• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim de bulantım yok diyordum güya niye yok sağlıksız mı diyordum 6. Haftaya girdim başladı mide bulantısı 8. Hafta da tavan yapacak nasıl çalışacağım Ayy doktor çok varsa ilaç vereyim dedi yok dedim :KK12:

Oh masallah gercekten rahat gecmis :KK70: bu sefer var mi.belirti falan ? Ben simdiden yediklerime dikkat etmeye basladim zaten saglikli besleniyordum ama daha ozenli devam :)

Merhaba sen gittin mi doktora :)

hayır hiç bir belirti yok.
bir tek uykulu olma durumu var, akşam dokuzda uykum geliyor.

Ahhh benim midem iki gun bulandi ve kayp oldu sanki bulansa nerdese zil takib oynuyacam boyle kendimi hamile hiss edemiyorum sanki
Ayyy öyle deme kız değişelim hisleri sabah ilk uyandığımda öğlen biraz dinleneyim dediğimde başlıyor annemde fazla olmamış ona güveniyordum ama yok

Benim de bulantım yok diyordum güya niye yok sağlıksız mı diyordum 6. Haftaya girdim başladı mide bulantısı 8. Hafta da tavan yapacak nasıl çalışacağım Ayy doktor çok varsa ilaç vereyim dedi yok dedim :KK12:
Tahmini doğum tarihlerimiz ayni sen kalp atislarini duydunmu

Merhaba hanımlar :anneadayı:
Kac gündür aranıza gelmek aklımda ama doktora gıdene kadar beklıyım dıyordum dayanamadım geldım :KK48:
En son adetimi 15 ocakta gordum. Fakat adetım duzensız en son 39 gunde oldum ondan önce 32 yanı hep degısıyor.
19 subat tarıhınde evde ıdrar testı yaptım sılık cıktı cumartesı aksamı tekrarladım farklı markayla baya belırgın cıktı pazar gunu beta hcg ıcın gıttık 314 cıktı dunde 2 gun arayla baktırayım dıye gıttım degerımız 935 olmus :KK68: Cok streslıyım henuz doktora gıtmedım tecrubelı arkadaslarım haftaya cumartesıye kadar bekle dıyorlar. Bende daha net gormek ıcın beklıyım dıyorum :oops: hac haftalıktır kafam bu konuda cok karısık tabı adet duzensız oldugundan :KK48: adet tarıhıne göre 5+5 dıyor ama ıcımdekı ses 4 + dır daha dıyo :KK17:sız ne dusunuyorsunuz dunku degere gore nedır sızce ? ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyabılırım :oops:ve hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah :KK68:
Benı es gecmeyın sızden heyecnla cevap bekleyen bır anne adayı var burada :KK48:
Hayırlı olsun hoşgeldin :)
Kizlar bende ekim annesi olcam insallah.kalp atisini duyduk cok sukur.yalniz ben 7 haftalik hesapliyodm.ama 6 haftalikmis.gec dollenme dedi doktor.umarim hepimiz saglikli bi sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza
Hayırlı olsun hoşgeldin amin :)
kızlar saglık ocağından arayan oldu mu sizi. kalp atışını duyunca gelmeniz gerekiyor fln dediler. napacaklar ki. anlamadım
Sağlık ocağına gebelik kaydını yaptırman gerekiyor,rutin kontroller ve testler oluyor.Demir tiroit vs değerlerine bakılıyor,ilerleyen haftalarda kalp atışlarına bakılıyor,tetanoz aşısı felan yapılıyor.
benimde öyle olacak cnm 2haftada bir.. inş sağlıklı olurlarda.. şimdilerde her şeyi kafama takar oldum. Yeni taktığım konuda erken doğum :KK43:
Ah canım çok iyi anlıyorum endişelerini ama korkma erkende doğsalar büyüyüp gidiyorlar :) Benimkiler 34. haftada geldiler şimdi 8 aylıklar :)

Slmlar hanimlar dr her sey normal dedi:anneadayı:
Allahima bin şükür darisi iyi haber bekleyen herksin basina
Bana hemgram
Glukoz
Tsh
Ast,alt,bbun,kreatinin,ure,vdrl
Hsb aq,anti hcv,hiv testleri istedi.bunlari saglik ocaginda yaptir.yapmadiklari 2 test var onlari asagidan istediyorum dedi acaba onlar hangi testler, devlette yaptirmayi düşünüyorum cunku
Veee hemen yarin yaptirsm sorun olur mu?

Bana hemgram
Glukoz
Tsh
Hsb aq,anti hcv,hiv testleri istedi.bunlari saglik ocaginda yaptir.yapmadiklari 2 test var onlari asagidan istediyorum dedi acaba onlar hangi testler, devlette yaptirmayi düşünüyorum cunku
mrb ben de dün yaptırdım 2 aylık hamileyim tam 8. haftadayım . devlete yaptırdım (sağlık ocağında) yaptırdım .sonrada sonuçları sağlık ocağından alıp özel dr ma götürdüm canım .. sadece idrarı özelde yaptırdım sağlık ocakları yapmıyormuş idrar tahlili

Bana hemgram
Glukoz
Tsh
Bildiğim kadarıyla idrar tahlillerini ve rubellayı sağlık ocağı yapmıyor.MaşaAllah herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

Bana hemgram
Glukoz
Tsh
ben geçen hafta yaptırdım testleri.dr.um özelde. orda kan aldırdı 100 lira tuttu zaten. diğer testler çok pahalı devlette yap dedi. doğum hastanesinde yaptırdım ama sonuçları doktoruma götürmedim daha. bu cuma inşallah muayeneye gidince gösteririm.

cnm evet benıde aradılar bıldırmek gerekıyor onlarda takıp edıyor bazı donemlerde aşı olucaz onları takıp edıyorlar artık aile hekimleri ilgilenıyorya cnm ondan
bu dönemlerde olacagımız bi aşı falan varmı. siz giittinizmi. okudugum bazı yerlerde tetanoz aşısı fln vurmuşlar ılk 3 ay içinde 2 kez hemde ilk gebelik olanlarda. bana kendi doktorum birsey demedi. gıdınce vururlar dıye de saglık ocagına gıtmedım hıc. cagırıyorlar ama gıtmedım.

Bende ıstanbuldayım
valla randevunun ertelenmıs olmasına sok oldum ama yapcak bıseyım yok hastanec ok uzak tek basıma gıtsemde donusum cok zor olacak, o sebeble 5 martta gıtmem lazım dıger gunlerde esım yok , esım varken ben ızın alamıyorum
fılan falan ıros ınsallah guzel haberle donerız bıze kadar herkes kı bana kadar herkes kalp atıslarınıd uymus olacak bu benı cok gerecektır tedırgın olucam kesın ama yapcak bısey yok

Sen nerdesın irosss irosss

Canim vardır bi hayır randevumuz evet 10gün var bana da uzun geliyor ama sonu güzel olur inşallah ben artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe kuruyorum kafamda ya kalbi durursa, ya sağlıksız olursa doktorun söyledikleri çıkmıyo aklımdan inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz. Bende ıstanbuldayım anadolu yakasında.

Kizlar merhaba. 4 yasinda biz kizim var. 2. Hamileligimdeyim. Bugun ilk defa dr a gittim kese olusmus 2 hafta sonra kalp atislarini duyucaz insallah. Yalniz sag tarafimda bi kist varmis 4cm. Simdiye kadar hic kist problemi yasamadim. Buy7k ihtimal gebelige bagli kist dedi. Genelde 3.ayina kadar kendine kendine kayboluyomus. Takip edilicek. Biraz karin agrim var bundanmis demek. Biraz uzuldum acikcasi. Ne diyosunuz. Varmi ayni durumu yasayan

Benimde sol tarafımda varmış , ilk gebeliğimde de denilmişti ama bi sorun olmaz doktor kontrol altında tutucaz Dedi

Ama 3.ayindan sonra kendi kendine gecmezse cerrahi mudahaleyle alabiliriZ durumuna gore bakicaz dedi. Suanda 4cm mis 5 ile 10 cm arasinda buyurse (bebege sikinti vermezmis) almamiz gerekir insallah kendi kendine gecer dedi ki 4cm de epey buyuk 2 hafta beklicem bakalm simdi

Bence aldırma bekle çok sorun olmadığı müddetçe bana da aşırı ağrı yapıyor ara ara ama alıştım

Merhaba hanımlar :anneadayı:
Kac gündür aranıza gelmek aklımda ama doktora gıdene kadar beklıyım dıyordum dayanamadım geldım :KK48:
En son adetimi 15 ocakta gordum. Fakat adetım duzensız en son 39 gunde oldum ondan önce 32 yanı hep degısıyor.
19 subat tarıhınde evde ıdrar testı yaptım sılık cıktı cumartesı aksamı tekrarladım farklı markayla baya belırgın cıktı pazar gunu beta hcg ıcın gıttık 314 cıktı dunde 2 gun arayla baktırayım dıye gıttım degerımız 935 olmus :KK68: Cok streslıyım henuz doktora gıtmedım tecrubelı arkadaslarım haftaya cumartesıye kadar bekle dıyorlar. Bende daha net gormek ıcın beklıyım dıyorum :oops: hac haftalıktır kafam bu konuda cok karısık tabı adet duzensız oldugundan :KK48: adet tarıhıne göre 5+5 dıyor ama ıcımdekı ses 4 + dır daha dıyo :KK17:sız ne dusunuyorsunuz dunku degere gore nedır sızce ? ınsallah bebegımın kalp atıslarını duyabılırım :oops:ve hepımız saglıkla kucagımıza alırız ınsallah :KK68:
Benı es gecmeyın sızden heyecnla cevap bekleyen bır anne adayı var burada :KK48:

Hayırlı olsun tebrik ederim , belki tahmininden büyük çıkar düzensiz olunca değişken oluyor kontrole gidince doktor anlar , ben 4+5 te gittim doktor daha 5 haftalık bile değil Dedi bende 4+5 dedim anca o kadar işte Dedi

2 martta gidicem bende kontrole çok heyecanlıyım henüz bulantı falan yok sadece uyku hali fazla

Canim vardır bi hayır randevumuz evet 10gün var bana da uzun geliyor ama sonu güzel olur inşallah ben artık düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe kuruyorum kafamda ya kalbi durursa, ya sağlıksız olursa doktorun söyledikleri çıkmıyo aklımdan inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz. Bende ıstanbuldayım anadolu yakasında.
ınsallah canım yapcak bısey yok elımızden hıc bısey gelmıyor
sen nereye gıdıyrosun ıross doktora?

Oh masallah gercekten rahat gecmis :KK70: bu sefer var mi.belirti falan ? Ben simdiden yediklerime dikkat etmeye basladim zaten saglikli besleniyordum ama daha ozenli devam :)

Merhaba sen gittin mi doktora :)

gittim canım pazartesi keseyi gördük 15 gün sonra çağırdı kalp atışları için

Çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına Allah ta diğer doktoru bildiği gibi yapsın vicdansız :KK62:

Back
X