Panik yapmaaaaaE="acikcay, post: 46390349, member: 734507"]Doruk' u gorcen diye dorukta[/QUOTE]
Ahaha :))) öyle oldu sanırımmm kuzikoo [/QUOTE]
Panik yapmaaaaaasakinnnn
Bebeği gorecem ="acheyecan yap tedirgin olarak degill post: 46390416, member: 734507"]
Ya bir de böyle sarkınca geriliyorum kuziko [/QUOTE]
Bebegi gorcem diye heyecn yap tedirgin olarak degilll kuzummm
Tamam canım hemen yazarım sen de muhakkak yaz. Sen iyice bi sor neymiş aşağıda olan bebek mi plesenta mı? Kendini yukarı çekiyormuş plesenta 20.haftalarda kızlar yazmıştı burda. Onuda sorarsın. Sen unutursan heyecandan , eşin sorsun. Hatta ben eşime iyi dinle diyorum çünkü ben bebişe bakcam diye doktorun konuşmalarının yarısını duymuyorum bile.
Aynen yaa Ben bi yerden sonra iyice kopuyom zaten,tamamen bebisi izlemeye odaklaniyom insan hayran kaliyor,bi bakiyon parmaklari olmus,sonra kulaklari,ayy nasil mucize yaa
Ya bi de bana rahim ağzına yakın gibi bişiler demişti ne olur böle olduğund dediğimde sezeryan olur dedi ama ne bilim ogünden beri kurt var içimde acaba önemli mi diye bugün sorcam. Seninli niye şağıda dr bişi dedi mi?
Canım onu ilk defa duydum yani bebek rahim ağzına yakın olduğu için sezeryan olacağını plesanta bebekten öndeyse sezeryan oluyor. bana bebek asagida demedi plesantası rahim ağzında dedi oluyo böyle hamile lerin yüzde 10unda ama sonra çekiyorlar 20. haftaya kadar çeker inşallah dedi yalnız ben bebeğin tekmelerini çok asagida hissediyorum o yüzden bebek asagida mı acaba diyorum inşallah değildir
@leyl-i efruz bana da yukarı çekilmzse sezaryan olrsun dedi plasenta aşağıda benim. Ama sakin ol dedi yukarı çekilr çekilmzse de sorun etme istirahatle atlatrsn sezaryan olrsn dedi. Bakalm ya acaba ndn aşağıda oluyo plasenta
@leyl-i efruz bana da yukarı çekilmzse sezaryan olrsun dedi plasenta aşağıda benim. Ama sakin ol dedi yukarı çekilr çekilmzse de sorun etme istirahatle atlatrsn sezaryan olrsn dedi. Bakalm ya acaba ndn aşağıda oluyo plasenta
Canım tek sorunumuz o olsun yeter ki illede normal doğum diye diretmem zaten bebek için hangisi daha iyi olacaksa o yoldan gelsinler :) ben neden asagida dedim olabiliyor bazen böyle dedi bakalım belki 22-23 haftada çekmiş yukarıya der doktor (insallah)
canım kontrole az kaldı gidince sorcam artık ama ne bilim karnımın göbek deliğinin orası bide vajina girişi gibi anlatayım ince sızı girip girip çıkıyo bugünde kasıklarda baya ağrı var aslında bende geçmeyen iddrar yolu enfeksiyonuda var ondanmı yoksa korkuyorum işte ne bilim rahim kasılmasımı erken doğummu falan kafam sürekli bulanık yaniiii
ya cidden biz bazen çok takiyor uz kafaya o tevekkül etmek en iyisi mutlaka doktorunu arayıp sor erken gel de diyebilir en azından kafanda kurmamis olursun...belkide çok basit bir usutme falandir.
canım hayırdır inşallah ne oldu ? istanbul da Arda Lembet in adını çok duydum canım araştır istersen ama ne olduysa sakin ol kendini üzme güzel olacak her sey