- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Cnm ne diyosun... ya başka bi doktora daha git lütfen bak arkadaşlar önermişler. Git onunla da görüş belki bi yanlışlık var.. ne sorunuymuş bu anlamadım kiHerkese teşekkür ederim , bebekte ciddi sorunlar varmış, gebelik sonlandırılması yapılacak. 5000 de 1 görülen bir durummuş benim bebeğimdeki
Benim de öyle demiş ama şimdi öyle bi sıkıntı yokmuş sordum. Aşağıda zamanla yukarı çıkacak bubi sorun değil dedi.Canım onu ilk defa duydum yani bebek rahim ağzına yakın olduğu için sezeryan olacağını plesanta bebekten öndeyse sezeryan oluyor. bana bebek asagida demedi plesantası rahim ağzında dedi oluyo böyle hamile lerin yüzde 10unda ama sonra çekiyorlar 20. haftaya kadar çeker inşallah dedi yalnız ben bebeğin tekmelerini çok asagida hissediyorum o yüzden bebek asagida mı acaba diyorum inşallah değildir
canım bir doktorun demesiyle karar verme nolur ? başka bi doktora daha görün ne gibi bi sorun var her şeyi öğren eğer başa çıkamayaçağın bir sorunsa öyle söyle bunları. ne gibi sorunlar sayıyorlar da sapasağlam geliyo bebekler sende 1-2 doktora daha git öyle kar verHerkese teşekkür ederim , bebekte ciddi sorunlar varmış, gebelik sonlandırılması yapılacak. 5000 de 1 görülen bir durummuş benim bebeğimdeki
makatta kı fitil de kasilmayla ilgili mi? ben vajinadan kullandım enfeksiyon için fitil vermişti. neden şimdiden kasılıyoruz biz acabaBenim de öyle demiş ama şimdi öyle bi sıkıntı yokmuş sordum. Aşağıda zamanla yukarı çıkacak bubi sorun değil dedi.
Kasılma var dedi gösterdi. İğne verdi gevşesin rahatla dedi. Bi de makattan bi fitil verdikullanan var mı acaba
Kizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekliacikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun budir,
direk baska doktora git canım bu drlar iyice kafa karıstırıyor ya artıkultrasında mı belli oldu bunlar yoksa detaylıda mı ?
Canım perinatolog muydu senin gttiğin? Senin bebeğn erkek miydi? Soru soruyorm kusura bakma ama anlamaya çalışıyorum. Hakikaten bugün ne biçim bir günKizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekliacikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu
canın öncelikle sakin ol ve perinotolog a git inşallah doktorun yanlış görmüştür. doğru bile olsa şöyle bi durum var su azalsa bile eklenebiliyo göbekten. benim geçen sene 1 hafta suyum sızdı tek sorun o olsaydı dikiş atıp su ekleyeceklerdi yani gerçekten var böyle bisey.birde geçen sene mi yoksa 2 sene önce mi ne haberlerde izlemistim anne karnında bebeğin böbreğini ameliyat etmişti doktor çok ciddi bi sorunsa belki onu önerir iyi bi doktor bebeğini kurtarabilir her seyin iyisini düşünelim inşallah perinotolog bebeginde bişey olmadığını söyleyecekKizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekliacikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu
Kizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekliacikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu
Canim benimde carsamba gunu suyum az cikti universiteye profa yonlendirdi doktor benimkininde idrar kesesi yada böbreklerde sorun olabilirmis simdilik beklemedeyim suyun azalip azalmadigina bakilcak haftaya cumartesi tekrar gidicem ozaman belli olacak benle ayni derdi olan birini gorunce yazmak istedim insallah kotu bisey cikmaz sizinkindede
İki prof perinatologa gittim sonuç aynı. Pazartesi günü hastaneye yatıyorum ve işlemler başlayacak. Nolur bana dua edin , çok korkuyorum. Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Ama doğsa bile yaşamayacağını duyunca , eşimle karar verdik ve onayladık. Ne gelirse Allahtan hakkımızda hayırlısı
Kendi dr onceki haftalarda sorun yoktu,simdi kese buyuk dedi. Sisi gelmis olabilir yapabilir ama sorun var gibi dedi.periontologa yonlendirdi. 2 saat sonra baska dr gittim iste o sorun yok dedi ama ben kendi dr soylediklerini soyleyince ben de fark ettim idrar kesesi buyuk dedi.yarin devlete gideceğimcanım çok çok üzgünüm, sabırlar diliyorum. ama anlamadım sen sürekli kontrollerine gidiyordun nasıl birden böyle bir şey çıkabilir? kendi dr un ne dedi ?
Canım ne gibi bişey var bebekte yani doğsa bile bebeğini yaşatmayacak olan sorun ne ? yüzde 1 ihtimal bile yok mu ? bebek 24 haftalık olunca yaşam ihtimali var o zaman alınıp tedavi edilemez mi ? zaten anne baba yapılabilecek her şeyi yaptıktan sonra sonlandırılmasına karar veriyor. korkma olur mu Rabbim böylesini hayırlı görmüş dayanması çok zor biliyorum elinden hiçbir şey gelmemesi çok daha zor ama bebekleri biz koymadık oraya ömür vermekte elimizde değil inşallah sağlıklı gebeliğin olacak en kisa zamanda. Rabbim sana bolca sabır versin dayanma gücü versinİki prof perinatologa gittim sonuç aynı. Pazartesi günü hastaneye yatıyorum ve işlemler başlayacak. Nolur bana dua edin , çok korkuyorum. Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Ama doğsa bile yaşamayacağını duyunca , eşimle karar verdik ve onayladık. Ne gelirse Allahtan hakkımızda hayırlısı
Canım inşallah o anlık öyle yapamamıstır cisini bidaha gittiğinde her şeyin iyi olduğunu ogrenirsinCok gecmis olsn canm allh acil sifa versin cumlemize. Ben hemen baska dr gittim o sorun yok dedi. Ben ardindan diger dr soylediklerini soyledim. Hi evet idrar kesesi buyuk ben de gordum takip edilmeli dedi. Ilk dikkat ceken benim idrar kessesi pipinin ucu tikali die dusunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?