- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
normaldir diye düşünüyorum yaBende öksürmüyorum ama hapşırırken oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normaldir diye düşünüyorum yaBende öksürmüyorum ama hapşırırken oluyor
Neleri yemeye dikkat ediyorsun canım
Doktorunu ara canım bence tecrübeli hamilelere sormak lazım oluyor mu acaba bebek geliştiği için oluyor olabilirKızlar bende bugün aşırı vaj.. Ağrısı var. Oturamıyorum resmen![]()
cnm bn korkumdan midem yanmasın bulanmasın die 1 haftadır yemeklerime çok dikkt ediyorum. sennle paylaşayım dedim. mesela portakal yemeği bıraktım, çay kahve neskahve falan içemiyorum, ekşi çok istiom ama en aza çektim şimdi bu günlerde daha iiyim![]()
Benimde bulanırsa bunları söylediğime pişman olacağım canım biliyorum.. Tavsiyelerin var mı ilk gebeliğinden nelere dikkat edelim ne yiyelim ne içelim neyin faydasını çok gördün
Portakal neden yemiyorsun ben bugün yedim bitane ama yanlış mı yaptm
yoo herkesde aynı etki olacak die bir şey yok tabiki ama bnde mide ekşimesi yaptı cnm baya çektim ya ki bn ilk bebeiimde çok kilio aldım 25 kilo troit çıktızorla da olsa tam hepsini vermişken bi baktık ikinci yola girmiş :)
bu diğeri gibi olmadı için midem ağrıo yanıo ama bu günlerde daha iiyim bir çok yediğim şeyi azalttım mesela ekmek sadece sbh kahvltılarında tüketiyorum. ama portakal asitli olduğu için mideme ii gelmedi sanırım. limonlu şeyler yediğim zmnda midem ekşio
bu dönemlerde olacagımız bi aşı falan varmı. siz giittinizmi. okudugum bazı yerlerde tetanoz aşısı fln vurmuşlar ılk 3 ay içinde 2 kez hemde ilk gebelik olanlarda. bana kendi doktorum birsey demedi. gıdınce vururlar dıye de saglık ocagına gıtmedım hıc. cagırıyorlar ama gıtmedım.
Anladım canım bende de açlık şekeri 120 çıktı doktor diyet verdi yarın tekrar dahiliyeye gideceğim test için
ınsallah canım yapcak bısey yok elımızden hıc bısey gelmıyor
sen nereye gıdıyrosun ıross doktora?
Bı bakayım canımBen hastaneye gitmiyorum Doç ayşe Gürbüz muayenehanesine gidiyorum kadıköyde
hadi ya cnm bnm buna üzüldüm bnm arkimdede çıkmıştı oda 2015 ekimde doğum yaptı. en son nelr yaptılar dietler fln yok en son insilüne başladılar ama sağlıkla aldı kucağuma meleğini cnmcım merak etme içini ferah tut
Çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına Allah ta diğer doktoru bildiği gibi yapsın vicdansız![]()
Yok canım durum sandığın gibi iyi değil maalesefdoktor bebeğin kalp atışını duydu ama plasenta çok büyükmüş olması gerekenden baya fazla eğer büyüme devam ederse bebeğibebeğin kalbi durur dedi (Allah korusun) ama büyümez olduğu gibi kalırsa%50 Şansın var gebeliğin ilerlemesi için dedi yani 5martta belli olacak durumum
![]()
Yok canım durum sandığın gibi iyi değil maalesefdoktor bebeğin kalp atışını duydu ama plasenta çok büyükmüş olması gerekenden baya fazla eğer büyüme devam ederse bebeğibebeğin kalbi durur dedi (Allah korusun) ama büyümez olduğu gibi kalırsa%50 Şansın var gebeliğin ilerlemesi için dedi yani 5martta belli olacak durumum
![]()
Evet doktor banada diyetle düzelmesse insüline başlayacaksın dedi maalesef inşallah yarın herşey iyi çıkar
![]()
Hafif bulantı olsun bi yoklasın geri gitsin keşke öyle olsa ya hissettirsin sadece