• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım sende de ray vardı dimi? perinotologa mi gidiyorsun yoksa operator mu ?
Perinatologa gitmiyorum çünkü bir öncekinde 22. hafta doğumun başladığını fark edememişti. Operatore gidiyorum. Detaylı ultrason zamanı sadece gideceğim perinatologa.

MarV-el MarV-el cnm bende süt buharı yapıcagım bu ay tarifini anladım da sen bunu adetin kaçıncı günü, kaç gün boyunca yaptın?? birde normal market sütleri oluyormu?? maydonoz, sütten başka birsey kattın mı karışımına .... biz bu ay friendlyfriendly friendlyfriendly arkadaşımla yapmayı düşünüyoruzda bizi bilgilendirisen sevınırım.... bu arada hamileliğin nasıl geçiyor canım? umarım bir sorun yoktur...:KK66:
MarV-el MarV-el seni eylul abnelerinden hatirluyorum destek olmustun bana Allah razi olsun. Bebegin hayirli olsun cok sevindim gorunce. Insallah bu ay sut buharini bizde denemek istiyoruz S sinkar ile birlikte. Vesile olur sagligiyla gelir insallah bebislerimiZ.

ozaman ilk bebeğinde de lekelenme oldu ama doğdu ne güzel. peki çok leke geliyor mu? deneyimli biri olarak sana sorayım o aman çok takıyorum kafama :KK43:

İlkinde çok ciddi kanama olduğu zaman da oldu, sadece hafif lekelenme olduğu zamanlar da oldu. Bir kaç defa hastanede yatmam gerekti.

Riskli hamilelikti kısacası.

Günaydın güzel anneler..

Merhaba kızlar hgb değerim 19.2 çıktı yuksekmis aile hekimimiz bakti drumla gorusmedim daha aranızda benzer bişey yaşayan varmi

İlk defa böyle birşey duyuyorum canım. genelde kan düşüklüğü olur. sonuçtan haberdar edersin, geçmiş olsun.

Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim:KK43:(((
canım benim çok geçmiş olsun. güzel düşün güzel olsun. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. dualarımız seninle..

Normal olan

değer 2 ile 2.5 arasındadır canım .benimkini de o değere düşürmeye çalışıyorlar ondan biliyorum

benim de 2,7 çıktı ilaç kullanıyorum düşürmek için. dediğin gibi olması lazımmış. ilk gebeliğimde 3.3 çıkmış ama o zaman hiçbir şey yapmamıştı doktor. normal referans aralığında olduğu için ben de fark etmedim. çok şükür sıkıntı olmadı.

Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....

çok güzel yazmışsınız. duygulandım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Mide bulantısı ile kalp atışları da başlıyor benim öyle oldu :)

Merak edenelr icin kizlar tedavim suruor Dua edin bana hastanedeyimm...kan beyninesicramis ggibiyim hic rriskyokken Allahtan gitmisim doktora agrim vardi... SSonrasında dun 16.00dan beribburdayimm.. Ne zormus Allahimm ...
canim Allah yardimcin olsun ayni gunleri bende yasiyorm artik kafayi yemek uzreyim

Gunaydin kizlar.2.cocugum olmasina ragmen bende de korkular yogun.galiba annelik duygusunu bilince daha da stres yapiyo insan.ani hareketlerde yada oturdugum yerden kalktigimda hapsurdugumda oksurdugumde bicak gibi saplaniyo kasigima bisey.dogrulamiyorum.bugun nbtciyim.okuldayim.sol tarafimda uzun sureli feci batmam oldu.agri desen degil degisik bisey.wc ye gitmeye korkuyorum. :(

kizlar her kese merhaba Allah butun hamislere sag salim bebisleri kucagna almayi nasip etisn Amin ,ben de 8 haftalik hamileym nasipse ekim annesi olucam tam dogum gunume denk geliro kaliba ))))ama 20 gundur arayla krem rengi kahveyi lekeler( kan bile geldi ) devam ediyor austosda bos gebelikden dusuk yapdim ayni boyle lekelerim vardi o zamanda simdi hep korkum var bu korku ile nasil bas ediyorsunuz?birde yorumlari okudum bulantilar daha yeni basliyor ya ben artik tam 3 haftadir bulanti ile arkadas oldum

biz daha duymadık kontrolümüz haftaya ama zaman geçmedi bi türlü
ben 2 haftada bir hatta 12 günde bir falan gidiyorum doktora ama zaman geçmiyor bende de ... kalp atışlarını duyduktan sonra hep gitmek isteyeceksin :)
Ben bir bebeğimi kaybettiğim için çok endişeliyim ve ikiz o yüzden sık kontrole gidiyorum ama ayda 1 gidende var. Ultrason zararlı olsa doktorlar gel demez bence.. inş hayırlısıyla kucağımıza alırız.

Perinatologa gitmiyorum çünkü bir öncekinde 22. hafta doğumun başladığını fark edememişti. Operatore gidiyorum. Detaylı ultrason zamanı sadece gideceğim perinatologa.
Bende perinotolog a gitmediğime pişman olur muyum diye düşünüyorum ama doktor biraz da şans işi kimisinin memnun olduğunu biz hiç sevmiyoruz. bende operator doktora gidiyorum yaşı da 60 vardır baya tecrübeli doktora benziyo inşallah sonuna kadar önce Allahın izni sonra doktorun yardımı ile götürebiliriz

Back
X