2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kesin tutar teyzişkosuuu :))) ismini Hakkı mı koysak ne her şeyin hakkını veriyor bebiş baksana hahahahah :))) seninki erkek benceeeee
Bakalım şekerim 3gün sonra gösterirse öğrenicez inşallah
ama bugun cidden bel ve kasık ağrım baya baya kötü. Ne zaman cinsiyet konusunu konışsam şu forumda bi yerim ağrıyo. Allahım bana dio cinsiyet dedğin nedir ki önemli olan sağlık sağlık sağlık.. uzanıyorum şimdi geçer inşallah

Canım benim hala tık yok hareket etmiyo

Canım benim hala tık yok hareket etmiyo
Canım ben tuvalet dışında hep yatıyorum yani neremde ne olsa anlıyorum hemde benim 2. gebelik diğerini 20 haftalıkken kaybettim dedim ya o ultrasonda şu anki bebeğim den daha hareketliydi ama anlamıyordum Belki 2. diye anlıyorum dur

Uzan canım dinlen iş filan yapma, soluna doğru yat. O zmn cinsiyetten konuşmayalım 3 gün sonra inşallah alırız güzel haberini

kızlarrrrr selamlar. ben de şöyle bi özet geçeyim konululanları tarayıverdim şöyle bir :))

bizim kız bugün çok yoruldu. çünkü bugün okulda 3-3,5 saat bi test uyguladık çoculara. sürekli eğil kalk otur kalk, bi o çocuğun yanna git bi diğerinin yanına git, sürekli konuş, mesai saatinden de geç çıktım ki direk gelip yaıtyorum uyku saatimdi o :) öldükkkk bugün. evle okul araı 10 dakika zor yürdüm. o kadar ağrıdı ki kasıklarım, korktum çok. eve gelip yattım 2 saat falan kendime geldim o ağrılar da geçmiş rahatladım :)

oda konusuna gelinceeeeee. bizimki ağustosa falan kalacak çünkü odaları değiştirecez bizim yatak odası çocuk odası olacak. kitaplık falan koyduğumuz bi oda var kütüphane yapacaktık aslında uzun bi oda epey. onu bölecez yatak odası yapacaz bi kısmı. o yüzden işi çok oranınç maddi manevi hazırlanmamız gerek önce :) annem beşiğini ben alacam dio o yüzden odasına onu koyacaz. kuzenim de sepet beşiğini verdi onda 4 ay falan yatıyormuş sanırım. o yetmeyince artık odasına geçiririz diye düşünüyorum. onun ışında etrafta en son ben doğuracağım için yaş 32 :) herkes bi parça bi şeyi ver,iyor :) ana kucağı küçük olduğu için giyilmemiş kıyafetler, temiz kalmış olanlar, araba koltuğu, yorganlar , battaniyeler, telsiz, annemlere koymak için park yatak falan görümcem toparlamış getirdi sağolsun :))) arkadaşım da kendiliğinden sallanan ana kucağına benzeyen bi şey var ya onu verecek :) annem bu arada örgüler, battaniye, alt açma, mendillerle uğraşıyor.

sarıyoğun bi akıntım oluyor arada arkadaşım enfeksiyon dedi 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girecem.

isim bulamıyoruz (( kitaplar dergiler karıştırıyorum yok yok yok ne desem eşim beğenmiyor bi şey söylüyor

dilim şişmiş resmen kaç gündür yazmıyordum ya :) öpüldünüzzzz

:)))) canim, senin doktorum biraz tecrubelidir, biliyordur belki. oglumda da boyle bir ultrason resmi vardi. apacik belliydi :) normal kadin dogumcular ultrason cihazo konusunda uzman olmuyorlar. bu aletlerin kendi uzmanlari oluyor, ozel egitimini aliyorlar. eger yakinda ayrintili ultrasona gireceksen orda kesinlesir. ama galiba senin bir oglun olacak. Allah saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin insallah :)

Canımmm ne güzel anlatmışsın, okuması çok keyifliydi. Okulda eğil kalklara biraz dikkat etmeye çalış , aynısını bende yapınca kasıklarım ağrıyor ve bir süre kendime gelemiyorum.
İsim konusunda aynı durum bizde de var
Ne önersem bi kulp buluyor sağ olsun eşim

@gunesjuly1234 canım cok gecmis olsun allah bugünün hurmetine sifa versn.

Bu ara ben de gece yatarken hangi tarafa yattiysam o bacagimin agrisi ile uyaniyorum.basenim aciyo resmen,yuz ustu yatma,sirt ustu yatma derken kasiyorum sanirim.
canim, bacaklarinin arasina yastik koy o zaman. ben bir yastik basimin altina, kucuk bor yastik gobegimin altina destek olsun diye, bir de uzun yastiga sarilip alt kismini bacaklarimin arasina alarak uyudum baya bi :) sunun gibi :http://www.change-home.com/wp-content/uploads/2015/04/body-pillow-2.jpeg
Allah hepimize kolayliklar versin, artik deliksiz uykular hayal olacak bir cogumuz icin :) zaten bebek olduktan sonra 5 saat araliksiz uyuyunca tum gun uyumus gibi hissediyorsun:) yine de tarifi imkansiz guzel bir duygu. Rabbim kimseyi kucagi bos birakmasin insallah.

canim cok gecmis olsun. insallah arkadaslarin ki gibi gecer. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.

Canım bu bebegini kıcağına alacaksın . Benimde bi kaybım var daha küçükken kaybettim. Allah nasip etsin bizede inşallah

ben en son dayanamadım eşime sanki senin ismin çok güzel ya dedim :))) artık bi isim bulamazsak son anda kendi adımı koyacam diye de tehdit ediyorum :)

En son 200 aayfa önce bu mesaji yazmışım. 18+0 da ogrenecegim demişim fakat oyle olmadı. Yine görünmedi. 19 +3 e randevu aldım. Umutla bekliyorum. Onun dışında şükür herşey yolunda. Geçmiş sayfaları okuyamadim. Bir iki sayfa o kadar. Usimler konusulmus biraz. Hele cinsiyetini ogreneyim de o asamaya geleyim :) kızımın adı liva. Kopya çekebilirsiniz p

ikinci bir kız daha gelebilir cnm ozaman hazır ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…