selam benimde var 19.haftama girdim ama regl ağrısı şeklinde oluyor ara araCok kasik agrim var bugun batma seklinde boyle agrisi olan varmi arkadaslar
benim ağrı değil de hızlı çarpma gibi. ya dün de daha fenası ben yaklaşık 6 saat filan bişey yemedim dışardaydım sonra eve geşdik bişeyler hazırlıyorduk eşimle fenalaştım yarı baygın oldum ama bilincim açıktı. Ellerim uyuştu filan çok korktum. geç olduğu için de doktoru aramadım kan şekerim düştü galibabir daha hiç aç kalmicam
evet cnm seninki fazla tatlıdanBen öyle deli gibi yemek yemiyorum, ama ilk 3,5 ay deli gibi tatlı yedim, yani çılgınlar gibi,, çok da zayıf başlayınca açıkçası korkmamıştım.. Sonra bir anda şişince, doktorda gebelik şekeri çıkacak diye endişelenmeye başlayınca bayaaa tırstım
ne guzel iste 1 kilo almak nerdeeeee ben camasir makinesine donucem kaliba))))))))))
ben de öyleyim cnminşallah çok almayız..
benim için 1 kg bile başarı doktor kontrollerimin hepsinde kilo gramı gramına aynı adam bile şaşkın :)
benimde var başından beri. doktorlar da bırsey demıyo. alısmaya calısıyorum artık agrıya.selam benimde var 19.haftama girdim ama regl ağrısı şeklinde oluyor ara ara
ikincide bence daha bile daha rahat olacaktır.Masallah ya ne guzelDikiş oluyor canım :) en korktuğum şeydi hissetmedim bile gerçekten. Ama en bu doğumumda onu dahi istemiyorum yani her şey yolunda giderse
Sağol canım darısı başınahayırlı olsun cnmmm
Ayy evet en güzeli de artık oğlum diye seviyorum, hatta ismi Selim gibi eğer değişrirmezsekbir prens daha geliyor demekgözünaydın canım artık oğlum diye konuşabilirsin :) Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin..
Oldu canim cok olursa gecmezse bi doktora git istersen içinrahat etsinKızlarrr selam ben 14+1 im ya bu haftada kasılmalarınız oldu mu acaba sanki.içimde bişi oluyo anlamıyorum ne olabilir sizce
Cok kasik agrim var bugun batma seklinde boyle agrisi olan varmi arkadaslar
15-20 dk önce ye canımm ben ole yapıorumKızlar bende doktor günümü 13 mayısa aldım 3 gün öne :)) geçmiyor zamann :) bi de kızlar ya bebeğin hareket etmesi için kontrolden ne kdr zaman önce çikolata yemek gerekir
Kuru soğan çok iyi kaliteli süt yapıyor sütun çok olmasından ziyade kaliteli olmasi önemli cnmbüyüklerden duyduğum kadarıyla bulgur pilavı,vişne suyu,süt,su diye biliyorum.başka bildiğiniz var mı süt yapan yiyecek içecek nelerdir???
cokkkk gecmiş olsun canım yaKızlar bugün banyoyu yıkarken düştümdoktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..
Öyle canım aklım başıma geldi isterse ev koksun onlar iyi olsunlarda...cokkkk gecmiş olsun canım yacidden oyle benim durumumda malesef ben hiçbişey yapmıyorum yattıgımdan içimm bazen hiç rahat etmiyor ama yapcak bişey yokk .... ALLAH korumus cANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?