İlkti 3 aylik evliydim sonra evde testte çift çizgi görünce çok sevinmistim günler ce uykular uçtu 1hafta bekledim gene görünmüyor felan denir diye 5 haftalik felanmis ilk dr a gittiğimde zordu o gunler sonra kist olustu ameliyat oldum menapoz a girdim ankara gata da bir prf tedavisiyle 23 yaşımda tekrar anne oldum oğlum 9 yaşında suan ama o hala içimde uhte aldirmasaydim dokunmasalardi o zaman başka dr da gitmistim varsa zarar görmesin diye bir başka hastaneye özel e gitmeseydim Rabbim bunlara ömür versinÇok fena ya. Nasıl böyle tedbirsiz hareket edebiliyorlar. Küçük de değilmiş ki bebek farkedilmedi demek içinçok geçmiş olsun.
Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm
Kızlar ya yrn nasip olursa doktora kalp atışı içşn gideceğiz inşallah , çok merak ediyorum neler duyacağızxzz
Bize kalp içşn 29 una vereceklerdi ama biz beklemek istemedik . Yrn kalp sesine illa vajinadan mı bakılır (6+3 de)?..
İçerde neler olduğunu çokkk merak ediyorum
Canım ben 6+0 dan vvajinadan duydum.Kızlar ya yrn nasip olursa doktora kalp atışı içşn gideceğiz inşallah , çok merak ediyorum neler duyacağızxzz
Bize kalp içşn 29 una vereceklerdi ama biz beklemek istemedik . Yrn kalp sesine illa vajinadan mı bakılır (6+3 de)?..
İçerde neler olduğunu çokkk merak ediyorum
Yok cnm olabilir sonucta doğanın kuralı dr yasak demedikce olabilir birsey olmaz dinlen bol bol bizdede 10 gunde 1 oldu oluyor yaniYaaa cok pisman oldum keski olmasaydiq insallah birsey olmaz
Amin inşallah. Neyseki allah yine evlat nasip etmiş. Demek ki onun da kaderi bu kadarmış. Senlik bir durum değilmiş ki, kendini suçlama hiç. doktor ihmali varsa allaha hesap verecekler elbet. İlahi adalete teslim.İlkti 3 aylik evliydim sonra evde testte çift çizgi görünce çok sevinmistim günler ce uykular uçtu 1hafta bekledim gene görünmüyor felan denir diye 5 haftalik felanmis ilk dr a gittiğimde zordu o gunler sonra kist olustu ameliyat oldum menapoz a girdim ankara gata da bir prf tedavisiyle 23 yaşımda tekrar anne oldum oğlum 9 yaşında suan ama o hala içimde uhte aldirmasaydim dokunmasalardi o zaman başka dr da gitmistim varsa zarar görmesin diye bir başka hastaneye özel e gitmeseydim Rabbim bunlara ömür versin
Anlamadım Can'ım gebeliğin devam etti mi?Canım benimde ilk öyleydi erkek Bebek sanırım Bebek yine de takip edelim demişti hayırlısını dile dua et sürekli
Canım ben 6+3 te karnımdan muayeneyle azda olsa duyabildim kalp atışını sende duyarsında vajinal muayene gerekmez inşallah. 1 hafta sonra gel demişti yarın gideceğim bende güzel haberler alırız inşallah
Canım ben 6+0 dan vvajinadan duydum.
Bence sen de duyacaksın. Allah bağışlasınsana miniği
Anlamadım Can'ım gebeliğin devam etti mi?
Aynı benim de öyle oluyor gaz dolu karnım sabah normale dönüyor uyku deseniz 10 saat az geliyor gerçi doğunca bebişler bu günleri çok ararız değil miArkadaşlar bensurekli uyuyorum gene hep yorgunum ağzım da bi acı tat koku lar bulantı ve Karnım şiş yor bazen 6 aylik gibi oluyor normal mi cuma dr kontrol um var
Canım bu donemde gaz cok oluyo. Karın içi ve bagırsak hareketi onlar .Kızlar bnm karnım bazı Zaman'lar gürül gürül , hani ishal olduğunuzda karnınızda bi hareketlenme olur ya onun gibi şeyler oluyo , sizlerde de oluyo mu , normal hareketler mi ki acep
Peki Can'ım kaç haftalıkken doktor kalp atışı az dedi. Kalp atışının ne kadar olduğunu hatırlıyor musunEvet devam etti 28 hafta kaybettim ama kalp falan bhnlarla alakalı birşey değildi
evet dogunca uyku haram olaacak ne yazık kiAynı benim de öyle oluyor gaz dolu karnım sabah normale dönüyor uyku deseniz 10 saat az geliyor gerçi doğunca bebişler bu günleri çok ararız değil mi
Bacak agrısı olan var mı kızlar?
Poff cok ağrıyo çok
Birde uyuyana kadar bir saga bir sola donuyorum. Sirt ustu yatamiyorum. Belim veya sirtim agriyor gibi.Bende zaten huzursuz bacak sendromu var. Ara ara cekerdim. Gece yataga yattigim zaman epey sikinti veriyor son bir haftadir.
Birde uyuyana kadar bir saga bir sola donuyorum. Sirt ustu yatamiyorum. Belim veya sirtim agriyor gibi.
Ben de bel kasık vaj... agrısı stabil :/
Bide bacak başladı .
Bide forumlarda kötü kötü şeyler yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?