2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim de bebeğin yanımda olması hoşuma gidiyor. Şu an çok pimpiriklenmiyorum ama ilk doğunca acaba ne yapıyor, nefes alıyor mu falan diye takıntı yaparım gibi geliyor en garntisi böyle olur yerimden kalmadan görürüm diyorum :)

Selam kizlar çatlaklar icin ne dusunuyorsunuz? Tatli badem yagi aldim ama sürmeden korktum tuylenme yapar diye.. Ne alsamda sursemki

Selam kizlar çatlaklar icin ne dusunuyorsunuz? Tatli badem yagi aldim ama sürmeden korktum tuylenme yapar diye.. Ne alsamda sursemki
Badem yağı tüylenme yapabilir gerçekten ben lierac aldım biraz pahalı bir ürün ama onu önerdi doktor. Mustela'nın ürünleri var , birde bio oil var daha uygun fiyatlı. Ama önemli olan vücudu nemli ve esnek tutabilmek bu yüzden su içmek hepsinden daha önemli.

A Ankaaa bence de artık rahatla biraz, bunlar olasılıkla testler sen zaten kesin olan testiyaptirdin. Ayrıntılı da hepimiz yaptıracağız en onemlisi o zaten

İnşllaaahh hepimiz bundan sonraki süreçte hiçbir sıkıntı yaşamayız..

Bu arada bugun tartıldım 1 kilo almışım. Eşim neden göbeğin yok diyor . Etrafımda herkes deli benim

Mustela önerdi doktorum onu kullanıyorum ben.
Mustelanın güneş kreminide aldım leke olmasın diye

ben ogluma aldimbu tarz bisey ilk etap icin cok kullanisli oluyo ama biz 6 ay zor yattik cunku oglusum cok hareketliyli park yatakla devam ediyoruz 2.5 yasinda gayette rahat yatiyo tavsiye ederim

Bu arada bugun tartıldım 1 kilo almışım. Eşim neden göbeğin yok diyor . Etrafımda herkes deli benim

ayy çok güldüm canım yaa... değişik söylemlere maruz kalıyoruz maalesef.. takma sen. 3 lü için de stres yapma, ben de yaptırdım. inşallah sorunsuz şekilde bunu da atlatacaksın..

Lierac en iyisi diolar krem için.. Esim 100 luk aldi wczaneden. N11 de indirimi var acaba ayni urunmudur ki oradan sipariş vereyim diotum bende.almak isteyenler bakabilir

Canım doktor 3lüyü yapalım dörtlüyü yapmayız diyo

Ama bide kalbine bakılacak 20. Haftada asık o onemli diyo .
Valla benim böyle diken üstünde gidecek bu hamilelik.
sen yinede gönlünü ferah tut birini atlattınız diğerlerinie atlatırsınız inşallah canım benim sağlıkla gelsin kuzucuk

Benimde uclu cikmis yarin doktora gostericem sonuclari
hadi hayırlısı canım baktın mı risklere? inşallah hiçbir şey yoktur.
ben lierac'ı gittigidiyor'dan almıştım. en iyi satıcılardan alırsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. faturalı orjinal ürün gönderiyorlar. 2'li ürün 104 liraya buldum. oradan almayı düşünüyorum. o da doğuma kadar idare eder. bir bak istersen.

bana doktorum zeytinyağı sür dedi rahatsız olursa kokusundan falan nivea yada arko nemlendirici sürebilirsin dedi canım onları kullanıyorum her banyodan sonra şimdilik

bende ilk baştan beri 1 kg almışım sadece. ama göbeğim çoktan çıktı benim eşimde kilo aldın sanki diyip dalga geçiyo :))

Evet güzel anneler şimdi doktordan çıktım, bebeğim önce bağdaş kurdu göstermedi cinsiyeti ama doktor teyzesi rahatsız edince erkek olduğunu gösterdi en önemlisi de sağlıklı olduğunu gördüm, Rabbim tüm annelere hayırlı haberler almayı nasip etsin

hayırlı olsun cnmmm

cnm ben de onu düşünmüştüm ama netten krem almayın diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…