2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım bu donemde gaz cok oluyo. Karın içi ve bagırsak hareketi onlar .
Canım stres yapma ya herşey yolunda sakin ol

Ayy bzm ki tüp bebek cnm kendimi dinlemekten fenalar geliyo bazen allah tan forum var sorulara çvplar buluyorum kafam rahatlıyor

Aaa turşu yasakmıymış neden acaba ?
bak onu duymamıştım
vallahi ben 1-2 kg kesin aldım buna eminim cunku yaklasık 25 gunun 18 gununu ay gelısmıyor kese yok vah neden yok kese derken paket paket antep fıstıkları cevızlerı yedım :)

Canım çok üzgünüm. Allah sabrını versin . Nokur yıpratma kendini

Kızlar ne güzel yiyorsunuz ben sabah 3 çubuk kraker yedim ve geri çıkardım öğlen 1 kepçe çorba içtim ve.1 bardakta su tabi geri çıkmazsa halinize şukredin

hayır hiç bir belirti yok.
bir tek uykulu olma durumu var, akşam dokuzda uykum geliyor.
uykulu olma durumu bende de fazlaca var canım kendımı yorgun hıssedıyorum ustelık ev hanımıyım korkudan sureklı dınlenıyorum
Tesekkur ederım hosbudum

sagol canım bende haftasınıda bılmedıgımden baya merak edıyorum
kesen gorundu mu canım ? benımde bulantı yok ama dedıgın gıbı uyku fazla erkenden uyanan ben artık sabahları uyuyorum

gittim canım pazartesi keseyi gördük 15 gün sonra çağırdı kalp atışları için
ınsallah kalp atıslarınıda gormen nasıp olur canım bende haftaya cumartesı gıdeyım dıyorum ama stresten zaman gecmıyo ters bırsey olacak dıye cok korkuyorum

Amın canım ınsallah :) ne guzel bır zamanlama ıle ogrenıssın :)
ınsallah korktugu olmaz canım ınsallah

yok canım 100 kılo almazsın almamalıyız tabıkı once bebeklerın saglıgı

Selam kızlar
Ne garıp degıl mı testte cıft cızgıyı gorunce tamamdır demıstım.. soınra hcg de degere gore tamam dedım o bıttı ıkıye katlansın tamamdır dedım cok sukur onuda gectık ama sımdı bı sorun varmıdır bos gebelık afalan olmasın..bebegımın kalbı atacak mı ya duserse korkularıyla gecıyor her dakıkam cumartesı gıtsem doktora daha erken bırsey goremez daha cok sınırım bozulur dıyorum ama haftaya kadarda nasıl gecek zaman bılmıyorum Allah hpımıze saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

muslubulut ilk gebeliğimde, doktora gittim erkenden, işte her hafta çağırdı, dediğin gibi ilk hafta bir şey yok, ikinci hafta kese, 3. hafta da sonunda kalp atışını duyduk, adam karşıma geçti, ne dese beğenirsin;
- tebrik ederim hamilesiniz.

ha ha, doktorlar kalp atışını duyana kadar bebek gözüyle bakmıyorlar.

düşük yaptığım zaman da doktorum sakın üzülme, bebeğimi kaybettim diye düşünme demişti.

ondan once hep korkuyla mı gecmıstı senınde ne kolay gelıyor degıl mı onlara nasıl dusunecekmıs kı ınsan kac haftalıkken dusuk yaptın vcanım

ondan once hep korkuyla mı gecmıstı senınde ne kolay gelıyor degıl mı onlara nasıl dusunecekmıs kı ınsan kac haftalıkken dusuk yaptın vcanım

4 haftalıkken,
daha hamile olduğumu öğreneli 3-4 gün olmuştu.
ve fiziken de manen de çok zordu benim için.

doktorum da ağlama falan gibi saçma triplere girme demişti.
ondan akıl alan eşim de üzülme demişti,
neden üzülmeyeyim ki, siz onu bebek olarak görmüyorsunuz diye ben de mi görmeyeceğim, karnımdaydı o benim.

neyse üzmeyelim kendimizi...

Benim de aynı bana da düşük tehliken var dedi hep kahverengi lekelenme oluyordu bir gün kan gibi geldi ama çok şükür artık tamamen kesildi maasallah bende çok ağladım Rabbim hepimize hayirla sağlıkla bebislerimize kavuşmayı nasip eylesin insallah

benim bi tanıdığım 57 kilo almıştı üstelik tekil gebelik :) hani ikiz falan olsa bi derece dicen 100 kilo olmam ama 75 garanti gibime geliyo bide hareket yok mesajlarıma denk geldiysen 12. Haftadan sonra yatışa geccem ye yat ye yat alırım biraz fazla şimdi bile sabahtir temizlik yapayım diyorum kalkamadim :)

cok ıyı tahmın edebılıyorum canım bızım hıssettıgımızı kımse hıssedemezkı
ınsallah suanda hamılelıklerımız saglıklı olur ınsallah

oh masallah bende evdeyım canım ustelık suan sureklı dınlenırsem ıyı olacak gıbı geldıgı ıcın cogunda bacaklarımı uzatıp oturuyorum yada yatıyorum ben bundan oncede dıyet yapıp baya kılo verdım ramaan ayından berıde onu korumaya calısıyorum suanda devam sadece yemem gerekenlerı yıyorum ek olarak kendıne ınan o kadar cok almayacaksın yanı ınsallah

insallah alırsakta alırız canım kalıcı değil ya doğumdan sonra veririz inşallah minnaklarin peşinden koşarken :)

Canım sennle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum benmde dün kontrolüm vardı minick keseyi gördük çok şükür dış gebelk muhabbetmi ekarte etmiş olduk ona çok sevndm ama benm hesaplarıma göre 6. Haftadyz sadece kese var bebiş henüz yok haftaya tekrar kontrol dedi ha buarada betalara takılma farklı hastnelerde kit farkı olur biz bide burda bakalım dedi. Cuma günü 1350 olan değer dün 1972 çıktı ne düşüneceğimi sapıttm.bol bol dua edyrm inşallhh ikimzinde güzel bi şekilde devam eder canm

turşunun içinde sirke var diye herhalde istemiyor.birde maydonoz yemeyin düşüğe sebep oluyormuş soğanıda çiğ tüketmeyin

şimdi hamilelik bizi öyle bir psikolojiye sokuyor ki ne yapacağımızı ne düşüneceğimizi şaşırır olduk.aslında ha bire tıkınmak yerine sağlıklı olan herşeyden azar azar ve sık sık yesek bebeğimzede bizede yetecek. herşeyin azı karar çoğu zarar sonra gelsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…