2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
ay bu çok güzel bişiymiş ilk kez gördüm ve bayıldım.. ne diye bulabiliriz bunu markası modeli adı nedir bilen var mı..

doğumdan sonra sadece süt yapan şeylerden yerim :)) hem emzirmekte kilo vermeye çok yardımcı oluyormuş daha fazla kalori yaktırıyormuş öyle okumuştum hemde duymuştum.
Süt yapacak o kadar çok şey var ki yeşilce kilo aliyorsun evet emzirmek kilo verdiriyor ama bebek her emdigindede senden enerji gidiyor çok şık acikiyorsun migden kazınıyor ve açlığa dayanamaz oluyorsun dene bakalım başarabilirsen

bir prens daha geliyor demek gözünaydın canım artık oğlum diye konuşabilirsin :) Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin..

aa hadi yaa :S napayım ot yerim sıvı tüketirim sindirimi kolay seyler yemeye çalışırım

Tüm okulda yememeye çalışıp akşam eve gdince kırandan geçiyorum her şeyi :// başarcam ama inanıyorumm.. Toplamda 8 kilocuk

:) bence dikkat et cnm. çünkü emzirme döneminde de alınıyo cdden şahit oldum...

ben kilo verdim ilk 3 ay. sonra geri aldım mesela. ama benim iştahım hala açılmadı.. yani normal hayat gbi yyorm hamile gbi yemiyorum çünkü canım bişi çekmio çekse erik çekio o da zaten kilo yapmaz.

diyetisyene gidim bakim ne dicek...

Ben öyle deli gibi yemek yemiyorum, ama ilk 3,5 ay deli gibi tatlı yedim, yani çılgınlar gibi,, çok da zayıf başlayınca açıkçası korkmamıştım.. Sonra bir anda şişince, doktorda gebelik şekeri çıkacak diye endişelenmeye başlayınca bayaaa tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…