- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
Aynen canım ya hersey olacagına varıyor zatenHormonlar dalgalandigi icin vucut alismaya calisiyor besbelli. Takmayalim cok fazla forumlarda yazilanlari. Stres endise bize gore degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya hersey olacagına varıyor zatenHormonlar dalgalandigi icin vucut alismaya calisiyor besbelli. Takmayalim cok fazla forumlarda yazilanlari. Stres endise bize gore degil.
Canım kaç haftalık senin ? Yani korkutmak istemiyorum ama devam ederse git bi doktora bence ben yazın hamile kalmıştım öğrendikten bi kaç hafta sonra sürekli kahverengi lekelerim oldu kanama olmadığı için ciddiye almadım ama meğersem boş gebelikmişKızlar bugün akıntım çok çok hafif kahverengi oldu 1 2 kere varla yok arası çamaşırımda bişey yok peçete de belli oluyor biraz korkulacak bişey midir
Canım 5+6 da karından kalp atışı görüldü ama duymadık daha çok minikKızlar ya yrn nasip olursa doktora kalp atışı içşn gideceğiz inşallah , çok merak ediyorum neler duyacağızxzz
Bize kalp içşn 29 una vereceklerdi ama biz beklemek istemedik . Yrn kalp sesine illa vajinadan mı bakılır (6+3 de)?..
İçerde neler olduğunu çokkk merak ediyorum![]()
Çok şükür 3yil çok zordu tedavi ler aşılama sonra tüp bebek diye dr la konuştuk aşılama ya gittim hamile olduğumu öğrendim sipriz 2. Süpriz hiç plansız oldu buda bekle bekle olmuyo dedim baktim bebis gelmiş darısı tüm isteyen ve bütün bayanlara anneligi nasip etsinAmin inşallah. Neyseki allah yine evlat nasip etmiş. Demek ki onun da kaderi bu kadarmış. Senlik bir durum değilmiş ki, kendini suçlama hiç. doktor ihmali varsa allaha hesap verecekler elbet. İlahi adalete teslim.
Yaa bilemiyorum bu çok fazla uyku uyku yorgun halsiz koku bulantı su iç iç doymuyorum neyse bir olsun büyüsün dogsunda uyutmasinAynı benim de öyle oluyor gaz dolu karnım sabah normale dönüyor uyku deseniz 10 saat az geliyor gerçi doğunca bebişler bu günleri çok ararız değil mi
6+5 zayıftı 7+1 de zaten şiddetli kusmalarım başladı kanamamda olmuştu daha sonra hiç kalple alakalı birşey olmadıPeki Can'ım kaç haftalıkken doktor kalp atışı az dedi. Kalp atışının ne kadar olduğunu hatırlıyor musun
İnşallah bir şey olmaz bebişlerimize ya,benim de kahverengi lekelerim geliyor öğrendiğimden beri.Canımı sıkıyorKızlar pembe lekelenmeeler oldu bende çok agladim doktora gittim iğne progestan verdi inșallah bișey olmaz
Aynen Can'ım ben de çok uyuyorum. Acı tat bende de var. Uyurken ağzım akıyo o derece uyuyorum işten sonra :))))Bendede var bu batmalar sag ve bazen sol yumurtalakta gibi kasilip kalıyorum bebis büyüyor bence ondan ve benim bel bölgem genişledi ve göbeğim çıktı daha 2 ayda çok erken ama ve dengesiz im Üşüyorum ağzım da acı tat var ve tekrar uyumaya basladim yaa 18 saat felan uyuyom
Sıkma canını herşeyin hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez hem ,dua et ve bekle canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahİyi geceler arkadaşlar
Bugün devlet hastanesinde randevum vardı sabah uyandığımda hafif pembemsi leke gelmiş.. Dramı gittim Dr kalp atışlarını göremedi kalp atışları durmuş dedi çok üzgünüm yarın kendi doktoruma gideceğim Dr %99 durmuş ama gene de %1lik için bir yanılma olabilir dedi.. Sabahtan beri hiç keyfim yok... Dua eder misiniz hakkımda hayırlısı neyse o olsun
Geçmiş olsun canım. Ben de bugun tekrar ultrason a girdim ve yine kese boş dedi doktor. Geç dollenme olsaydı bile şu an embriyo görulmeliydi dedi. Boş gebelik veya embriyo gelişmemiş ve kaybetmissiniz dedi. Daha önce de iki düşüğüm var ve henüz çocuğumuz yok. Daha önce düşük olmasın diye crinone jel vermişti. Ayrıca her gün igne yapiyodum karindan clexane. Onları bırak kullanma artık dedi. 10 gün içinde kendiliğinden dusmezse kürtaj yapıcaz dedi. O kadar Üzgünüm ki anlatamam.İyi geceler arkadaşlar
Bugün devlet hastanesinde randevum vardı sabah uyandığımda hafif pembemsi leke gelmiş.. Dramı gittim Dr kalp atışlarını göremedi kalp atışları durmuş dedi çok üzgünüm yarın kendi doktoruma gideceğim Dr %99 durmuş ama gene de %1lik için bir yanılma olabilir dedi.. Sabahtan beri hiç keyfim yok... Dua eder misiniz hakkımda hayırlısı neyse o olsun
Amin canım hakkımda hayırlı neyse o olsun inşSıkma canını herşeyin hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez hem ,dua et ve bekle canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
sana da çok geçmiş olsun çok üzgünüm senin adına demek ki hayırlısı bu cnm... Dua edelim hayırlısını versin Allah inşallahGeçmiş olsun canım. Ben de bugun tekrar ultrason a girdim ve yine kese boş dedi doktor. Geç dollenme olsaydı bile şu an embriyo görulmeliydi dedi. Boş gebelik veya embriyo gelişmemiş ve kaybetmissiniz dedi. Daha önce de iki düşüğüm var ve henüz çocuğumuz yok. Daha önce düşük olmasın diye crinone jel vermişti. Ayrıca her gün igne yapiyodum karindan clexane. Onları bırak kullanma artık dedi. 10 gün içinde kendiliğinden dusmezse kürtaj yapıcaz dedi. O kadar Üzgünüm ki anlatamam.
İnşallah canım duamdasın...Kızlar pembe lekelenmeeler oldu bende çok agladim doktora gittim iğne progestan verdi inșallah bișey olmaz
Benimde korkularım var 2 gün önce kasık ağrım çok vardı .ertesi gün bir geçti bi daha kasık ağrısı falan hiçbirşey hissetmez oldum.sadece göğüslerim acıyor bu durum beni biraz korkutuyor yataktan kalkarken kasığımda bir şey hissederdim artık onu da hissetmiyorum. rabbimden bebeğimin iyi olduğuna dair bana bi işaret göndermesini diliyorum. daha doktor kontrolüne 5 gün var zaman geçmiyor ;(çok evhamlanma canım...kısmete inan. hem bu kadar takarsan strese girersen bebeğin de bunu yaşar. benim göğüs ağrım çok azaldı. kasık ağrım azaldı. normal olduğunu düşünüyorum ben. 9 ay boyunca göğüs ağrımaz zaten:)
Benimde korkularım var 2 gün önce kasık ağrım çok vardı .ertesi gün bir geçti bi daha kasık ağrısı falan hiçbirşey hissetmez oldum.sadece göğüslerim acıyor bu durum beni biraz korkutuyor yataktan kalkarken kasığımda bir şey hissederdim artık onu da hissetmiyorum. rabbimden bebeğimin iyi olduğuna dair bana bi işaret göndermesini diliyorum. daha doktor kontrolüne 5 gün var zaman geçmiyor ;(çok evhamlanma canım...kısmete inan. hem bu kadar takarsan strese girersen bebeğin de bunu yaşar. benim göğüs ağrım çok azaldı. kasık ağrım azaldı. normal olduğunu düşünüyorum ben. 9 ay boyunca göğüs ağrımaz zaten:)
Günaydın herkese bugün keseyi gördük 15 gün sonrasına randevu verdi bebeği o zaman görmemiz lazım dedi sizler kaçıncı haftanızda gördünüz bebişleri