2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım bana da bazen oluyo tansiyonda olabilir

evet cnm seninki fazla tatlıdan bişe olmaz kız, çözümü de bulmuş olduk, tatlıyı azaltcan olcak btcek

ne guzel iste 1 kilo almak nerdeeeee ben camasir makinesine donucem kaliba))))))))))

yok yok dönmezsin aam dikkat et. kilo almak bişey değil verilirde ben hamilelik şekerinden korkuyorum.

ben de öyleyim cnm inşallah çok almayız..

inşallah canım, eğer her acıktığımızda sağlıklı şeyler atıştırırsak almayız gibime geliyo

benim için 1 kg bile başarı doktor kontrollerimin hepsinde kilo gramı gramına aynı adam bile şaşkın :)

bi önceki kontrolde benimde öyleydi ama yiyemiyodum bulantılardan pek fazla. şimdide dikkat ediyorum yememeye, bu seferde aslında 600gr almışım sadece 1kg bile değil doktorum çok memnun bu durumdan tabiii :)

Kızlarrr selam ben 14+1 im ya bu haftada kasılmalarınız oldu mu acaba sanki.içimde bişi oluyo anlamıyorum ne olabilir sizce

Oh ne güzel baya bişey gelicek etraftan,onlar az buz değil topladığında.Çok iyi olacak bence.İsim için endişelenme mutlaka Zaman içinde
Dikiş oluyor canım :) en korktuğum şeydi hissetmedim bile gerçekten. Ama en bu doğumumda onu dahi istemiyorum yani her şey yolunda giderse
ikincide bence daha bile daha rahat olacaktır.Masallah ya ne guzel

Cok kasik agrim var bugun batma seklinde boyle agrisi olan varmi arkadaslar

Canım ben yazmıştım .
Batma şeklinde özellikle aksam saatleri oluyor. Endişelenmiyorum artık yarın doktora sorucam yazarım sana da

Kızlar bende doktor günümü 13 mayısa aldım 3 gün öne :)) geçmiyor zamann :) bi de kızlar ya bebeğin hareket etmesi için kontrolden ne kdr zaman önce çikolata yemek gerekir

Kızlar bugün banyoyu yıkarken düştüm doktora gittik elhamdulillah oglusum iyi ne olur olmaz progestan ve magnezyum verdi... Dua edin teyzeleri bize... ve siz siz olun yok ev batmış yok temizlik derdine düşmeyin. .. önce evlatlarımızı. ..

cokkkk gecmiş olsun canım ya cidden oyle benim durumumda malesef ben hiçbişey yapmıyorum yattıgımdan içimm bazen hiç rahat etmiyor ama yapcak bişey yokk .... ALLAH korumus cANIM

cokkkk gecmiş olsun canım ya cidden oyle benim durumumda malesef ben hiçbişey yapmıyorum yattıgımdan içimm bazen hiç rahat etmiyor ama yapcak bişey yokk .... ALLAH korumus cANIM
Öyle canım aklım başıma geldi isterse ev koksun onlar iyi olsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…