• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar günaydın
12.günümden beri beta hcg değerlerim 2 yada 3 günde bir 2 katına çıktı. Doktor değerler çok iyi artık kan verme perşembe muayeneye gel dedi, ama ben dayanamadım bugün kan verdim 282 olana değerim dört günde 474 olmuş yani %60 artmış.
Moralimiz çok bozuldu. Benim gibi olup da beta hcg si düzelen var mı? ya da beta hcg nin artışı yavaşlayan ama sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Beta hcg artışı yavaşlaması mutlaka dış gebelik anlamına mı gelir? Ama çok şükür değer düşmüyor:)
Bir de eğer sorun yoksa 500 beta hcg ile bugün kese görülebilir mi?
Kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Daha önce dış gebelik ya da boş gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Ben hiç betaya baktıramadım , doktor da keseyi gördüğü için istemedi akıl karışıklığı olmasın diye sanırım çünkü ilk gittiğim de keseyi görmeseydim isterdim Dedi , beta kaç deseniz bana bilmiyorum . O yüzden çok fazla betaya bakma kafanda stres yaratma çok

Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
Aaa evet bende de oluyo o hemde bi kaç günde bir neden oluyo acaba

MarV-el MarV-el cnm bende süt buharı yapıcagım bu ay tarifini anladım da sen bunu adetin kaçıncı günü, kaç gün boyunca yaptın?? birde normal market sütleri oluyormu?? maydonoz, sütten başka birsey kattın mı karışımına .... biz bu ay @friendly8584 arkadaşımla yapmayı düşünüyoruzda bizi bilgilendirisen sevınırım.... bu arada hamileliğin nasıl geçiyor canım? umarım bir sorun yoktur...:KK66:
Tatlım benim rabbim inşallah sanada @friendly8584 ede nasib eder :) tatlım adettin biter bitmez yapicaksin :) süt ve maydanoz kullandım sadece :) ben market sütüyle yaptım bildiğin torkununkini kullandım :) buhar azalınca ekstradan şu kaynatırip içine katmistim :) böyle daha uzun sürmüştü etkisi ama usutmemeye dikkat edin :) çorap giyin muhakkak terlik le dolaşın :) okuduğum yerde her buhara oturduktan sonra ilişkiye girdim ama usutmemek için banyo yapmadım diyordu kadın ben abdestsiz dolaşmamak için üç gün bitti dördüncü gün başladık çalışmalara ve gün aşırı oldu fakat olası yumurtlama günü öncesi ve sonrasında işi şansa bırakmamak adına 3 gun üstüste oldu:) bol bol okunmuş zemzem suyu da içtim bu süreçte :)

S sinkar @friendly8584 kızlar bide bol bol la havle tesbihini çekin uzun haliyle:) o süreçte çok çektim :) cunku melekler arsi alayı kaldiramayinca Allah (c.c) bu tespihi cekmelerini söylemiş.. çeker çekmez kaldirabilmisler arsi...ve o gundendir bu tespihi çekip bi işi kolaylıkla atlatma yan yoktur... elhamdulillah :)

Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
kelebek çırpınması hissetmiyorum tabii :) ama benim de sağ soldan daha şiş görünüyor.Niye acaba? belki de hep öyleydi biz şimdi kendimizi inceledeğimiz için öyle geliyordur

Aaa evet bende de oluyo o hemde bi kaç günde bir neden oluyo acaba
Bilmemki canım doktorlara göre de google e göre de bu kadar çabuk anlamak imkansizmis ilk cocukta 5. Aydan önce ikinci cocukta 15-16. haftaları bulur mus ama su an hissettiğim bağırsak hareketi de değil gibi başka ne olabilir bilmiyorum inşallah bebegimizdir bide diyorum daha 1.5 cmken böyle ilerde napariz :)

canim kac gundur boyle lekelerin var ?progestan mi aliyorsun?
iğne verdi canım 3 kere vuruldum. lekeler 5. haftanın başında oldu. akıntıyla kahve ve kırmızı şeklinde geldi. ağrı da oluyor, kasılma ve batma gibi. düşük tehliken var dedi doktor. cumartesi kalp atışını duymak için gideceğiz. çok tedirginim. şimdi ağrım da arttı, çalışıyorum da evde olmayı çok isterdim. bi de dolgu topuk giydim keşke giymeseydim :(

kelebek çırpınması hissetmiyorum tabii :) ama benim de sağ soldan daha şiş görünüyor.Niye acaba? belki de hep öyleydi biz şimdi kendimizi inceledeğimiz için öyle geliyordur
o da olabilir canım şimdi küçücük şeyde hamilelige bağlıyoruz :) bende çırpınmayi hissettikten sonra inceledim bi karnimi bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak

Benim de sağ daha şişik aslında iki tarafta eski haline göre daha şiş ama sağ belirgin hamilelik belirtisi olarak düşünmüştüm hep , annem hamile olduğunu öyle anlardım seninde öyle mi derdi iki sefer de de dikkat ettim hep şişti

o da olabilir canım şimdi küçücük şeyde hamilelige bağlıyoruz :) bende çırpınmayi hissettikten sonra inceledim bi karnimi bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak
Benim de sağ daha şişik aslında iki tarafta eski haline göre daha şiş ama sağ belirgin hamilelik belirtisi olarak düşünmüştüm hep , annem hamile olduğunu öyle anlardım seninde öyle mi derdi iki sefer de de dikkat ettim hep şişti
eneee demek ki hamişlikle bir ilgisi var.Ben de duşta farketmiştim,niye yamulmuş ki diye düşünmüştüm:rolleyes:

eneee demek ki hamişlikle bir ilgisi var.Ben de duşta farketmiştim,niye yamulmuş ki diye düşünmüştüm:rolleyes:
yamuk muyuz biz şimdi :) sizin sagmis bende sol keşke ordan cinsiyet ipucu verse ne güzel olurdu doktora gerek kalmadan ogrenirdik öyle konuşurduk bebeklerimizle bebeğim yerine kızım ya da oğlum diye :)

Mide bulantısıyla ilaçsız baş edebilen var mı kızlar.
Valla bittim ben

Tatlım benim rabbim inşallah sanada @friendly8584 ede nasib eder :) tatlım adettin biter bitmez yapicaksin :) süt ve maydanoz kullandım sadece :) ben market sütüyle yaptım bildiğin torkununkini kullandım :) buhar azalınca ekstradan şu kaynatırip içine katmistim :) böyle daha uzun sürmüştü etkisi ama usutmemeye dikkat edin :) çorap giyin muhakkak terlik le dolaşın :) okuduğum yerde her buhara oturduktan sonra ilişkiye girdim ama usutmemek için banyo yapmadım diyordu kadın ben abdestsiz dolaşmamak için üç gün bitti dördüncü gün başladık çalışmalara ve gün aşırı oldu fakat olası yumurtlama günü öncesi ve sonrasında işi şansa bırakmamak adına 3 gun üstüste oldu:) bol bol okunmuş zemzem suyu da içtim bu süreçte :)
canım bende abdetsiz dolaşamam sonuçta namaz kılıyorum.... canım ben surayı anlamadım buharı yumurtlama gününden önce ,3 gün yapıp daha sonramı ilişkıye giriyorsun... yoksa buharı yaptıktan hemen sonramı ilişkiye giriyorusun... orda kafam karıstı ;)

canım bende abdetsiz dolaşamam sonuçta namaz kılıyorum.... canım ben surayı anlamadım buharı yumurtlama gününden önce ,3 gün yapıp daha sonramı ilişkıye giriyorsun... yoksa buharı yaptıktan hemen sonramı ilişkiye giriyorusun... orda kafam karıstı :KK66:
Tatlım sen adettin diyelim bugün bitti yaa yarın başla yapmaya buhar biter bitmez de gün aşırı ilişkiye başla :)

Back
X