavaş yavaş hızlanmaya başlar. Benim 12 gün önceki muayenemde alttan bakıldığı halde kalp atışı çok yavaştı. Doktor yeni atmaya başlamış, hızlanacak demişti. İnşallah seninki de böyle birşeydir.Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm
Söktürücü yüzünden mi kaybettin bebeğini?5+5 o dediğim bence bir kadindogum yada bir üniversite hastanesine git ben ilk bebeğimi gebelik yok tahlil de negatif ve rahimdede birsey uok dendi söktürücü ile bebeğim varmis içerde dagildi diye 8 hastalikken alındı sonrasi çok zordu 1yere daha görün
Kalbi atiyor ama kesesi dağılmisti diye kürtaj la alındı ve narkoz suzSöktürücü yüzünden mi kaybettin bebeğini?
Geçen hafta da gitmiştim. O zaman da az dedi ama haftaya artar demişti. Bugün yedi haftalık artık daha güçlü olmalıydı dediKalp atışı yeni başlamışsa yavaş yavaş hızlanmaya başlar. Benim 12 gün önceki muayenemde alttan bakıldığı halde kalp atışı çok yavaştı. Doktor yeni atmaya başlamış, hızlanacak demişti. İnşallah seninki de böyle birşeydir.
Çok zor bir durum. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımAllahim daha neler duyacak neler yasayacak bu anneler..cok kotu hissettim kendimi allahim onu senden seni ondan almasin..hakkimizda hayirlisi
Rabbim hayırlısı ni nasip etsin inşallah cnmGeçen hafta da gitmiştim. O zaman da az dedi ama haftaya artar demişti. Bugün yedi haftalık artık daha güçlü olmalıydı dedi
Çok fena ya. Nasıl böyle tedbirsiz hareket edebiliyorlar. Küçük de değilmiş ki bebek farkedilmedi demek içinKalbi atiyor ama kesesi dağılmisti diye kürtaj la alındı ve narkoz suz
Olabilir akıntı da artar yat dinlen iyice yat laaa geceler çuvala mi girdi şimdi bi gülen yüz yapiyom ama olmuyorYaaaa kizlar simdi tualetde peceteye akintiyla beraber azicik kan geldi cok korkuyorum bu arada hamile kaldikdan sonra ilk defa kocamla oğlen birlikte olduk ondan olurmuki
Allah korusun canım sana bağışlasın inşallahBugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm
Anladım canım. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah güzel haberler alırsın. Bebişin güçlü kalbiyle seninle olmaya devam eder.Geçen hafta da gitmiştim. O zaman da az dedi ama haftaya artar demişti. Bugün yedi haftalık artık daha güçlü olmalıydı dedi
Yaaa cok pisman oldum keski olmasaydiq insallah birsey olmazOlabilir akıntı da artar yat dinlen iyice yat laaa geceler çuvala mi girdi şimdi bi gülen yüz yapiyom ama olmuyor
Hiç gitmiyorum bu nedenle devlet hastanelerine illet oluyorum şükür maddi olarak özeli karşılıyoruz Allah karşılayamayanlara sabır versin
Amin Can'ım inşallahAnladım canım. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah güzel haberler alırsın. Bebişin güçlü kalbiyle seninle olmaya devam eder.
Sağ ol Can'ım inşallahAllah korusun canım sana bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?