• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canm 110 gördüm dün çok kısa geldi gözüme 70x120 alıcam 80 bulmak imkansız resmen yine kraft baktık calipso modeli hoşuma gitti sadece dönencesi yok onu da ilave ettiririm 490 tl dedi burda baktım internette daha pahalı çok ilginçtir oysa internette daha uçuz oluyordu :KK70:
valla cnm calipso bende var cok kucukte degil oglum 3 yasina geldi hala yatabiliyor memnunum ama dönence titresim 300 e almistim icindeydi herşey iyi artmis fiyatlar valla allahtan besik masrafim yok sepetim var ilk etap icin ama oyun parki icin krafttan şaşmayın derim cok saglam cunku

çok şükür rabbime hamilelikte ufak bir rahatsızlık bile yaşamadım ama bu çatlaklar benim moralimi çok bozuyor eski fiziğim eski formum olmucak artık.zaten fazla kiloyu sevmeyen bi insanım üzerine birde bu çatlaklar gelince daha çok üzülüyorum akşam iç çeke çeke ağladım.nasıl alışırım ben diye inşallah başka yerlerde çıkmaz :KK43:((((
Inşallah canım üzülüyor insan anlıyorum ama ağlama bebişini etkileme annesi oda üzülüyor onlar sağlıklı olsun da napalım çatlaklara aliscaz

işte düz yatabilen bebek arabası aldığımda arabada uyusun dursun diyorum
el puseti de arabada da kullanırım evde de anakucağı niyetiyle kullanırım
erkekler beni benden alıyo adama kalsa dolap saçmaymış eski bi dolap var evde her yeri dökülüyo onu kullanacakmışız
hayır hassasım biliyo ağlıyorum herşeye zaten ama laf esirgemek yok bi de geçen demez mi ben alıştım senin hamile olmana diye adamın aklına gelmiyo artık
cinnet geçirecektim yuh artık dedim
içimdende dedim son iki ay bu adama çektiricem işte oh sefam olsun sen misin unutan
yalandan bişey yapmıyorum zaten yeterince hassasım herşeye ağlıyorum
adamda bu kadar değişeceğini hiç düşünmezdim diyip geziyo :KK70:
benim ki de beni bu dolap konusunda uyuz ediyor. Bebek odası yapmıcaz ama kendi dolabımızda da yer yok yani. Oturma odasındaki berjerlerden birini çıkartıp yerine şifonyer gibi çekmeceli birşey alalım dedim. Demez olaydım salondaki dolaplar ıvır zıvırla doluymuş onların hepsini çıkartıp atacakmış ( ıvır zıvır dediği mutfak dolaplarına sığmayanlar ve seccade falan ve kendi kitapları) ne gerek varmış masrafa bir sürü tantana yaptı. Ağladım ağladım sinirden. Ertesi akşam bana diyorki acaba şuraya bir dolap mı alsak o an saçını başını yolasım geldi.

bende casual cadillac air comfort düşünüyorum ana kucağı yatabiliyor falan çok hoşuma gitti. Gidip görmem lazım tabi ama onu alırım gibi geliyor
casuallar benim hoşuma gitti canım birsürü avantajı var.. (büyük sepet, kumaş kalitesi,teker sağlamlığı gibi)
air ile air comfort arasındaki fark ana kucağı. dediğin gibi comfortta ana kucağı port bebe gibi yatabiliyor. ama öyle olduğu için alt kasası daha büyük, ağırlık yapıyor. bir de eve çıkarıyım orda da kullanıyım ana kucağını dediğinde comfort olan sallanmıyor hacıyatmaz gibi değil altı, dümdüz.
bunları sana söyleyim, bunları öğrenince ben vazgeçtm, benim sağ kolum sağlam değil sakatlık yaşadğm için nüksediyor zaman zaman, o yüzden comforttan vazgeçdim.

benim ki de beni bu dolap konusunda uyuz ediyor. Bebek odası yapmıcaz ama kendi dolabımızda da yer yok yani. Oturma odasındaki berjerlerden birini çıkartıp yerine şifonyer gibi çekmeceli birşey alalım dedim. Demez olaydım salondaki dolaplar ıvır zıvırla doluymuş onların hepsini çıkartıp atacakmış ( ıvır zıvır dediği mutfak dolaplarına sığmayanlar ve seccade falan ve kendi kitapları) ne gerek varmış masrafa bir sürü tantana yaptı. Ağladım ağladım sinirden. Ertesi akşam bana diyorki acaba şuraya bir dolap mı alsak o an saçını başını yolasım geldi.

evlendiğimden beri aynı şey hepsi ayrı cins eve dolap alalım yetmiyo diye söylenip duruyordum sonra beyfendi mutfakta iş yapmayı sever ben sanki söylemiyorum aynı şeyleri demez mi bana cidden yetmiyo dolap mı yaptırsak aynı şey banyo içinde geçerliydi zar zor yaptırtırdım
çocuğumda eski dolabı kullanacakmış içine örümcek bile ağ yapıyo hijyen sıfır dolabı aldık adam hala söyleniyo :KK35:
sinir oluyorum sanki ben keyfime alıyorum o çalışıyorsa bende çalışıyorum bebeğim için iyisini yapmak hakkım :anne:

valla cnm calipso bende var cok kucukte degil oglum 3 yasina geldi hala yatabiliyor memnunum ama dönence titresim 300 e almistim icindeydi herşey iyi artmis fiyatlar valla allahtan besik masrafim yok sepetim var ilk etap icin ama oyun parki icin krafttan şaşmayın derim cok saglam cunku

çok sağol canım yorumun için benim dönencesiz fiyatı 490 dedi dönenceyi ekletince ne kadar olacak çok merak ediyorum

casuallar benim hoşuma gitti canım birsürü avantajı var.. (büyük sepet, kumaş kalitesi,teker sağlamlığı gibi)
air ile air comfort arasındaki fark ana kucağı. dediğin gibi comfortta ana kucağı port bebe gibi yatabiliyor. ama öyle olduğu için alt kasası daha büyük, ağırlık yapıyor. bir de eve çıkarıyım orda da kullanıyım ana kucağını dediğinde comfort olan sallanmıyor hacıyatmaz gibi değil altı, dümdüz.
bunları sana söyleyim, bunları öğrenince ben vazgeçtm, benim sağ kolum sağlam değil sakatlık yaşadğm için nüksediyor zaman zaman, o yüzden comforttan vazgeçdim.
tamam canım teşekkür ederim

eşime kalsa bizim dolabın bi kısmını bebeğe ayıralım zaten arkadaş yatak odası beşiğini verdi sağolsun yeter nolucak diyoda olmaz dedim milleti kendi yatak odamda istemiyorum ben diyince tamam ikeadan bakarız dedi kabul ettim bende. maddi olarak sıkıntı olmıycağını bilsem direticemde oda için ama sıkıntı o yüzden ikea iyidir hem hesaplı hem kullanışlı, arkadaşım ordan aldığı odayı 4 sene rahatça kullandı ve taşınma bile geçirdi mobilyalar. 4sene sonunda çocuğa kaydıraklı yatak aldılar ondan yatağı değiştirdi sadece dolap hala sağlam.

benim hamile olduğumu uykularımdan ve göbeğimden farkediyo bi tek yoksa ahlanmam sızlanmam olmadığı için normalim aslında. e göbekte yeni yeni büyüdü, normaldede kilolu olduğum için çoğu insan kilo aldım zannediyomuş itiraf ediyolar :) bende diyorum yavaştan sızlanmaya başlıyım ama kıyamıyorum sonra zaten herşeyi yapıyo, yardımcı oluyo sağolsun ev işlerinde falanda

dolap konusunda bizimde kendi evimiz diye ben yapmak istiyorum kira da falan olsam tamam abartmıyım derim maddiyat evet hep sıkıntı her ay maaşımıza bişey yükledim para geliyo gidiyo ama olcak o kadar napıyım yani çocuğum için iyisini istemek benimde hakkım ki diyorum ona iyi olursam kurbana kadar çalışırım maddi anlamda yine yardımcı olurum bi nebze de olsa kurbandan sonra 2-3 hafta kalıyo zaten
ay benimkide oluyo sağolsun ama bazen çok anlayışsız ya da bu hassaslıkta bana öyle geliyor
benim hamile olduğum yeterince belli millet karısının karnından eline kaldırmıyo hareketlerini video ya çekiyo
bizimki diyo ki alıştım artık heralde unutuyorum koca karnım var hareketlerim kısıtlandı
ben haftama göre iri oldum biraz bebeğimde iri maşallah o yüzden yeterince belliyim yani
hii adam bana öyle diyince ne çok zoruma gitti anlatamam

www.patronbebek.com/
kızlar bu yatağı gördünüz mü fasulye yatak diye geçiyormuş
arkadaşım almış çok hoşuma gitti sordum meğerlim
çocuk için gelişimine katkı sağlıyormuş inceledim biraz
kullanan duyan var mı?

www.patronbebek.com/
kızlar bu yatağı gördünüz mü fasulye yatak diye geçiyormuş
arkadaşım almış çok hoşuma gitti sordum meğerlim
çocuk için gelişimine katkı sağlıyormuş inceledim biraz
kullanan duyan var mı?
ilkkez duydum cnm. baktım da çok sevmliymiş :) ama ev tipi ana kucağı gelecek bana, o yüzden bunu almam sanırım, ama çok tatlış görünüyo

Erken doğum felan olur belimi olur ben bu hafta hazırlıkları tamamlayacam Sonra tatile gidip gelecek derken evi temizleyecem sonra doğuma hazırım /
haklısın canım. forumdaki diğer kızlar da yavaş yavaş bişiyler bakıyoruz alıyoruz. bence temmuz ağustosta baya alışverişler biticek. inşallah :):)

sallanmamasına hiç dikkat etmemiştim işte gidip görmenin faydaları. Casual marka diğer ürünlere bakarım acayip taktım casual'a :D

evlendiğimden beri aynı şey hepsi ayrı cins eve dolap alalım yetmiyo diye söylenip duruyordum sonra beyfendi mutfakta iş yapmayı sever ben sanki söylemiyorum aynı şeyleri demez mi bana cidden yetmiyo dolap mı yaptırsak aynı şey banyo içinde geçerliydi zar zor yaptırtırdım
çocuğumda eski dolabı kullanacakmış içine örümcek bile ağ yapıyo hijyen sıfır dolabı aldık adam hala söyleniyo :KK35:
sinir oluyorum sanki ben keyfime alıyorum o çalışıyorsa bende çalışıyorum bebeğim için iyisini yapmak hakkım :anne:
erkekler çok farklı bakıyorlar olaya ilgilenmedikleri ve kullanmadıkları için. Kıyafet konusunda da öyle annesi çok almayın dedi diye aldıklarıma yeter artık diyip duruyor sanki çocuk çıplak gezicek ortada hediye gelirmiş hediye gelene kadar bebeği sofra bezine sarcaz sanki. Kısacası erkeklere anlatmak çoook zor.

Ozel aracla doneceksen 2 saatte bir mola verip molada biraz yurumeliymissin. Biz de 8 saat gidecektik doktorum o sekilde musade etmisti. Bir de bol su icmeyi ihmal etme. Iyi yolculuklar.
Canım babamla 7saat arabayla ankaraya geçeceğiz. ordanda 4 5 saat dinlenip kV ile 5 saat otobüsle geçeceğiz. bakalım elimden geldiğince dinlenecegim. Gelirkende 2 saatte 1 durmustuk esimle Sağol canim

gunaydın anneler, bende dun gıttım kontrole bızımkısı 2 hafta onden gidiyor nolcak bılmıyoruz bakaalım gıderek buyuyor 1280 gr olmus. nerdeyse 30 haftalık dedı doktor. tansıyon cok buyuk problem olusturuyor bende. doktor yukselırse 14 9 olursa anında bebegı alırız dedı. ama bebek ıcın nolur bılınmez bız senı kurtarırız dedı. ayaga kalkmam bıle yasak. yuruyus vs asla yok dedi. yorulursam ayakta kalırsam bebek kanala hemen gırer dedi. 15 eylule kadar dayanabılırsem o haftadan sonra alacaklar zaten. ama dayanamazsam dıye cok üzülüyorum. durumum bu kadar cıddı oldugun bılmıyordum. tansiyon hapını da arttırsam carem yokmus. allah hepimizin yardımcısı olsun. ınsallah hepımiz sağ salim kavusuruz bebeklerımıze.
Maşallah canım yavrusuna inş. Biseycik olmayacak içini ferah tut, devamlı tansiyonunu olctur, ona göre bi ilaç baslatmadimi dr sana? Elbet önlemleri vardır.
Ben kamuda değilim hizmet sektörü olduğu için 2. bir emre kadar bizde de izinler durduruldu :KK43:((
Sanada geçmiş olsun canım sıkıntı aynen kimbilir ne zamana kadar bu sicakta çalışacağız. Allah yardımcımız olsun napalım
iyi bakalım bende alırken mutlaka dönence ekleticem
eşim az pürüz ona kalsa bi çok şey gereksiz o yüzden ortadan çatlamadan istediklerimi almaya çalışıyorum
Eklet canım mutlaka ayrı almaya kalktığında sonra daha pahalıya geliyor.
evde var bakanlar saolsunlar da. işe gıdıyorum malesef. rapor hakkım kalmadı yıllık izinler ıptal. nasıl gelıp gıdıcem bılmıyorum.
Canım senin özel durumun var heyet vermeleri lazım sen bi hastaneyi zorla bence riske atma kendinide bebeğini de

haklısın canım. forumdaki diğer kızlar da yavaş yavaş bişiyler bakıyoruz alıyoruz. bence temmuz ağustosta baya alışverişler biticek. inşallah :):)
İyice agirlasmadan almak lazım benim herşey tamam ya ben şimdiden yürüyemez oldum niye böyle oldum anlamıyorum 50 metre gidiyorum oturup dinleniyorum bu sıpa beni benden etti bu sefer

kızlar meraba,
tatilde cepten zor oluyor diye pek uğramadım buralara.
umarım herkes iyidir.

benim 50 lik şeker yüklemesi 160 çıktı,
doktorum 100lük istedi.
ilk oülumda çok zor olmuştu yüzlük, o yüzden istemedim.
o zaman 3 gün açlık tokluk ölçtür dedi.

bakalım ne olacak.

Back
X