Canım aldığımız çoğu tavuklarda hormon var ondan demişti doktorumneden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aldığımız çoğu tavuklarda hormon var ondan demişti doktorumneden zararlı kii ben bilmiyordum ama sevmem tavuk eti ayda bi kere falan yerim anca
Benim doktor tansiyon hapimi 4 e cikardi. Surekli olcuorum. Kafayi yicem. Yukselirse hemen acile geliyorsun dedi. 30. Haftada daha da yukselecekmis ne olcak bilmiyorum[/QUOTE]
Ayy inşallah canım :) besleyebiliriz bebişleri ne doğum ne de başka bisey en çok endişelendigim bebisin aç kalması![]()
geçmiş olsun, ilaç şifa olsun inşallah , hapdan önce bir kaşık zeytinyağ yuttarsanız hem kolay yutulur hem ilacın etkisine faydası olur derler ama tabi bilemiyorum denemedim hiç.ben dolapta tutuyorum ama çok büyük bi hap zaten. Bende reflü var. Hap kullanırken zorlandım hep. Bu kadar büyüğü de midemi ağrıtıyor. Bende zamanla haftada ikiye düşerim inşallah. Şu an her gün bi tane kullanıyorm
benim yiğenimde (12yaşında) kanat hastası,kanat krizine giriyor.Ama malesef artık geç, obez, hiçbir şekilde doyuramıyoruz.Sürekli birşey yiyecek.Benim kızım çok seviyor almamaya calissamda olmuyor![]()
Canım bende ilk başlarda balık yiyemediğim için hergün içiyordum. Şimdi haftada bir iki içiyorum. Zaten bir hapta 6 kilo balk yemiş kadar omega 3 alıyormuşuz. Oyüzden yeterli diye düşünüyorum. Hiçbir zaralı etkisi yok, hatta emzirirkende kullanılmasını öneriyorlar. Buarada senin içtiğin balık yağı 1 numara, çoğu balık yağının içine başka yağlar karıştırıyorlar veya omega 3 miktarı yeterli değilmiş. Ben şuan marincap kullanıyorum. Kullanılan balık yağlarının içinde ki A Vitamini oranına da bakın arkadaşlar, onun yüksek olmaması lazımmış. Yoksa toksik etki yaratabilir.Kızlar doktoru balık yağı yazan var mı? Daha doğrusu kesinlikle iç diyen var mı? Bana bebeğin kilosu az olduğu için ocean balık yağı önerdi her gün bi tane kesinlikle yutuyorsun dedi hap şeklinde. Bi de ben balık yemedim hiç, hayatımda yemedim yani. O yüzden verdi bebek için. Ama mide ağrısı yapıyor kocaman hap zaten. Kullanan var mıı
Amin canm allah herkesin yardimcisi olsun az kaldi ama zor zamanlar kaldiOkula bi sınava gidiyorum nevrim dönüyor rabbim çalışan hamislerin hele de senin gibi nöbeti olanların yardımcısı olsun...
Bana doktorum solgar in 700 luk omega 3 hapini soledi onu kullaniyorum sadece omega 3 iceriyo a vitanimi fln yokCanım bende ilk başlarda balık yiyemediğim için hergün içiyordum. Şimdi haftada bir iki içiyorum. Zaten bir hapta 6 kilo balk yemiş kadar omega 3 alıyormuşuz. Oyüzden yeterli diye düşünüyorum. Hiçbir zaralı etkisi yok, hatta emzirirkende kullanılmasını öneriyorlar. Buarada senin içtiğin balık yağı 1 numara, çoğu balık yağının içine başka yağlar karıştırıyorlar veya omega 3 miktarı yeterli değilmiş. Ben şuan marincap kullanıyorum. Kullanılan balık yağlarının içinde ki A Vitamini oranına da bakın arkadaşlar, onun yüksek olmaması lazımmış. Yoksa toksik etki yaratabilir.
Canım bende ilk başlarda balık yiyemediğim için hergün içiyordum. Şimdi haftada bir iki içiyorum. Zaten bir hapta 6 kilo balk yemiş kadar omega 3 alıyormuşuz. Oyüzden yeterli diye düşünüyorum. Hiçbir zaralı etkisi yok, hatta emzirirkende kullanılmasını öneriyorlar. Buarada senin içtiğin balık yağı 1 numara, çoğu balık yağının içine başka yağlar karıştırıyorlar veya omega 3 miktarı yeterli değilmiş. Ben şuan marincap kullanıyorum. Kullanılan balık yağlarının içinde ki A Vitamini oranına da bakın arkadaşlar, onun yüksek olmaması lazımmış. Yoksa toksik etki yaratabilir.
bebeğime faydası olsun da ben katlanırım zaten her şeye :)) zamanla doktor da dozunu düşürür sanırım. Bugün de içtim ağrı yapmadı şu an şçin sanki zamanla alışacağım gibi :)Canım bende ilk başlarda balık yiyemediğim için hergün içiyordum. Şimdi haftada bir iki içiyorum. Zaten bir hapta 6 kilo balk yemiş kadar omega 3 alıyormuşuz. Oyüzden yeterli diye düşünüyorum. Hiçbir zaralı etkisi yok, hatta emzirirkende kullanılmasını öneriyorlar. Buarada senin içtiğin balık yağı 1 numara, çoğu balık yağının içine başka yağlar karıştırıyorlar veya omega 3 miktarı yeterli değilmiş. Ben şuan marincap kullanıyorum. Kullanılan balık yağlarının içinde ki A Vitamini oranına da bakın arkadaşlar, onun yüksek olmaması lazımmış. Yoksa toksik etki yaratabilir.
Mama verilirken dikkat edilmesi gereken en önemli şey kesinlikle mama biberonla verilmemeli onun yerine şırınga ile verilmeli bebişler çok uyanık oldukları için biberonun akış hızına alışınca memeyi emmeyi bırakıyorlar arkadaşlarımın başına geldi, uyanık minnoşlar ben niye yorayım kolayı varken annem yorulsun diyor :)besleriz canım yaa olmadı mama vericez mecburen naaplım
Pardon yanlış yazmışım A Vitamini ile birlikte alınmaması gerekiyor. Seninki de çok iyi balık yağları arasında, ucuz diye bilmediklerimiz almayalım aman diyim...Bana doktorum solgar in 700 luk omega 3 hapini soledi onu kullaniyorum sadece omega 3 iceriyo a vitanimi fln yok
Kesinlikle çok haklısın.Ayrıca şuanda içtiğimiz balık yağı (omega) özellikle doğum sonrası lohusalık şikayetlerini azalttığı içinde çok faydalıymış.
Onlar için herşeye değer inanki, içte büyüsün tosunun :)bebeğime faydası olsun da ben katlanırım zaten her şeye :)) zamanla doktor da dozunu düşürür sanırım. Bugün de içtim ağrı yapmadı şu an şçin sanki zamanla alışacağım gibi :)
Mama verilirken dikkat edilmesi gereken en önemli şey kesinlikle mama biberonla verilmemeli onun yerine şırınga ile verilmeli bebişler çok uyanık oldukları için biberonun akış hızına alışınca memeyi emmeyi bırakıyorlar arkadaşlarımın başına geldi, uyanık minnoşlar ben niye yorayım kolayı varken annem yorulsun diyor :)![]()
60 tablete 100 lira veriyorum die laf edenler bile var ama bende inanmiyorum ucuz balik haplarina cunku balik pahali bise yaginin ucuz olmasi sacmaPardon yanlış yazmışım A Vitamini ile birlikte alınmaması gerekiyor. Seninki de çok iyi balık yağları arasında, ucuz diye bilmediklerimiz almayalım aman diyim...
Kesinlikle çok haklısın.
Onlar için herşeye değer inanki, içte büyüsün tosunun :)
Maşallah canım gözün aydın.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah..Buarada Dr. dan geliyoruz arkadaşlar, miniğim iyiymiş şükür büyümeye devam, 537 gr yaklaşık 28 cm olmuş. Çamaşırım çok ıslanıyor dedim. Yeşil kötü kokulu olmadığı sürece korkma dedi. Toplamda da 3 kilo almışım. Darısı bundan sonraya inş.
ben sezaryan istiyorum sırf korktuğum için ama normal daha sağlklı bi korkmasam cesaret gelse :))