• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende sizdenim benimde hiç midem bulanmıyor.tek belirtilerim arada kasıklarım ağrıyordu 2 gündür ağrımıyor.göğüslerim acıyor belim ağrıyor bide bazen ani hareketlerde bulunmamaya çalışıyorum ama sabah kalktığımda gözlerim kararıyor bazen oturduğum yerden kalktığımda da kararıyor.şuanlık bu kadar belirti var.bebeğim iyi olsun yeterki herşeyi çekmeye razıyım.
Yaa kötü kötü şeyler aşermeyin koku bulanti kusmak çok kötü

Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm :KK43:

Allahim daha neler duyacak neler yasayacak bu anneler..cok kotu hissettim kendimi allahim onu senden seni ondan almasin..hakkimizda hayirlisi

günaydın kızlar size bişey sorcam. iki gündür ayağa kalktığımda öksürdüğümde falan kasıklarımda inanılmaz batmalar ve kasılmalar yaşıyorum. sonra geçiyo 10 sn anca sürüyo. ama iki büklüm oluyorum. bir de uykumda pozisyon değiştirirken batıyo. bunları yaşayan var mı ?
Bendede var bu batmalar sag ve bazen sol yumurtalakta gibi kasilip kalıyorum bebis büyüyor bence ondan ve benim bel bölgem genişledi ve göbeğim çıktı daha 2 ayda çok erken ama ve dengesiz im Üşüyorum ağzım da acı tat var ve tekrar uyumaya basladim yaa 18 saat felan uyuyom

Sat 15 Ocak. 5+5 görünüyor tarihe göre. Ege bölgesindeyim canım.
5+5 o dediğim bence bir kadindogum yada bir üniversite hastanesine git ben ilk bebeğimi gebelik yok tahlil de negatif ve rahimdede birsey uok dendi söktürücü ile bebeğim varmis içerde dagildi diye 8 hastalikken alındı sonrasi çok zordu 1yere daha görün

Bugün kalp atışı için doktora gittim. Ama ne yazık ki iyi şeyler duymadım. Kalp atışı vardı fakat 100 ün altında olduğu için durma ihtimali varmış. Her şeye hazırlıklı ol dedi doktor. Haftalık takibe aldı. Çok üzgünüm :KK43:
Kalp atışı yeni başlamışsa yavaş yavaş hızlanmaya başlar. Benim 12 gün önceki muayenemde alttan bakıldığı halde kalp atışı çok yavaştı. Doktor yeni atmaya başlamış, hızlanacak demişti. İnşallah seninki de böyle birşeydir.

5+5 o dediğim bence bir kadindogum yada bir üniversite hastanesine git ben ilk bebeğimi gebelik yok tahlil de negatif ve rahimdede birsey uok dendi söktürücü ile bebeğim varmis içerde dagildi diye 8 hastalikken alındı sonrasi çok zordu 1yere daha görün
Söktürücü yüzünden mi kaybettin bebeğini?o_O

Kalp atışı yeni başlamışsa yavaş yavaş hızlanmaya başlar. Benim 12 gün önceki muayenemde alttan bakıldığı halde kalp atışı çok yavaştı. Doktor yeni atmaya başlamış, hızlanacak demişti. İnşallah seninki de böyle birşeydir.
Geçen hafta da gitmiştim. O zaman da az dedi ama haftaya artar demişti. Bugün yedi haftalık artık daha güçlü olmalıydı dedi :(

Yaaaa kizlar simdi tualetde peceteye akintiyla beraber azicik kan geldi cok korkuyorum bu arada hamile kaldikdan sonra ilk defa kocamla oğlen birlikte olduk ondan olurmuki

Yaaaa kizlar simdi tualetde peceteye akintiyla beraber azicik kan geldi cok korkuyorum bu arada hamile kaldikdan sonra ilk defa kocamla oğlen birlikte olduk ondan olurmuki
Olabilir akıntı da artar yat dinlen iyice yat laaa geceler çuvala mi girdi şimdi bi gülen yüz yapiyom ama olmuyor

Allah korusun canım sana bağışlasın inşallah

Geçen hafta da gitmiştim. O zaman da az dedi ama haftaya artar demişti. Bugün yedi haftalık artık daha güçlü olmalıydı dedi :KK43:
Anladım canım. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah güzel haberler alırsın. Bebişin güçlü kalbiyle seninle olmaya devam eder.

Hiç gitmiyorum bu nedenle devlet hastanelerine illet oluyorum şükür maddi olarak özeli karşılıyoruz Allah karşılayamayanlara sabır versin

Ben özel devlet diye ayırmıyorum bu çok yanlış ilk gebeliğim çok ağır diye özele gitmek zorunda kaldım bebeğim öldü doktor bi gelip bakmadı bile aradık kalp atışı yoksa ölmğştür napalım Dedi ! Ama şuan devlet hastanesine gidiyorum 5 gün doğurana kadar ölü bebeği kaç doktor geldi normal doğum diye ne direndim ve şuan gittiğim doktor sordu bir tek Nasıl oldu Nasıl diye o an şuan da aklımda o kaldığından ona gittim sorunumu anlattım ve sanırım hamileyim dedim adamın gözünde sevinç gördüm o an . Allah iyi ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın paraya tapan , seni anlamayan etmeyen doktorlarla değil

Back
X