• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tunaydin hanimlar... umuttttt umuttttt bakteri cikti bendede az kaldi antibiyotugim gectimi merak ediorum cokkk bende cokk gecmis olsun.. Olcagi varsa oluor herhalde ya ben evden cikmiorum nerdeyse bi tek hastane wc kullandim ev disi okadarda dikkat ediyorum anlamuotum yani nasip kaptim

kızlar biz karar verdik odayı ikeadan tamamlıycaz. zaten gardırop, yatak ve çekmeceli şifonyer alıcaz. ordada takım olarak tamamlayabiliyoruz hepsini zaten beyaz istiyorum ben. bide güzel raf falan alıcam 1-2 tane, ohh miss. yatakta zaten yanları çıkınca beşik olabileni var ona bi bakıcam hoşuma giderse onu alıcam en azından 4-5 yaşına kadar idare eder. sonrada zaten daha geniş bi oda alınır diye düşünüyoruz

Tunaydin hanimlar... umuttttt umuttttt bakteri cikti bendede az kaldi antibiyotugim gectimi merak ediorum cokkk bende cokk gecmis olsun.. Olcagi varsa oluor herhalde ya ben evden cikmiorum nerdeyse bi tek hastane wc kullandim ev disi okadarda dikkat ediyorum anlamuotum yani nasip kaptim

canım bakteri illa bulaşarak olmuyo benim bildiğim. hamilelikte zaten daha açığız mikroplara. havalar ısındı ne kadar dikkat etsekte ıslaklığa engel olamıyoruz, ped vs kullanımı zaten hepten sıkıntılı. bol su içmek en güzel şey şu durumda. o zamanda çok soğuk içmemek gerekiyo tabii, ılıktan biraz soğuk

gün içinde de oluyo oturarak çalışıyorum ben o zamanda pıt pıtlanıyo
bazen ayakta bile hissediyorum
yalnız sadece dolaştığını henüz hissedemiyorum sadece tekmeler :)
bende çok anlayamıyorum ayaktayken ama oturunca sıkışıyo sanırım, bugün hiç durmadı sabahtan beri, çalışıyorum ama aklım orda mutlu ediyo beni şimdiden :) bu akşamda hareketli geçicek belli :)
bide acıkınca hiç durmuyo benimki, hani sarelle reklamındaki tombik vardı ya onun gibi kordonu çekip acıktım diyo sanırım :)))

sedabk sedabk diyorum ya olacagi varsa oluyor yanidedigm gibi bol su tuketiorum günlük ped kesinlikle kullanmiorum zaten camasirida sık degistiriorum bakakim nolur canim

Sagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
Benim gibi tetanoz aşısı olmayan var mi?
ben de olmadım canım. doktorum gerek yok zaten hastane ortamında olacak doğum steril olur sıkıntı olmaz dedi..
sedabk sedabk diyorum ya olacagi varsa oluyor yanidedigm gibi bol su tuketiorum günlük ped kesinlikle kullanmiorum zaten camasirida sık degistiriorum bakakim nolur canim
geçmiş olsun canım.. benim de çok sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu. kültürde üreme olmazsa ilaç kullanmana gerek yok dedi öyle de oldu.

bu arada benim doktor 28. haftada uyuşmazlık iğnesi de yapmayacakmış. devletteki 3 hafta sonra gel yapalım demişti. özeldekine sordum gerek yok kanama vs. herhangi bir olumsuzluk olmadan yapmayı doğru bulmuyorum sonuçta kan iğnesi falan dedi. şaşırdım doğrusu.. kan uyuşmazlığı olan ve doktoru bu şekilde tepki veren oldu mu?

aynı duurmdayım canım valla çk dikkat ediyrum ama gerçekten zor yani. hava çok sıcak günde 2 kez duş alıyorum 2 3 defa çamaşır değiştiriyorum ama anlamıyorum nasl oluyor. yeşillikleride sirkede beklet dediler artık onlarıda sirkede bekletiyorum inşallah geçer

bende çok anlayamıyorum ayaktayken ama oturunca sıkışıyo sanırım, bugün hiç durmadı sabahtan beri, çalışıyorum ama aklım orda mutlu ediyo beni şimdiden :) bu akşamda hareketli geçicek belli :)
bide acıkınca hiç durmuyo benimki, hani sarelle reklamındaki tombik vardı ya onun gibi kordonu çekip acıktım diyo sanırım :)))

haha çok iyi ya cidden :)
benimki açlık hissediyor mu bilmiyorum ben hissedince yiyorum
ama kilo pat diye alıveriyorum çok kötü ya :(

benim beğendiğim beşik açık renk ahşap ona beyaz olmaz heralde ben düşünme aşamasındaym beyazı bi yerlere katıp beyaz alabilirm aslında :)

o ahşap modellerin beyazlarını da görmüştüm ben
kapsamlı bir araştırma yaparsan bulabilirsin bence canım

R ruza cnm kan uyuşmazlığı bizde de var. Testi var onun gecen yapildi bana negatif cikti. Dr bisi demedi 26 da kontrolüm sorucam o zaman

R ruza cnm kan uyuşmazlığı bizde de var. Testi var onun gecen yapildi bana negatif cikti. Dr bisi demedi 26 da kontrolüm sorucam o zaman
canım bana da aralıklarla yapılıyor. indirekt coombs diye bir şey. negatif çıktı mı sorun yok ama ilkinde negatif çıktı yine de iğne yapıldı. doktoruna sorunca buraya da yazarsan sevinirim canım.

Kızlar bu günlerde mide bulantısı yaşayan var mı 2 gündür midem bulanıyor. Sanki ilk aylara döndüm :(

Sagolun arkadaslar gecmezse gidicem artik.
Benim gibi tetanoz aşısı olmayan var mi?
Bence hemen git canım ben hamilelik öncesi diş tedavisi olmuştum doktorum 3-6 arası her türlü işlem yapıyoruz ama diğer dönemlerde enfeksiyon riski olduğundan hiç bir işlem yapmıyorlarmış ve o acıları çekmek zorundasın demişti doktorum. Tetanoz aşısını ben de olmadım benim doktorum yaptırma dedi bende kendi doğumumda yapmadım diye ekledi.

Back
X