- 1 Şubat 2016
- 912
- 1.091
- 33
- 37
ben de size benim derdimi anlatayım, dert değil de dün canım sıkıldı, ben hamile kalmadan önce 63 kiloydum boyum 168 falan. yani ortalama bi insanım, kimisi uzunsun da diyo. şimdiye kadar 6 kilo aldım, göbeğim de çok dikkat çekici bi büyüklükte değil, normal.
işyerinde izinden dönenler sen de hamileymişssn kaç aylık dediler dün 7 dedim, yok canım? eminmisin? falan dediler. evet dedim 28hafta. karnın niye küçük dediler, dedim vücut yapımdandır.
burda konunun kapanması gerekirken biri de demez mi bebek küçük olmasın.bebek normalmiymş dedi bana. ay çok sinir oldumdedim haftasıyla uyumlu çıkıyor dedim kaçtım yanlarından.
ama hamilelik stresi işte, hormonların etkisi, geldim ağladım benim bebeğim küçük mü diye. dr randevumu iple çekiyorum içime kurt düşürdüler![]()
canım küçük yada büyük olsun bebeğin farketmezki sağlıklı olsunda. banada diyo millet sen kilo almadın hiç bebek beslenebiliyo dimi falan diye. bide herkes balık yememe takmış durumda niye yemiyomuşum yemem lazımmış bebek için çok önemliymiş. bende biliyorum ama sevmiyoruuuummmm, denedim yerken çıkarıcak gibi oldum kasıldım yutamadım bile. doktorumda omega 3 verdi zaten o yüzdende problem yok. ben kendimi rahat hissediyorum milletin demesiyle değil bebeğin gelişimi hormonlarınla oynamasınlar söyle onlara :)