- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
İn@Gunsevil89 ayy ben de yarın gideceğim, görebiliriz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İn@Gunsevil89 ayy ben de yarın gideceğim, görebiliriz inşallah
Ben duyamadım ama gördüm ya o atışı o bile yettiİns canim cok güzel duyguymus bende kalp atisin ilk duydum bugunn
ya ben normalde 2 lt içiyorum hatta 2,5 ama bugün mide bulantım var 1 lt bitmedikız darısıda basıma dermısın
Sabahtan berı ne kadar su ıctınız a kızlar soyleyın bakım![]()
yaaa darısı başıma, senin adına da çok sevindimİns canim cok güzel duyguymus bende kalp atisin ilk duydum bugunn
ne guzel canım darısı basıma ınsallah ılk kontrole mı gıttın daha once gıtmısmıydınKizlar bende ekim annesi olcam insallah.kalp atisini duyduk cok sukur.yalniz ben 7 haftalik hesapliyodm.ama 6 haftalikmis.gec dollenme dedi doktor.umarim hepimiz saglikli bi sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza
Kizlar merhaba. 4 yasinda biz kizim var. 2. Hamileligimdeyim. Bugun ilk defa dr a gittim kese olusmus 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz insallah. Yalniz sag tarafimda bi kist varmis 4cm. Simdiye kadar hic kist problemi yasamadim. Buy7k ihtimal gebelige bagli kist dedi. Genelde 3.ayina kadar kendine kendine kayboluyomus. Takip edilicek. Biraz karin agrim var bundanmis demek. Biraz uzuldum acikcasi. Ne diyosunuz. Varmi ayni durumu yasayan
Gecen haftalarda bende senin gibiydim bide duyda ozaman sevinçbambaskaaBen duyamadım ama gördüm ya o atışı o bile yetti
dariisi basina inssssyaaa darısı başıma, senin adına da çok sevindim![]()
Merhaba hanımlar
Kac gündür aranıza gelmek aklımda ama doktora gıdene kadar beklıyım dıyordum dayanamadım geldım
En son adetimi 15 ocakta gordum. Fakat adetım duzensız en son 39 gunde oldum ondan önce 32 yanı hep degısıyor.
19 subat tarıhınde evde ıdrar testı yaptım sılık cıktı cumartesı aksamı tekrarladım farklı markayla baya belırgın cıktı pazar gunu beta hcg ıcın gıttık 314 cıktı dunde 2 gun arayla baktırayım dıye gıttım degerımız 935 olmusCok streslıyım henuz doktora gıtmedım tecrubelı arkadaslarım haftaya cumartesıye kadar bekle dıyorlar. Bende daha net gormek ıcın beklıyım dıyorum
hac haftalıktır kafam bu konuda cok karısık tabı adet duzensız oldugundan
adet tarıhıne göre 5+5 dıyor ama ıcımdekı ses 4 + dır daha dıyo
sız ne dusunuyorsunuz dunku degere gore nedır sızce ? ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyabılırım
ve hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah
Benı es gecmeyın sızden heyecnla cevap bekleyen bır anne adayı var burada![]()
evet cok genıs gercekten her aralıga uyuyor10. hafta civarı CRL ölçümü yapılıyor, ve o bebeğin yaşını en kesin veren yöntem benim bildiğim.
BetaHgc aralığı haftalık olarak o kadar geniş ki, belki doktorlar kesenin durumuna göre söylerler hamilelik zamanını.
canım bende öyle diyordum bulantılar başlayınca pişman oldum valla çubuk krakerle yaşıyorumGünaydın kızlar
Doktora gitmeme , 5 gün var daha . Daha da var . Midemde bulanmıyor. Bulansaydı ıyıydı yaw her sabah bulandımı bulanacakmı dıye kalkıyorum
![]()
Canım ben iğnesini oluyorum hiç yan etkisi olmuyoBende kullaniyorum hap olarak alinca bas donmesi yapiyor doktor dunyan yerinden kayacak gibi olacaksin ama problem degil demisti fitil kullanirsan o yapmiyormus doktorun verdiyse elbet bildigi vardir cnm bence kullan olmazsa doktora sorup fitile
cevirirsen o bas donmesi yapmiyomus
evet cok genıs gercekten her aralıga uyuyorsen gıttın mı doktora
Hay ağzın bal yesin innnnşşallahhhhhMerhaba, ilk hamileliğimde aynı durumu yaşadım, kızım şimdi 22 aylık , 4+3te doktor ultrasonda keseyi gördü ve yanında da hamileliğe bağlı bir kist gördü. Bende de daha önce hiç kist sorunu olmamıştı , adetlerim bile hep ağrısız ve düzenliydi. Doktor bu kistin progesteron salgılayan , bebeğin tutunmasına yardım eden bir kist olduğunu ve kendiliğinden kaybolacağını söylemişti. Bir dahaki randevum 6+4 te idi , yani iki hafta sonra kalp atışını duyduğumuzda kist yok olmuştu ama bana da doktor 3 aya kadar kaybolur demişti. Ben yine de ebe-hemşire bir arkadaşıma da sordum , o da bu çocuk sağlam tutunur , düşmez demişti. Yine de doktorunuz takip edecektir ama içiniz rahat olsun.
bende haftaya dıyorum ama zamada gecmıyor :)haftaya gitmeyi planlıyorum, teorik olarak 6. haftam bitmiş olacak.
betaHGC de bilmiyorum![]()
Cnm dr banada 5 mart gibi duyariz dedi asagi yukari ayni zamanlarda duyacagiz insallah duyalim gec erken ama saglikli olsun bebislerBende ıstanbuldayım
valla randevunun ertelenmıs olmasına sok oldum ama yapcak bıseyım yok hastanec ok uzak tek basıma gıtsemde donusum cok zor olacak, o sebeble 5 martta gıtmem lazım dıger gunlerde esım yok , esım varken ben ızın alamıyorum
fılan falan ıros ınsallah guzel haberle donerız bıze kadar herkes kı bana kadar herkes kalp atıslarınıd uymus olacak bu benı cok gerecektır tedırgın olucam kesın ama yapcak bısey yok
Sen nerdesın @irosss
Insallah cnm bnmİnşallah canım biran evvel duyarsın zor beklemek ama sabrın sonu Selamet inşallah