- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 35
Canım sende de ray vardı dimi? perinotologa mi gidiyorsun yoksa operator mu ?Evet kısmetse 2. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sende de ray vardı dimi? perinotologa mi gidiyorsun yoksa operator mu ?Evet kısmetse 2. :)
canım bilmiyordumDaha önce 10. Haftada kaybettim bebeğimi bu yüzden korkum cnm . Rabbim bir daha yaşatmasın ins
Perinatologa gitmiyorum çünkü bir öncekinde 22. hafta doğumun başladığını fark edememişti. Operatore gidiyorum. Detaylı ultrason zamanı sadece gideceğim perinatologa.Canım sende de ray vardı dimi? perinotologa mi gidiyorsun yoksa operator mu ?
MarV-el cnm bende süt buharı yapıcagım bu ay tarifini anladım da sen bunu adetin kaçıncı günü, kaç gün boyunca yaptın?? birde normal market sütleri oluyormu?? maydonoz, sütten başka birsey kattın mı karışımına .... biz bu ay
friendlyfriendly arkadaşımla yapmayı düşünüyoruzda bizi bilgilendirisen sevınırım.... bu arada hamileliğin nasıl geçiyor canım? umarım bir sorun yoktur...
![]()
ozaman ilk bebeğinde de lekelenme oldu ama doğdu ne güzel. peki çok leke geliyor mu? deneyimli biri olarak sana sorayım o aman çok takıyorum kafama![]()
Merhaba kızlar hgb değerim 19.2 çıktı yuksekmis aile hekimimiz bakti drumla gorusmedim daha aranızda benzer bişey yaşayan varmi
canım benim çok geçmiş olsun. güzel düşün güzel olsun. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. dualarımız seninle..Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Normal olan
değer 2 ile 2.5 arasındadır canım .benimkini de o değere düşürmeye çalışıyorlar ondan biliyorum
Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....
canim Allah yardimcin olsun ayni gunleri bende yasiyorm artik kafayi yemek uzreyimMerak edenelr icin kizlar tedavim suruor Dua edin bana hastanedeyimm...kan beyninesicramis ggibiyim hic rriskyokken Allahtan gitmisim doktora agrim vardi... SSonrasında dun 16.00dan beribburdayimm.. Ne zormus Allahimm ...
Mide bulantısı ile kalp atışları da başlıyor benim öyle oldu :)
canim kac gundur boyle lekelerin var ?progestan mi aliyorsun?benim de lekelenmeleirm var. minnacık geliyor arada ama beni deli ediyor! bu hamileliğim demişsin 2. bebek mi?
ben 2 haftada bir hatta 12 günde bir falan gidiyorum doktora ama zaman geçmiyor bende de ... kalp atışlarını duyduktan sonra hep gitmek isteyeceksin :)biz daha duymadık kontrolümüz haftaya ama zaman geçmedi bi türlü
Bende perinotolog a gitmediğime pişman olur muyum diye düşünüyorum ama doktor biraz da şans işi kimisinin memnun olduğunu biz hiç sevmiyoruz. bende operator doktora gidiyorum yaşı da 60 vardır baya tecrübeli doktora benziyo inşallah sonuna kadar önce Allahın izni sonra doktorun yardımı ile götürebilirizPerinatologa gitmiyorum çünkü bir öncekinde 22. hafta doğumun başladığını fark edememişti. Operatore gidiyorum. Detaylı ultrason zamanı sadece gideceğim perinatologa.