• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
olabilir tabii bnde yapısal olarak çok sık diş taşı olur, 6 dayda bir temizletirim ama hamilelikten dolayı gitmedim. gece sıkma huyum yok ama farketmeden yaptıysam bilmiyorum. diş eti kanaması normaldede var bende zaten coraspin kullanırken biraz artmıştı şimdi sadece fırçalayınca normale döndü yani. ağrı gündüz oldu sadece neyseki ama gidicem dişye bu yakınlarda düşünüyorum

ben doktora diş sıkma şikayeti ile gitmemişdim,daha önce kanal tedavisi yapılmış ve dolgu yapılmış dişlerimde hassasiyet ve ağrı olduğu için gitmişdim.Meğersem diş sıkıyormuşum ve onlara yük biniyormuş.Diğer dişlerimde sıkıntı yoktu.Diş eti uzaması ve kanaması normal ona katlanacağız yumuşak fırça uygun diş macunu kullanıcaz,ama ağrısı olan arkadaşlara allah yardımcı olsun :(

canım bakteri illa bulaşarak olmuyo benim bildiğim. hamilelikte zaten daha açığız mikroplara. havalar ısındı ne kadar dikkat etsekte ıslaklığa engel olamıyoruz, ped vs kullanımı zaten hepten sıkıntılı. bol su içmek en güzel şey şu durumda. o zamanda çok soğuk içmemek gerekiyo tabii, ılıktan biraz soğuk
mümkün olduğunca evde yoga oturuş şeklinde bacaklar açık bağdaş kurarak oturmakta yarar var,diğer türlü terleme ve nemden mantar üremesi oluşur.

Kızlarr bu arada normal olabilecekken sezaryan doğum isteyenler var mıı :)
ben normal istiyorum ama 28.hafta da bebeğin duruşu sabitleniyormuş,poposu aşağdaysa ,plasenta aşağda ise,rahim yolu kısaysa (ölçtürmedim daha) suyu azaldıysa mecbur o zaman.
Sezaryanda çevremde şahit olduğum risk çok fazla ,dikişi patlayan iltihap kapan ,geç ayağa kalkan,ağrısı olan,bebeğe hemen süt verememek,kış aylarında karında ki dikişlerde rahatsız olan,kilo da kolay veremiyormuşsun.Bunları görünce normal diyorum inşallah ama allah bilir.Sezaryan olursada sezaryada başarılı bir doktor yapmalı mutlaka.
Gelecek hafta sonu detaylıya giricem ilk kez ,hayırlısı inşallah.

Bayanlar bugun konrole gittik, bir sorun yok cok sukur. Sadece her gittigimde bebegimin basi solda, ayaklari sagda. Hic mi donmuyor anlamiyorum? Gecen haftadan bu yana 3 kez ultrasona girdim, gecen aylarda da oyleydi.
Bizim ki de öyle duruyor ayaklar hep sağda tekmeleri hep sağ tarafıma yiyorum

Kizlar yeecn hafta enfeksiyon vardi idrarda antibiyotik kullandik. Dun tekrar idrar verdim yine enfeksiyon cikti sulcid kullan dedi gunde 2 defa. Insallah gecer dua edin bize. Korkutuyor beni. Kullanip enfeksiyonu hemen gecen var mi? Camasirimi surekli degsitiiryorm gunde 3 lt su iciyorum ama 1 haftada duzelmedi ve neden oldu anlamadim
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var suan antibiyotik kullanıyorum bakalım cumaetesi baktiracam

Bende de idrar yolu enfeksiyonu var suan antibiyotik kullanıyorum bakalım cumaetesi baktiracam
Ne kadar suredir kullaniyorsun canim?biz bir kutu aldik bitince idrar testi yaptircam azaldi mi diye. Ama prospektuste 10 gun kullanin diyor.

İyi geceler kızlar benim gibi uykusuz olan var mı aramızda

Canım ben bu saate uyumadım daha eşime börek yapıyorum sıkıtıdan sahur için..
Bide idrar you enfeksiyonu belirtisi seziyorum pıff :/

İyi geceler kızlar benim gibi uykusuz olan var mı aramızda
Canım bende 20 ve 23 haftalar arası uyku sıkıntısı çektim dön dön uyuyamıyordum 1 haftadır düzene girdi uykularım rahatladım ama bu defa da karnımdan rahat uyuyamıyorum benim karnım baya büyüdü ya iç karnım küçük sanırım görenler ısrarla 8 aylık mısın diyor

sedabk sedabk diyorum ya olacagi varsa oluyor yanidedigm gibi bol su tuketiorum günlük ped kesinlikle kullanmiorum zaten camasirida sık degistiriorum bakakim nolur canim

aynen öyle canım benim olacağı varsa o. öyle yada böyle şükür bu zamanlara geldik, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı göstersin bize inşallah

mümkün olduğunca evde yoga oturuş şeklinde bacaklar açık bağdaş kurarak oturmakta yarar var,diğer türlü terleme ve nemden mantar üremesi oluşur.

valla eve gidip ince bişiler giydinmi yoga falan gelmiyo aklıma ama ayağın biri koltuk tepesinde diğeri koltuktan aşağı oluyo genelde :)))

ben normal istiyorum ama 28.hafta da bebeğin duruşu sabitleniyormuş,poposu aşağdaysa ,plasenta aşağda ise,rahim yolu kısaysa (ölçtürmedim daha) suyu azaldıysa mecbur o zaman.
Sezaryanda çevremde şahit olduğum risk çok fazla ,dikişi patlayan iltihap kapan ,geç ayağa kalkan,ağrısı olan,bebeğe hemen süt verememek,kış aylarında karında ki dikişlerde rahatsız olan,kilo da kolay veremiyormuşsun.Bunları görünce normal diyorum inşallah ama allah bilir.Sezaryan olursada sezaryada başarılı bir doktor yapmalı mutlaka.
Gelecek hafta sonu detaylıya giricem ilk kez ,hayırlısı inşallah.

sezeryandan sonra olası ihtimaller bunların hepsi zaten. bir nevi risk alınmış oluyo. kimi epidural çok rahat der kimi sakın yaptırma der, kimi ay normal doğur bi avazda kurtul der kimi normalde çok zorlanırsın sezeryanı ol kurtul der. insanların yaşadıklarını duymamaya çalış. benim arkadaşlarımdanda çok sıkıntılı normal doğuranda oldu, 2-3 saatte normal doğuranda. sezeryanda ertesi gün hiç bişi olmamış gibi evini toplayanda gördüm ağrıdan 1 ay kımıldayamayanda. insanın ağrı eşiğiyle çok alakalı doğum olayı. druna güven, kendini dinle sen nasıl doğurmak istiyorsun önemli olan o :) ben tüp olduğu için sezeryan olur tahminen diyodum ama dr normalde olabilir diyince sevindim. hayırlısı hangisiyse öyle kucağımıza alalalım miniklerimizi sağlıklı olsunlar bizde sağlıklı olalımki onlara bakabilelim

Back
X