- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Valla saglikli olsunlarda ne zaman isterlerse buyursunlar gelsinler tabi yine bi 38 i goruruz İnsaallah :)Amiiiin canım amiiinn :)
Tahmini doğum zamanlarımız cok yakın ne zaman doğurucaz acaba:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla saglikli olsunlarda ne zaman isterlerse buyursunlar gelsinler tabi yine bi 38 i goruruz İnsaallah :)Amiiiin canım amiiinn :)
Tahmini doğum zamanlarımız cok yakın ne zaman doğurucaz acaba:)
Hanımlar henüz çok alışveriş yapmadım bebeğime o yüzden piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum. https://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/49849/cocuk adresinde kampanya var avent biberonlar, burun aspiratörleri vb. Fiyatlar nasıl sizce uygun mu?
Anladım çok teşekkür ederim. 75 TL üstüne 25 TL indirim çeki verdiler hesabıma, sanırım bunu kullanırsam biraz daha uyguna gelecek gibi.Gerçek fiyatlarını abartı göstermişler aslında birçoğunda indirim yapmamış,bazılarında da 1-2 tl indirimi çokmuş gibi göstermişler.
Otri bebe Burun aspiratör eczane fiyatı 23TL (30Tl diyip 22.5tl satıyor) dün eczaneden aldım. yedekleride 15tl.
Diğer ürünlerede baktım indirim yok bu kampanyada.
kızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
canım çok güzel o, ama çok pahalı...Canım ben chicko next2 me anne yanı beşik aldım.
Cok kullanıslı görünüyor .
canım bu da çok güzelmiş.. 250 tl ye böyle ahşap sepet beşik bulman mucize:) bunlardan hep var ama 500-600den aşağısını görmedim...ben besık falan alamadım. alamam da zaten hıc gezemıyorum. sepet besıklerden aldım 3-4 ay yatsa kar diye dusundum. sonra gezer alırım dedım. cok da hosuma gıttı bence kullanıslı da olacak yatagın kenarına koyarım. ıstersem evin her yerıne gezdırırım. 6 aya kadar kullanan arkadaslarım da var herkes memnundu bende cok vermedım hersey dahıl uyku seti cibinliği fln 250 tl ye aldım. bence alabılırsın böyle bırsey. cocugu alması yatırması da kolay olur. Eki Görüntüle 1863205 Eki Görüntüle 1863205
canım kafası aşağıda dönmüş ne demek anlayamadım :/ ben de cumartesi kontrole gittiğimde sordum pozisyonu nasıl diye, başı aşağıda dedi dr, ama döner yarın gelsen farklı olabilir dedi, rahat davrandı.. stres yapma canım sen zaten dinleniyorsun biliyorum, inşallah kalıcak daha içeride o büyüyecek:)kızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
Ya cnm cocuga yer birakmadim heralde her zaman hareket ettigi saatte tik yok baya endiselendim ama cok sukur bugun yine hareketlendi zaten bana kalsa benm oglum az hareket ediyo esim kiziyo cocuk surekli senin gonlun olsun die tekme mi atsin diyocanım bnde dün biraz fazla kaçırdım ve ilk defa sofradan kalktığımda toktum :) benim kızda aradan 3 saat falan geçince hafif hareket etti sadece. sanırım çok yiyince sıkışıyolar. bnde çok rahatsız olduğum fazla yedim diye ama bu bahçeye inip çay içerken çay yanına gofret yememe engel olmadı tabii :)
Icimdeki ya bise olduysa korkusu gecse bi cok iyi olacaktacnm bazen oluyor öyle korkma, bazen saatlerce vuruyolar tekmeliyolar hareket ediyolar mesela, bence uykusuz kalıolar yoruluyolar, sonra derin uyuyolar :) bizim gibiler aslında![]()
Aynen canım ben de atamiyorum resimleri terliklerimi de yaptım sekerleri de :) Bi de urfadan hasır ahşap besik aldık resmini atacaktim atamiyorum malesef... onu karyolası dışında kullanacağız taşınabilir olarak :) atabilsem atıcam inşallahKizlar hediyelikler konusulmus ben hem sikintim gecsin hemde kendi emegimle hazirlayim die keceden magnet yapmaya karar verdim bulut ve bebek kafasi seklinde buraya koyacaktim ama bnm telefondan cektigim fotolarn boyutu buyuk geliyo guzel oldu hosuma gitti
gereksiz harcamalardan kaçıyorum cnm mümkün olduğunca yani o parayı yavruma harcarım, o yüzden her fikre her zaman açığım tabi bazı gelenekler usuller illaki uygulanıyor ya da hayır için diyorsun geçiyorsun
neden misvak merak ettim :) olur tabii neden olmasınkiGunaydinlar,hediye olarak arkadasim hastaneye gelenlere madlen cikolayi etiketle falan hazirlayip vermisti ben de oyle yapayim diyorum.ben mevlut yapamam yasadigim yerde hic akrabam falan yok sadece bikac arkadasim var.onlara da arti olarak misvak vermek istiyorum,kalemli misvagi mavi tulle sarsam sizce nasil olur?
okudum ve ne diyeceğimi bilemedim canım şuan:)bu konularda pek bi hazırlıksızım ama hastanede oda süslemesi fln o işlere hiç girmem diye düşünüyorum. Lohusa şerbeti sevmediğim için erik ya da vişne suyu yapabiliriz, eve gelenlere de çikolata+ bi arkadaşımda görmüştüm minicik saksılarda kaktüslere benzer çiçekler vermişti belki o tarz bişi olabilir süsleyip fln.
çok güzelmiş canım el emeği olunca daha bi değerli oluyo
Günaydın kızlar.. danışmak istediğm br şey var.. park yatak almayacak olanlar, ahşap beşik ya da oda takımı alanlar..
ben de ahşap yatak aldım 70x130 3-4 yıl yatacağı odasında.
ama ilk aylar onda yatamaz sonuçta.. peki ne yapmak lazım.. küçük sepet beşikler oluyor ya onlardan alayım diyorum, mesela 4-5 ay onu kullansam diyorum. yatak odasında yatağımın yanında durur mesela, ya da gündüzleri oturduğum odaya yanıma alırım tekerlekli ve hafif oluyorlar. sonra zaten işe başlayacağım falan, kendi yatağına alıştırmaya çalışsam diyorum.
sizler ne düşünüyorsunuz ?
kızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
canım çok güzel o, ama çok pahalı...
ne kadar kullanılır mesela bu beşik? iç ölçüleri ne kadar?
canım bu da çok güzelmiş.. 250 tl ye böyle ahşap sepet beşik bulman mucize:) bunlardan hep var ama 500-600den aşağısını görmedim...
biz oda yapıyoruz yatağı olacak şunun gibi foto koydum; Eki Görüntüle 1863222
bir de işte benim alacağım da 45x80 ebatında sallanabilen kumaş beşik, fotosunu paylaşayım, işte bunu ne kadar kullanırım ki 4-5 ay kullanılır mı acaba? bunu ilk zamanlar yatak odası- oturma odası gezdirip kullanırım diyorum Eki Görüntüle 1863221
Cnm benimde 27 haftada başı asagiaydi ama dönüyorlar artık.dogum.pozisyonu ediyorlar bebisler korkma daha cok dönerler ccnmkızlar benım dün kontrolüm vardı. bebegın kafası asagıda dönmüs dedi doktor. cok korkuttu beni. ama serviks boyunu ölçtü normal dedi. erken doğum belirtisi yok ama artık ne olacağı belli olmaz heran dogum kanalına giredebilir. haftalarca böyle de gidebilir dedi. böyle durumda olanlar varmı. cok korkuyorum erken gelmesınden. daha çok küçükler 8-10 hafta daha kalması lazım
ay insallah daha kalır. dahada dıkkat edıcem artık. barı 4-5 hafta kalsın diyorum. benım de cevremde 33 haftada dogum yapanlar oldu bu aralar. hepimizin bebekleri saglıkla gelsınler.böyle olup 40 haftaya gidenler gördüm.Strese girme.
burada okudum 32. haftasında çok sağlıklı doğuranlarda var.
37.haftaya kadar kalması şart diye birşey yok.Kalsa iyi olur ama kalmasada allaha şükür büyüdüler artık 32.haftadan sonra sağlıklı dünyaya gelebiliyorlar.