- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Bakalım şekerim 3gün sonra gösterirse öğrenicez inşallahKesin tutar teyzişkosuuu :))) ismini Hakkı mı koysak neher şeyin hakkını veriyor bebiş baksana hahahahah :))) seninki erkek benceeeee
Ayy valla benden dolayı çocuk psikolojik rahatsızlıklarla dogcak Allah korusun hareket et hadi diye sürekli konuşuyorum bebegimle göbeğimi sallıyorum elimle Kıyamam dayanamayıp ısrarıma tekme atiyo bu sefer kasık ta diye üzülüyorum napiyon o kadar asagida çık artık yukarıya diyorum sanırım küstü bana bugün hareket etmiyo ne yapsam yaranamiyorum diyo dur :)
Canım ben tuvalet dışında hep yatıyorum yani neremde ne olsa anlıyorum hemde benim 2. gebelik diğerini 20 haftalıkken kaybettim dedim ya o ultrasonda şu anki bebeğim den daha hareketliydi ama anlamıyordum Belki 2. diye anlıyorum durCanım benim hala tık yok hareket etmiyo
Ben de bayıldımmmm :))))
Uzan canım dinlen iş filan yapma, soluna doğru yat. O zmn cinsiyetten konuşmayalım 3 gün sonra inşallah alırız güzel haberiniBakalım şekerim 3gün sonra gösterirse öğrenicez inşallah
ama bugun cidden bel ve kasık ağrım baya baya kötü. Ne zaman cinsiyet konusunu konışsam şu forumda bi yerim ağrıyo. Allahım bana dio cinsiyet dedğin nedir ki önemli olan sağlık sağlık sağlık.. uzanıyorum şimdi geçer inşallah
acikcay canım rahimde perde var bende bu perdeden dolayı erken doğum ve düşük riski varmış o yüzden dikiş atıldı
Hayırlı olsun canım kızın,demek dilini çıkarıyor prensesHoşbulduk arkadaşlar bende 19.haftaya girdim benim bebişde kız ufak ufak hissettiriyor kendini bugün güldürdü beni ultrasonsa dilini çıkardı bir ara
:)))) canim, senin doktorum biraz tecrubelidir, biliyordur belki. oglumda da boyle bir ultrason resmi vardi. apacik belliydi :) normal kadin dogumcular ultrason cihazo konusunda uzman olmuyorlar. bu aletlerin kendi uzmanlari oluyor, ozel egitimini aliyorlar. eger yakinda ayrintili ultrasona gireceksen orda kesinlesir. ama galiba senin bir oglun olacak. Allah saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin insallah :)Kizlaaaarrr ya benim bebegime kendi doktorum 16 haftalikken erkek dedi dun uclu tarama icin baska bi doktora gittim kiz dedi bu gun kendi doktoruma gittim bana bu fotuyu verdi o kiz diyene gotur bacak arasindaki uydu anteni mi de dedi cok saskinim simdi kiz mi erkek mi diger doktorda cok emin konustu Eki Görüntüle 1825478
Canımmm ne güzel anlatmışsın, okuması çok keyifliydi. Okulda eğil kalklara biraz dikkat etmeye çalış , aynısını bende yapınca kasıklarım ağrıyor ve bir süre kendime gelemiyorum.kızlarrrrr selamlar. ben de şöyle bi özet geçeyim konululanları tarayıverdim şöyle bir :))
bizim kız bugün çok yoruldu. çünkü bugün okulda 3-3,5 saat bi test uyguladık çoculara. sürekli eğil kalk otur kalk, bi o çocuğun yanna git bi diğerinin yanına git, sürekli konuş, mesai saatinden de geç çıktım ki direk gelip yaıtyorum uyku saatimdi o :) öldükkkk bugün. evle okul araı 10 dakika zor yürdüm. o kadar ağrıdı ki kasıklarım, korktum çok. eve gelip yattım 2 saat falan kendime geldim o ağrılar da geçmiş rahatladım :)
oda konusuna gelinceeeeee. bizimki ağustosa falan kalacak çünkü odaları değiştirecez bizim yatak odası çocuk odası olacak. kitaplık falan koyduğumuz bi oda var kütüphane yapacaktık aslında uzun bi oda epey. onu bölecez yatak odası yapacaz bi kısmı. o yüzden işi çok oranınç maddi manevi hazırlanmamız gerek önce :) annem beşiğini ben alacam dio o yüzden odasına onu koyacaz. kuzenim de sepet beşiğini verdi onda 4 ay falan yatıyormuş sanırım. o yetmeyince artık odasına geçiririz diye düşünüyorum. onun ışında etrafta en son ben doğuracağım için yaş 32 :) herkes bi parça bi şeyi ver,iyor :) ana kucağı küçük olduğu için giyilmemiş kıyafetler, temiz kalmış olanlar, araba koltuğu, yorganlar , battaniyeler, telsiz, annemlere koymak için park yatak falan görümcem toparlamış getirdi sağolsun :))) arkadaşım da kendiliğinden sallanan ana kucağına benzeyen bi şey var ya onu verecek :) annem bu arada örgüler, battaniye, alt açma, mendillerle uğraşıyor.
sarıyoğun bi akıntım oluyor arada arkadaşım enfeksiyon dedi2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona girecem.
isim bulamıyoruz(( kitaplar dergiler karıştırıyorum yok yok yok ne desem eşim beğenmiyor bi şey söylüyor
dilim şişmiş resmen kaç gündür yazmıyordum ya :) öpüldünüzzzz
canim, bacaklarinin arasina yastik koy o zaman. ben bir yastik basimin altina, kucuk bor yastik gobegimin altina destek olsun diye, bir de uzun yastiga sarilip alt kismini bacaklarimin arasina alarak uyudum baya bi :) sunun gibi :http://www.change-home.com/wp-content/uploads/2015/04/body-pillow-2.jpeg@gunesjuly1234 canım cok gecmis olsun allah bugünün hurmetine sifa versn.
Bu ara ben de gece yatarken hangi tarafa yattiysam o bacagimin agrisi ile uyaniyorum.basenim aciyo resmen,yuz ustu yatma,sirt ustu yatma derken kasiyorum sanirim.
canim cok gecmis olsun. insallah arkadaslarin ki gibi gecer. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.saolun arkadaslar insallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. butun gun arastırdım bu olayı.
bı kac arkadasıma da sordum. onlarında bu aylarda bebeklerinin kalplerinde parlaklık görülmüş. bebek su an da kalbını tam kullanmıyormus kireclenme gıbı bırsey oluyormus. 6. 7. aylarda bu durum düzelmiş. insallah bızımkı de düzelir. ama yınde de 3 lü 4 lü ayrınıtlı ultrason ne varsa yaptıracağım.
Canım ben tuvalet dışında hep yatıyorum yani neremde ne olsa anlıyorum hemde benim 2. gebelik diğerini 20 haftalıkken kaybettim dedim ya o ultrasonda şu anki bebeğim den daha hareketliydi ama anlamıyordum Belki 2. diye anlıyorum dur
Canımmm ne güzel anlatmışsın, okuması çok keyifliydi. Okulda eğil kalklara biraz dikkat etmeye çalış , aynısını bende yapınca kasıklarım ağrıyor ve bir süre kendime gelemiyorum.
İsim konusunda aynı durum bizde de var
Ne önersem bi kulp buluyor sağ olsun eşim
Günaydın kızlar.. 16+0 daki kontrolum p.tesi gunuydu. Ve gorunmedi cinsiyeti. Normalde tam 4 haftada bir gidiyorum. Ödüm koptu diğer kontrolde belli olur diyecek diye. Neyse ki 2 hafta sonra gel dedi. 2 mayista tam 18+0 da öğreneceğim. Sağlıklı olsun da vs diyoruz tabi ama insan merak ediyor yahu. Bir Kızım var. Bu erkek veya kiz farketmez tabi. Ama kızım hep kiz kardeş istiyor
ikinci bir kız daha gelebilir cnm ozaman hazır ol :)En son 200 aayfa önce bu mesaji yazmışım. 18+0 da ogrenecegim demişim fakat oyle olmadı. Yine görünmedi. 19 +3 e randevu aldım. Umutla bekliyorum. Onun dışında şükür herşey yolunda. Geçmiş sayfaları okuyamadim. Bir iki sayfa o kadar. Usimler konusulmus biraz. Hele cinsiyetini ogreneyim de o asamaya geleyim :) kızımın adı liva. Kopya çekebilirsiniz p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?