2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Herkese teşekkür ederim , bebekte ciddi sorunlar varmış, gebelik sonlandırılması yapılacak. 5000 de 1 görülen bir durummuş benim bebeğimdeki
Cnm ne diyosun... ya başka bi doktora daha git lütfen bak arkadaşlar önermişler. Git onunla da görüş belki bi yanlışlık var.. ne sorunuymuş bu anlamadım ki

Benim de öyle demiş ama şimdi öyle bi sıkıntı yokmuş sordum. Aşağıda zamanla yukarı çıkacak bubi sorun değil dedi.
Kasılma var dedi gösterdi. İğne verdi gevşesin rahatla dedi. Bi de makattan bi fitil verdi kullanan var mı acaba

acikcay tatlım msjda attım durbbakalım belki başka bi doktor farklı bişi der olır mu böle şey yolundaydı herşey nerden çıktı şimdi ne dedi doktor. Biz merak ederiz sakın bir yere kaybolma kuzum bak benim doktorum riskli doğum doktoru istersen gel bi de o görsün

Herkese teşekkür ederim , bebekte ciddi sorunlar varmış, gebelik sonlandırılması yapılacak. 5000 de 1 görülen bir durummuş benim bebeğimdeki
canım bir doktorun demesiyle karar verme nolur ? başka bi doktora daha görün ne gibi bi sorun var her şeyi öğren eğer başa çıkamayaçağın bir sorunsa öyle söyle bunları. ne gibi sorunlar sayıyorlar da sapasağlam geliyo bebekler sende 1-2 doktora daha git öyle kar ver

makatta kı fitil de kasilmayla ilgili mi? ben vajinadan kullandım enfeksiyon için fitil vermişti. neden şimdiden kasılıyoruz biz acaba

Kizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekli acikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu

Bence de 2 2erkekannesi başka iyi bir doktor bul. Arkadaşıma 26 . Hafta da suyu az her An doğum dediler yattı iğne vs 36 da doğum yaptı.

Kizlar cok kotuyum. Benegin idrar kesesi buyuk cikti suyu da biraz az dedi.sorun olabilir auyu bitebilir dedi.periontologo yonlendirdi.aglamak geliyor icimden surekli acikcay canim sana ne oldu?allahim nsl gun bu
Canım perinatolog muydu senin gttiğin? Senin bebeğn erkek miydi? Soru soruyorm kusura bakma ama anlamaya çalışıyorum. Hakikaten bugün ne biçim bir gün

canın öncelikle sakin ol ve perinotolog a git inşallah doktorun yanlış görmüştür. doğru bile olsa şöyle bi durum var su azalsa bile eklenebiliyo göbekten. benim geçen sene 1 hafta suyum sızdı tek sorun o olsaydı dikiş atıp su ekleyeceklerdi yani gerçekten var böyle bisey.birde geçen sene mi yoksa 2 sene önce mi ne haberlerde izlemistim anne karnında bebeğin böbreğini ameliyat etmişti doktor çok ciddi bi sorunsa belki onu önerir iyi bi doktor bebeğini kurtarabilir her seyin iyisini düşünelim inşallah perinotolog bebeginde bişey olmadığını söyleyecek

Canim benimde carsamba gunu suyum az cikti universiteye profa yonlendirdi doktor benimkininde idrar kesesi yada böbreklerde sorun olabilirmis simdilik beklemedeyim suyun azalip azalmadigina bakilcak haftaya cumartesi tekrar gidicem ozaman belli olacak benle ayni derdi olan birini gorunce yazmak istedim insallah kotu bisey cikmaz sizinkindede

Bebegim erkekmis,idrar kesesi cok buyuk. Tikaniklik olabilir dedi. Yani suyu iciyor cikaramiyor boyle olunca sorunlar artiyor.
Periontologa hafta ici gidecegiim

İki prof perinatologa gittim sonuç aynı. Pazartesi günü hastaneye yatıyorum ve işlemler başlayacak. Nolur bana dua edin , çok korkuyorum. Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun. Ağlamaktan gözlerim kurudu. Ama doğsa bile yaşamayacağını duyunca , eşimle karar verdik ve onayladık. Ne gelirse Allahtan hakkımızda hayırlısı

Cok gecmis olsn canm allh acil sifa versin cumlemize. Ben hemen baska dr gittim o sorun yok dedi. Ben ardindan diger dr soylediklerini soyledim. Hi evet idrar kesesi buyuk ben de gordum takip edilmeli dedi. Ilk dikkat ceken benim idrar kessesi pipinin ucu tikali die dusunuyorlar

canım çok çok üzgünüm, sabırlar diliyorum. ama anlamadım sen sürekli kontrollerine gidiyordun nasıl birden böyle bir şey çıkabilir? kendi dr un ne dedi ?

canım çok çok üzgünüm, sabırlar diliyorum. ama anlamadım sen sürekli kontrollerine gidiyordun nasıl birden böyle bir şey çıkabilir? kendi dr un ne dedi ?
Kendi dr onceki haftalarda sorun yoktu,simdi kese buyuk dedi. Sisi gelmis olabilir yapabilir ama sorun var gibi dedi.periontologa yonlendirdi. 2 saat sonra baska dr gittim iste o sorun yok dedi ama ben kendi dr soylediklerini soyleyince ben de fark ettim idrar kesesi buyuk dedi.yarin devlete gideceğim

Canım ne gibi bişey var bebekte yani doğsa bile bebeğini yaşatmayacak olan sorun ne ? yüzde 1 ihtimal bile yok mu ? bebek 24 haftalık olunca yaşam ihtimali var o zaman alınıp tedavi edilemez mi ? zaten anne baba yapılabilecek her şeyi yaptıktan sonra sonlandırılmasına karar veriyor. korkma olur mu Rabbim böylesini hayırlı görmüş dayanması çok zor biliyorum elinden hiçbir şey gelmemesi çok daha zor ama bebekleri biz koymadık oraya ömür vermekte elimizde değil inşallah sağlıklı gebeliğin olacak en kisa zamanda. Rabbim sana bolca sabır versin dayanma gücü versin

Canım inşallah o anlık öyle yapamamıstır cisini bidaha gittiğinde her şeyin iyi olduğunu ogrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…