- 19 Şubat 2016
- 13
- 15
- 3
- 42
merhabalar kızlar bir kaç tane ekim anneleri var :) bnde eylül hesaplamıştım kendi kendime burdan hesplayınca ekim çıktı nyse hayırlısı ilk bebeiim resimdede var bir oğluşum var bu ikinci bebeiimiz oğlumun ilk doğum gününde öğrendik baya bi şok olduk hayrlısı dedik :) şimdi 8+3 haftalık olduk ilk kontrolumuze gittik kalp atışlarını duyduk hayırlısıyla sağlıklıymış allaha şükür. 3 marttta gidicez inş. bir veya ikinci fark etmiomuş heyecan hep aynı :) heleki cinsiyet merakı şaka gibi :) benim ilk günlerim baya kötü geçti bu bir iki gündür ii sayılırım. daha hebrim yokken rüyamda gördüm bir kızım olmuş ogünde mide ağrıları kusmam için elimden geleni yapmalar ilaç fln içtim rüyama grdi bn halen hesaba katamadığım için gzl şeylere yordum. nyse adet gecikince öğrendikki ailemize yeni bir üye katılıyormuş :) ilk günler çok mide yanması ekşimesi bulanması, uyku hali sürekli yorgunluk şuandada yorgunluk uyku devm edio ama gerisi azaldı oğlumda hiç bir şey yaşamamıştım çok rahat bi hamişlik geçirmiştim ama bu fındık brz zorlucağa benzio :) HERKESİN HAMİŞLİKLERİ ÇOK İİ GEÇER İNŞ. TEKRAR MERHABAAA :)