• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yok canım durum sandığın gibi iyi değil maalesef :KK43: doktor bebeğin kalp atışını duydu ama plasenta çok büyükmüş olması gerekenden baya fazla eğer büyüme devam ederse bebeğibebeğin kalbi durur dedi (Allah korusun) ama büyümez olduğu gibi kalırsa%50 Şansın var gebeliğin ilerlemesi için dedi yani 5martta belli olacak durumum :KK43:
Allah korusun,allahim hakkinda hayirlisini eylesin.

Artması değilde bazen göğüs hassasiyetimin kaybolması beni korkutuyor,daha önceki gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve göğüs hassasiyetim yok olmuştu bu nedenle hep kontrol ediyorum.

Yok canım durum sandığın gibi iyi değil maalesef :KK43: doktor bebeğin kalp atışını duydu ama plasenta çok büyükmüş olması gerekenden baya fazla eğer büyüme devam ederse bebeğibebeğin kalbi durur dedi (Allah korusun) ama büyümez olduğu gibi kalırsa%50 Şansın var gebeliğin ilerlemesi için dedi yani 5martta belli olacak durumum :KK43:

Kızlar iyi düşünün moraliniz yüksek olsun bebeğe en büyük fayda moral Allahın izniyle 9 ay sonra hep beraber doğuracağız..

Kızlar iyi düşünün moraliniz yüksek olsun bebeğe en büyük fayda moral Allahın izniyle 9 ay sonra hep beraber doğuracağız..
Ayhhh!!!
Canım hepimiz doğurucaz mı cidden acaba:KK71:

Kendimizi dinlememek en iyisi aslında ama elimizde olmuyor cogu zaman:cry:

Artması değilde bazen göğüs hassasiyetimin kaybolması beni korkutuyor,daha önceki gebeliğimde bebeğim karnımda ölmüştü ve göğüs hassasiyetim yok olmuştu bu nedenle hep kontrol ediyorum.

Allah korusun canım... Getirme aklına öyle şeyler Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah bu sefer... Bol bol dua et..

Ben sabah çavdar ekmeği peynir zeytin 5-6 tane, 1 domates yiyorum bazen açık çay içiyorum bazen içmiyorum
Öğlen yemeği işyerinde ne çıkıyorsa ekmeksiz yiyorum en az 3 bardak ayran içiyorum
Arada mutlaka 1 bardak süt içiyorum ceviz badem ve fındık yiyorum hergün birde meyve yiyorum
Akşam da daha çok protein et balık oluyor öğlen et yediysem akşam sebze yiyorum
Sonrada maden suyu içiyorum hergün 1 şişe

şimdilik bulantıardan önce böyle beslenmem

Su içmeye özen gösteriyorum ama çokta başarılı değilim
Maşallahhh canım sana :) bulantın fazla olmaz inşallah 2 saat çektim bulantıyı şimdi geçti saldırdım herşeye

Selam kızlar. Doktora gittim geldim ama bir kez daha devlete gittiğim için kendime öyle kızgınım ki. Anladığım kadarıyla para vermediği için bir şey bilme hakkı vermiyorlar insana. Ne kalp dinletti, ne gününü haftasını söyledi, ne ultrasondan gösterme zahmetinde bulundu. Bebek canlı demekle yetindi. Zaten 5 saniye anca baktı. Ya ben muhtemelen son hamileliğimi geçiriyorum. İçimde son kez bir canlı büyütüyorum. Onu görmeye, kalbini dinlemeye hakkım yok mu? Çok sinirim bozuldu. Bir de devlette doğum yapsam nasıl olur diye düşünüyordum. Adamı kargo paketi gibi ordan oraya fırlatır bunlar. Bir daha devlete adım atarsam iki olsun.
cnm nie gittin ki bende gittim agzimin payini aldim tartismamak icin kendimi zor tuttum birdahada gitmem hicbir sey hakkında bilgi vermediler tek bir kelime bile etmedi hep aynı

Rabbim Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşallah gebelik çok güzel ama riskli bi süreç işte Rabbim korusun bebişlerimizi
Amin hepimizin inşallahh!!!

Herşey yolunda giderse benden iki gün sonra doğuruyorsun:anneadayı::nazar::KK200::KK46:

Arkadaslar Merhaba bende dün beta baktırdim 510 çıktı çok mutlu oldum dün biseyim yoktu bugün gündüz den beri belim ağrıyo çok durdurmayacak gibi değil ama hissettiriyor sızıntı gibi çok korktum böyle bişi yaşayan varmı acaba bide kasiklarim batıyor arada

Selam kızlar. Doktora gittim geldim ama bir kez daha devlete gittiğim için kendime öyle kızgınım ki. Anladığım kadarıyla para vermediği için bir şey bilme hakkı vermiyorlar insana. Ne kalp dinletti, ne gününü haftasını söyledi, ne ultrasondan gösterme zahmetinde bulundu. Bebek canlı demekle yetindi. Zaten 5 saniye anca baktı. Ya ben muhtemelen son hamileliğimi geçiriyorum. İçimde son kez bir canlı büyütüyorum. Onu görmeye, kalbini dinlemeye hakkım yok mu? Çok sinirim bozuldu. Bir de devlette doğum yapsam nasıl olur diye düşünüyordum. Adamı kargo paketi gibi ordan oraya fırlatır bunlar. Bir daha devlete adım atarsam iki olsun.
Hiç gitmiyorum bu nedenle devlet hastanelerine illet oluyorum şükür maddi olarak özeli karşılıyoruz Allah karşılayamayanlara sabır versin

cnm nie gittin ki bende gittim agzimin payini aldim tartismamak icin kendimi zor tuttum birdahada gitmem hicbir sey hakkında bilgi vermediler tek bir kelime bile etmedi hep aynı
İlkinde boş gebelik deyip yüreğimi ağzıma getirdiler ama akıllanmamışım demek ki. Aslında tahliller yüksek tuttuğu için devlette yaptırmak istemiştim. Doktora görünmem gerektiği için kalp atışını da duyar tahlillerimi de yaptırır, doktoruma giderim demiştim ama yine yapacağını yaptılar. Ben bebeğimin kalbini dinlicem diye güle oynaya gittim, odadan şaşkın ve sönmüş balon gibi çıktım. Bi de özelde tahlillerin ücretsiz olanlarını yaptırmıştım. İdrar ve 3 tüp kan alınmıştı. Onları gösterdim, listeden çıkarsın diye. Biz başka yerin tahlilleriyle ilgilenmiyoruz dedi. O kadar kan verdiğimle kaldım. Neyse canım bize ders olsun. Bu güzel dönemi trip çekerek geçirmemek için kendimize vicdanlı ve güler yüzlü doktorlar bulalım. Yoksa çekilir dert değil.

Arkadaslar Merhaba bende dün beta baktırdim 510 çıktı çok mutlu oldum dün biseyim yoktu bugün gündüz den beri belim ağrıyo çok durdurmayacak gibi değil ama hissettiriyor sızıntı gibi çok korktum böyle bişi yaşayan varmı acaba bide kasiklarim batıyor arada
Canım cok normal. Bel ve kasık agrısı bende de oldu.
Şimdi bel ağrısı bitti ama kasık agrısı devam .
Korkma canım tadını çıkart

Hiç gitmiyorum bu nedenle devlet hastanelerine illet oluyorum şükür maddi olarak özeli karşılıyoruz Allah karşılayamayanlara sabır versin
Amin canım amin. Ben de devlete gidenler de can, onlar problem yaşamıyorsa ben de yaşamam dedim, bir deneyeyim dedim ama pişman ettiler. En iyisi parası neyse verip adamakıllı hizmet satın almak, insan gibi muamele görmek. Allah yolumuzu düşürmesin bir daha devlete. Özellikle kadın doğuma.

Ama şöyle bir şey de var. Hastalıkların sebebini araştırma, cerrahi müdahale gibi konularda devletten şaşmamak lazım. Özeller devlet kadar derinlemesine incelemiyor. En iyi cerrahlar da genelde devlette oluyor. Hamilelik takibine hayır ama araştırma ve cerrahiye evet diyorum:)

Canım çok sağol ne bileyim korktum daha önce bi kimyasal geçirdim hergün bi korku var içimde
Canım korkma hepbaşımıza kötü şeyler gelecek diye birsey yok.
İçinde minik bir canlı var ve vucudun ona alışmaya çalışıyor. Kasık ağrısı çok olası. Bolca dinlen fırsat buldukca:nazar::KK200::KK19:

Canım korkma hepbaşımıza kötü şeyler gelecek diye birsey yok.
İçinde minik bir canlı var ve vucudun ona alışmaya çalışıyor. Kasık ağrısı çok olası. Bolca dinlen fırsat buldukca:nazar::KK200::KK19:

Evet o minicik canı o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayirlsiiyla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim canım rahatlattin icimi

Kızlar ben bir şeyi merak ettim,sizin göğüs acınız/ağrınız 7/24 devam ediyor mu.
Benim bazen çok şiddetli oluyor bazen kayboluyor yani gün içinde değişiyor,aklıma da türlü türlü şey geliyor siz de durum nedir
Canim ben 7.haftama basladim gogus agrisi hic siddetli yasmadim arada kramp gibi oluyor ama kisa sureli ve geciyor bence herkes farkli herkes te ayni olmak zorunda degil

Evet o minicik canı o kadar çok istiyorum ki rabbim hepimize hayirlsiiyla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim canım rahatlattin icimi
Canım benim inşallah hepimize nasip olur ya:nazar::KK46:

Back
X