- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
ay bu çok güzel bişiymiş ilk kez gördüm ve bayıldım.. ne diye bulabiliriz bunu markası modeli adı nedir bilen var mı..bende bu ürüne bayılıyorum ya dönüp dönüp buna bakıyorum hep. Ama iyi midir kötü müdür nasıldır kullanılışı bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor
Şu,bulgur,dereotu vb.. Zaten süt olsun diye bir suru şey yeniyor sonra gelsin kilolarEn iyi süt yapan şey """"su""""ymuş arkadaşlar T tugbavebebik tabi ben böyle diyorum da kesin gene dünyayı yiriiiimmm
Süt yapacak o kadar çok şey var ki yeşilce kilo aliyorsun evet emzirmek kilo verdiriyor ama bebek her emdigindede senden enerji gidiyor çok şık acikiyorsun migden kazınıyor ve açlığa dayanamaz oluyorsun dene bakalım başarabilirsendoğumdan sonra sadece süt yapan şeylerden yerim :)) hem emzirmekte kilo vermeye çok yardımcı oluyormuş daha fazla kalori yaktırıyormuş öyle okumuştum hemde duymuştum.
bir prens daha geliyor demekEvet güzel anneler şimdi doktordan çıktım, bebeğim önce bağdaş kurdu göstermedi cinsiyeti ama doktor teyzesi rahatsız edince erkek olduğunu gösterdien önemlisi de sağlıklı olduğunu gördüm, Rabbim tüm annelere hayırlı haberler almayı nasip etsin
aa hadi yaa :S napayım ot yerim sıvı tüketirim sindirimi kolay seyler yemeye çalışırımSüt yapacak o kadar çok şey var ki yeşilce kilo aliyorsun evet emzirmek kilo verdiriyor ama bebek her emdigindede senden enerji gidiyor çok şık acikiyorsun migden kazınıyor ve açlığa dayanamaz oluyorsun dene bakalım başarabilirsen
chicco next2me diye geçiyoray bu çok güzel bişiymiş ilk kez gördüm ve bayıldım.. ne diye bulabiliriz bunu markası modeli adı nedir bilen var mı..
anladı o da artık zaten bne kilo almıyorum göbeğim çıkıyo diye :) 5.aya giriyorum 1 kg almışım sadeceo göbek göbek değil bebek de
bende 2 gun oldu canim sukur bugun kecdi oluyor bazenCok kasik agrim var bugun batma seklinde boyle agrisi olan varmi arkadaslar
ne guzel iste 1 kilo almak nerdeeeee ben camasir makinesine donucem kaliba))))))))))anladı o da artık zaten bne kilo almıyorum göbeğim çıkıyo diye :) 5.aya giriyorum 1 kg almışım sadece
ben de öyleyim cnmanladı o da artık zaten bne kilo almıyorum göbeğim çıkıyo diye :) 5.aya giriyorum 1 kg almışım sadece
Maşallahhh kızlar sizeben de öyleyim cnminşallah çok almayız..
çok pahalıymış.. 620 tl diyorchicco next2me diye geçiyor
kaç aldın sen cnm? sadece tatlıyla mı? tatlıyı günde 1 kere ve sadece öğlen yiyerek kontrol edebilirsin benceMaşallahhh kızlar size, ben de kontrol altına alabilirim inşallahhhhh aminnnnnnnn
Tüm okulda yememeye çalışıp akşam eve gdince kırandan geçiyorum her şeyi :// başarcam ama inanıyorumm.. Toplamda 8 kilocukkaç aldın sen cnm? sadece tatlıyla mı? tatlıyı günde 1 kere ve sadece öğlen yiyerek kontrol edebilirsin bence
Tüm okulda yememeye çalışıp akşam eve gdince kırandan geçiyorum her şeyi :// başarcam ama inanıyorumm.. Toplamda 8 kilocuk
benim için 1 kg bile başarı doktor kontrollerimin hepsinde kilo gramı gramına aynı adam bile şaşkın :)anladı o da artık zaten bne kilo almıyorum göbeğim çıkıyo diye :) 5.aya giriyorum 1 kg almışım sadece
Ben öyle deli gibi yemek yemiyorum, ama ilk 3,5 ay deli gibi tatlı yedim, yani çılgınlar gibi,, çok da zayıf başlayınca açıkçası korkmamıştım.. Sonra bir anda şişince, doktorda gebelik şekeri çıkacak diye endişelenmeye başlayınca bayaaa tırstım:) bence dikkat et cnm. çünkü emzirme döneminde de alınıyo cdden şahit oldum...
ben kilo verdim ilk 3 ay. sonra geri aldım mesela. ama benim iştahım hala açılmadı.. yani normal hayat gbi yyorm hamile gbi yemiyorum çünkü canım bişi çekmio çekse erik çekio o da zaten kilo yapmaz.
diyetisyene gidim bakim ne dicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?