• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
o zaman bunu test edelim bakalım,ipucu olabilir mi diye:KK66:

Benim ilk gebeliğimde de sol da kist vardı yine şişmişti sağ erkek oldu , şimdi yine solda kist var sağ şiş .. ( şuan erkek olur belki gülümsemesi var )
Sağlıkla kucağıma alayım da kızda olursa olsun .

o zaman bunu test edelim bakalım,ipucu olabilir mi diye:KK66:
edelim canım sonra çocuklarımıza torunlarimiza anlatiriz bizde böyle oldu diye :) hayırlısı sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil zaten en azından 32. haftam bitene kadar hiçbir şey almicam beşik bile biz hastaneden çıkınca gelsin dicem

Merak edenelr icin kizlar tedavim suruor Dua edin bana hastanedeyimm...kan beyninesicramis ggibiyim hic rriskyokken Allahtan gitmisim doktora agrim vardi... SSonrasında dun 16.00dan beribburdayimm.. Ne zormus Allahimm ...
Sakin ol uzme kendini strese sokmadaha cok etkilenirsin iyi seyler dusun dualarim seninle

Benim ilk gebeliğimde de sol da kist vardı yine şişmişti sağ erkek oldu , şimdi yine solda kist var sağ şiş .. ( şuan erkek olur belki gülümsemesi var )
Sağlıkla kucağıma alayım da kızda olursa olsun .
insan ilk neyi kaybettiyse ikinci de öyle olsun istiyo heralde canım benimde erkekti soldaydi yani curudu teorimiz. Rabbim sağlık ömür versin de ne olursa olsun diyorum artık

Gunaydin kizlar.2.cocugum olmasina ragmen bende de korkular yogun.galiba annelik duygusunu bilince daha da stres yapiyo insan.ani hareketlerde yada oturdugum yerden kalktigimda hapsurdugumda oksurdugumde bicak gibi saplaniyo kasigima bisey.dogrulamiyorum.bugun nbtciyim.okuldayim.sol tarafimda uzun sureli feci batmam oldu.agri desen degil degisik bisey.wc ye gitmeye korkuyorum. :KK43:
Cnm rapor alsana nobet raporu ben aldm.tutamam vala dusuk tehlikesi var

zayıf olunca hemen çıkıyo zaten göbek ben zayıf değilim ama bisey yemiyorum bu aralar yemekle hiç aram yok krakerle idare ediyorum :) zaman çabuk geçsinde anlayalim hemen tekmelerini inşallah
amin insallah

Kızlar size bişey dicem ama eşim dalga geçiyo sizde olur mu öyle şey demeyin :) benim karnimda arada kelebek çırpıniyo gibi oluyo :) pirpir yapıp kalıyo sanki bide sol tarafım sağ tarafıma göre biraz daha sis var mı aranızda öyle şeyler hisseden Haftamda 7+2 daha
Ayni seyler bende de oluyor..esim oraya kan ponpalaniyordur ondan öyledir diye bir yorum getirdi.mantıklı geldi.sanki kalbim orda atiyor gibi oluyor bazen..

iğne verdi canım 3 kere vuruldum. lekeler 5. haftanın başında oldu. akıntıyla kahve ve kırmızı şeklinde geldi. ağrı da oluyor, kasılma ve batma gibi. düşük tehliken var dedi doktor. cumartesi kalp atışını duymak için gideceğiz. çok tedirginim. şimdi ağrım da arttı, çalışıyorum da evde olmayı çok isterdim. bi de dolgu topuk giydim keşke giymeseydim :KK43:
benim agrim yok canim topuklu giyme bende topuklu severm amma spor ayakab aldim ya ben bilyorsun neye sasrdm doktorm dedi ki ben cok az pembe rengli kandan korkmam amma surekl koyu kahveyi rengli kahve lekeden korkarm

Kızlar yazamasamda takip ediyorum sizi Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah dualarım hepimiz için....
Bu arada benim iştahım çok fena açıldı ne kadar yesem de aç gibiyim midem rahatsız oluyor yemeyince yiyince de ağrıyor napıcam ben ya

Kızlar yazamasamda takip ediyorum sizi Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah dualarım hepimiz için....
Bu arada benim iştahım çok fena açıldı ne kadar yesem de aç gibiyim midem rahatsız oluyor yemeyince yiyince de ağrıyor napıcam ben ya
amin canim ay ne guzel insallah istah bana da gelir ya yoksa sanki demir yiyrom cay bile boya kokuyor artik delirmek uzreyim bu kokulardan yaa

insan ilk neyi kaybettiyse ikinci de öyle olsun istiyo heralde canım benimde erkekti soldaydi yani curudu teorimiz. Rabbim sağlık ömür versin de ne olursa olsun diyorum artık

Öyle gerçekten ..

Ben 2 ayda kusmaktan 13 kilo verdim kas kaybımdan dolayı yürüyemiyordum eşim taşıyordu annem de kaldım bi süre sürünerek gidiyordum lavaboya , ağlamaktan üzüntüden mahvolmuştum , doktora her gittiğimde güçlenip dayanıcam diyordum elbet bitiyor kusmalar ama öldüğünü öğrendiğim de keşke 9 ay kussaydım da o sağsalim kucağımda olsaydı , hastane de herkes doğum acısıyla kıvranıp dayanamıcam derken ben doğmasın biraz daha kalsın içimde belki yaşıyordur diye dua edip durdum 28 hafta yanında olan bana moral veren sadece onun içimdeki varlığıydı yanıma gelen hamile hanımlar senin neyin olucak dediğin de bebeğim öldü benim diyip odadan uzaklaştırıyordum , kıyafetleri şapkaları örtüleri kaldı öyle battaniye örüyordum bitiremedim bile kaldırdım öyle , şükürler olsun ki kısa zamanda Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder , eşyalarını çıkarıp kullanabilirim inşallah yarım kalan battaniyeyi bitiririm belki böylelikle ..

Öyle gerçekten ..

Ben 2 ayda kusmaktan 13 kilo verdim kas kaybımdan dolayı yürüyemiyordum eşim taşıyordu annem de kaldım bi süre sürünerek gidiyordum lavaboya , ağlamaktan üzüntüden mahvolmuştum , doktora her gittiğimde güçlenip dayanıcam diyordum elbet bitiyor kusmalar ama öldüğünü öğrendiğim de keşke 9 ay kussaydım da o sağsalim kucağımda olsaydı , hastane de herkes doğum acısıyla kıvranıp dayanamıcam derken ben doğmasın biraz daha kalsın içimde belki yaşıyordur diye dua edip durdum yanıma gelen hamile hanımlar senin neyin olucak dediğin de bebeğim öldü benim diyip odadan uzaklaştırıyordum , kıyafetleri şapkaları örtüleri kaldı öyle battaniye örüyordum bitiremedim bile kaldırdım öyle , şükürler olsun ki kısa zamanda Rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder , eşyalarını çıkarıp kullanabilirim inşallah yarım kalan battaniyeyi bitiririm belki böylelikle ..
yazdigini okudum benim ilk gebelym 7ci haftada yarida kaldi anliyorm seni insallah bu kere her sey gonlunce olsun bebisinie sag salim kavusursun

Tatlım sen adettin diyelim bugün bitti yaa yarın başla yapmaya buhar biter bitmez de gün aşırı ilişkiye başla :)
hım anladım canım pekı kaç gün yapayım .... yumurtlama günü bitene kadar yapsam uygunmu ...

Şu hamile tshirtlerinden almak istiyorum ama hevesim kursağımda kaldı bir kere.. korkuyorum açıkçası... bir tane alayım evde giyerim diyorum sonra :) moral de lazım arada..
O kadar göbüşüm yok ama olsun :)
canim al giy gule gule takma kafana boylw seyleri bende gecen hafta esime kizdim. austosda dusuk yasadm deye bu kere kimseye soylemeyelim deye anlastik ama kocacigim yine soylemis ya sonra da dusundum ki o bebisi veren Allahdi koruyan da odu her sey onun elindedi

benim agrim yok canim topuklu giyme bende topuklu severm amma spor ayakab aldim ya ben bilyorsun neye sasrdm doktorm dedi ki ben cok az pembe rengli kandan korkmam amma surekl koyu kahveyi rengli kahve lekeden korkarm
benim doktorda taze kan ve fazla gelirse, ağrın gelirse riskli dedi. hepsi ayrı telden konuşuyor :) daha şimdiden çalışırken sıkıntı oluyor ilerde nolcak bilmiyorum. evde olsam şuan çok mutlu olurdum :(

Şu hamile tshirtlerinden almak istiyorum ama hevesim kursağımda kaldı bir kere.. korkuyorum açıkçası... bir tane alayım evde giyerim diyorum sonra :) moral de lazım arada..
O kadar göbüşüm yok ama olsun :)
canım içinden geliyorsa al bence. ben de daha o hevesler yok olsa alırdım :)

Back
X