• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canim al giy gule gule takma kafana boylw seyleri bende gecen hafta esime kizdim. austosda dusuk yasadm deye bu kere kimseye soylemeyelim deye anlastik ama kocacigim yine soylemis ya sonra da dusundum ki o bebisi veren Allahdi koruyan da odu her sey onun elindedi
Evet canım bu kez Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi.. :)

canım içinden geliyorsa al bence. ben de daha o hevesler yok olsa alırdım :)
Ben hep özenirdim alayım yarın bir tane de giyeyim evde kendimi motive edeyim :)

Öyle gerçekten ..

Ben 2 ayda kusmaktan 13 kilo verdim kas kaybımdan dolayı yürüyemiyordum eşim taşıyordu annem de kaldım bi süre sürünerek gidiyordum lavaboya , ağlamaktan üzüntüden mahvolmuştum , doktora her gittiğimde güçlenip dayanıcam diyordum elbet bitiyor kusmalar ama öldüğünü öğrendiğim de keşke 9 ay kussaydım da o sağsalim kucağımda olsaydı , hastane de herkes doğum acısıyla kıvranıp dayanamıcam derken ben doğmasın biraz daha kalsın içimde belki yaşıyordur diye dua edip durdum 28 hafta yanında olan bana moral veren sadece onun içimdeki varlığıydı yanıma gelen hamile hanımlar senin neyin olucak dediğin de bebeğim öldü benim diyip odadan uzaklaştırıyordum , kıyafetleri şapkaları örtüleri kaldı öyle battaniye örüyordum bitiremedim bile kaldırdım öyle , şükürler olsun ki kısa zamanda Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder , eşyalarını çıkarıp kullanabilirim inşallah yarım kalan battaniyeyi bitiririm belki böylelikle ..
öyle canım gerçekten ne kadar acı ceksekte tek dayanağımız bebeklerimiz o mide bulantisina rağmen kusarken bile bebegimi düşünüyorum bu kadar ogurmeye bişey olursa diye :( yaşadıkların yaşadıklarımız hiç kolay değil yazdıklarını ağlayarak okudum :( bende patik ler örmüstüm zibinlar Tulumlar almıştım cinsiyetini öğrendiğim gibi şimdi hepsini kaldırdım ultrason fotoğraflarıyla birlikte ... inşallah Rabbim kucağımızi boş bırakmaz sağ salim alırız kucağımıza bu sefer çok dua edelim birbirimize de edelim inşallah kendimizi yıpratmadan bebegimizi üzme den bekleyelim her şey güzel olacak inşallah birde ben söz verdim kendime hiçbir şey almicam her şey hazır nasıl olsa gelsin sağ salim alırız her şeyini

insan ilk neyi kaybettiyse ikinci de öyle olsun istiyo heralde canım benimde erkekti soldaydi yani curudu teorimiz. Rabbim sağlık ömür versin de ne olursa olsun diyorum artık
Sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bir yavrumuz olsun hepimizin.Üçümüzün de büyük kayıpları var.Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inşallahh merve100 merve100

Sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bir yavrumuz olsun hepimizin.Üçümüzün de büyük kayıpları var.Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inşallahh merve100 merve100
amin Rabbim bir daha yaşatmasın inş. 10 haftada kalbi durmuştu bebeğimin şimdi 1 hafta sonra 10. hafta ve benim ödüm kopuyor ..

Amin canım Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin Şu an bizle oldugunu biliyoruz ya başlıyoruz hayale Evimin onu park her baktığımda biri bebek arabasıyla geziyo oluyo her defasında Rabbim banada nasip et seneye bende boyle olayim diye dua ediyorum gözlerim doluyor insanın başına bi kere kötü bişey gelince her seyden şüpheleniyo halbuki ilk gebeliğimde ne kadarda emindim hasa sanki ben veriyormusum ömrü gibi sen bi doğ söyle yapcaz tatile gitcez falan filan şimdi bişey demeye korkuyorum

Şu hamile tshirtlerinden almak istiyorum ama hevesim kursağımda kaldı bir kere.. korkuyorum açıkçası... bir tane alayım evde giyerim diyorum sonra :) moral de lazım arada..
O kadar göbüşüm yok ama olsun :)
Evet insan herşeyden kıllanıyor başından böyle bir şey geçince.Ben de giymemiştim,hep temkinli konuşmuştum,davranmıştık.Ama benim etrafımda o bahsettiğin T-shirtleri giyenler,Kıyafetler alanlar,odasını yapanlar Aldı kucaklarına yavrularını maşallah Allah'ım bağışlasın.Yani bununla ilgisi yok bence de.Nazar var evet,ama Allah'a emanet yavrularımız.

Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi

Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
Geçmiş olsun canım çok zor biliyorum seni en iyi anlayanlardan biri benim emin ol. Sağlıklı bir hamilelik bebek olsa devam ederdi zaten her şeyde bir hayır vardır . böyle demesi çok kolay ama yaşaması zor biliyorum. Rabbim bize şer gelen şeylerdeki hayrı görmeyi nasip etsin bize inş.
inş bundan sonra sağlıklı olur hamileliğin.
Kürtaj önemli parça kalmaması operasyonda bir zarar verilmemesi vs. o yüzden iyi bir hastanede olmanı tavsiye ederim.
Ben doğudaydım o zaman öyle bir karambole geldi ki kürtaj nasıl oldu hiç araştırmadım hiç anlamadım... cahildim destek kimsem yoktu. Zaten bebeği kaybetmenin üzüntüsü ile insan ne yapacağını bilemiyor. Bunu yaşayan ilk benim sanıyordum o zaman burayı keşfettim ve yalnız olmadığımı anladım. Dualarım seninle canım.
İnşallah eşin ve ailenin desteği ile atlatırsın kısa zamanda.

çok üzüldüm canım... o kadar sık duydum ki son zamanlarda çok kadın yaşıyor belki de ben de yaşicam... üzülme demek de kolay değil inan bana, her haberle hepimiz üzülüyoruz.. sağlıklı bir süreç geçsin ve yeniden anne olursun yakın zamanda inşallah.

Back
X