2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Panik yapmaaaaaE="acikcay, post: 46390349, member: 734507"]Doruk' u gorcen diye dorukta[/QUOTE]
Ahaha :))) öyle oldu sanırımmm kuzikoo [/QUOTE]
Panik yapmaaaaaasakinnnn

Bebeği gorecem ="acheyecan yap tedirgin olarak degill post: 46390416, member: 734507"]
Ya bir de böyle sarkınca geriliyorum kuziko [/QUOTE]
Bebegi gorcem diye heyecn yap tedirgin olarak degilll kuzummm

Aynen yaa Ben bi yerden sonra iyice kopuyom zaten,tamamen bebisi izlemeye odaklaniyom insan hayran kaliyor,bi bakiyon parmaklari olmus,sonra kulaklari,ayy nasil mucize yaa

Canım onu ilk defa duydum yani bebek rahim ağzına yakın olduğu için sezeryan olacağını plesanta bebekten öndeyse sezeryan oluyor. bana bebek asagida demedi plesantası rahim ağzında dedi oluyo böyle hamile lerin yüzde 10unda ama sonra çekiyorlar 20. haftaya kadar çeker inşallah dedi yalnız ben bebeğin tekmelerini çok asagida hissediyorum o yüzden bebek asagida mı acaba diyorum inşallah değildir

@leyl-i efruz bana da yukarı çekilmzse sezaryan olrsun dedi plasenta aşağıda benim. Ama sakin ol dedi yukarı çekilr çekilmzse de sorun etme istirahatle atlatrsn sezaryan olrsn dedi. Bakalm ya acaba ndn aşağıda oluyo plasenta

Canım tek sorunumuz o olsun yeter ki illede normal doğum diye diretmem zaten bebek için hangisi daha iyi olacaksa o yoldan gelsinler :) ben neden asagida dedim olabiliyor bazen böyle dedi bakalım belki 22-23 haftada çekmiş yukarıya der doktor (insallah)

Arkadaşlar çook moralim bozuk acilen istanbulda iyi bir perinatolog bulmak istiyorum bildikleriniz varsa lütfen yazın

ya cidden biz bazen çok takiyor uz kafaya o tevekkül etmek en iyisi mutlaka doktorunu arayıp sor erken gel de diyebilir en azından kafanda kurmamis olursun...belkide çok basit bir usutme falandir.

Arkadaşlar çook moralim bozuk acilen istanbulda iyi bir perinatolog bulmak istiyorum bildikleriniz varsa lütfen yazın
canım hayırdır inşallah ne oldu ? istanbul da Arda Lembet in adını çok duydum canım araştır istersen ama ne olduysa sakin ol kendini üzme güzel olacak her sey

günaydın annişler bebişinizin boyu kaç kaç grm olmuş kac haftalıgız ben 17+2 16 cm 208 gr dı en son suan 18 im :)

Pr.de.zehra neşe kavakı oneririm. Türkiyenin en iyi perinatalogu.
Hayırdır canım noldu??

Herkese teşekkür ederim , bebekte ciddi sorunlar varmış, gebelik sonlandırılması yapılacak. 5000 de 1 görülen bir durummuş benim bebeğimdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…