• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım çok güzel o, ama çok pahalı...
ne kadar kullanılır mesela bu beşik? iç ölçüleri ne kadar?

canım bu da çok güzelmiş.. 250 tl ye böyle ahşap sepet beşik bulman mucize:) bunlardan hep var ama 500-600den aşağısını görmedim...

biz oda yapıyoruz yatağı olacak şunun gibi foto koydum; Eki Görüntüle 1863222

bir de işte benim alacağım da 45x80 ebatında sallanabilen kumaş beşik, fotosunu paylaşayım, işte bunu ne kadar kullanırım ki 4-5 ay kullanılır mı acaba? bunu ilk zamanlar yatak odası- oturma odası gezdirip kullanırım diyorum Eki Görüntüle 1863221
cocugun dogum kilosundan gelişmesine kadar herşey etkili ki. ırı bebek olursa gelişmesi de ıyı olursa 3-4 ay. ama kucuk bı bebek olursa 6 aya kadar kullanılıyomus. guzel duruyo da her yere tasınır bana mantıklı geldi ama yınede sen bılırsin.

cocugun dogum kilosundan gelişmesine kadar herşey etkili ki. ırı bebek olursa gelişmesi de ıyı olursa 3-4 ay. ama kucuk bı bebek olursa 6 aya kadar kullanılıyomus. guzel duruyo da her yere tasınır bana mantıklı geldi ama yınede sen bılırsin.
sağol canım. bence de anca böyle hallederiz bi yandan da yatağına alıştırmaya çalışırım çünkü ben işe başlayınca annem bakıcak sonucta orda başka bi yatakta yatcak evde de kendi yatağna alışsın :):)

canım kafası aşağıda dönmüş ne demek anlayamadım :/ ben de cumartesi kontrole gittiğimde sordum pozisyonu nasıl diye, başı aşağıda dedi dr, ama döner yarın gelsen farklı olabilir dedi, rahat davrandı.. stres yapma canım sen zaten dinleniyorsun biliyorum, inşallah kalıcak daha içeride o büyüyecek:)
bana daha değişmez dedi doktor iste ondan korktum. stress yapmamaya calısıyorum ama annem de panik etti. bız ıkı kardesiz ıkımızde erken gelmeye kalkmışız 8 ay olunca dogmusuz artık. cantayı falan hazırla dedi nolur nolmaz dıye. insallah yınede zamanında gelsınler

G gunesjuly1234 benim hep aynı pozisyondaydı hep aşağıda hiç yukarı çıkmadı bebe kedi yavrusu gibi yüzüstü kafası aşağıda. ayrıntılı ultrasondan beri aynı pozisyonda diyim sen anla. benim doktorumun benim gibi bir hastası daha olmuş 41. haftada doğurmuş endişelenme dedi alakası yokmuş daha kolay yaparsın doğumu bence dedi.
benimde hep asagıda gidiyo. sıkıntılı gectı bugune kadar. bıraz yukarı cıktı derken iste. insallah bakalım bızde neler olacak.

Kızlar meraba nasılsınız?
Belki yazdınız göremedim ama
Philips Avent SCD290/01 Naturel Biberon Set hakkında ne düşünüyorsunuz? Alıp önceden kullanan varmı? Arkadaşlarım başka marka kullanma bu çok iyi dediler. Emin olup alamadım.

Kizlar dun aksam mutfktayken gogsumun altina bir agri girdi. Ilk defa boyle bir agri hissettim. Ayakta duramadim oturdum uzandim gecti. Cok korktum. Internetten araştridim ya rahim buyudugubicin baski yapiyormus ya da bebek kaburgama vurdugu ya da başini koydugu icin agri hissediomusum. Insalah bir daha olmaz cok aci vericiydi.
büyüdükçe oluyor canım ben oturduğum yerde ne sancılar çekiyorum 2 haftadır kaburgama ya vuruyo ya eli ayağı geliyo yavrumun bir sancı giriyo ovuyorum tutuyorum oramı sonra biraz zaman geçince geçiyo
bebeklerimiz büyüyo ve artık sığamıyorlar sanırım :)

benimde hep asagıda gidiyo. sıkıntılı gectı bugune kadar. bıraz yukarı cıktı derken iste. insallah bakalım bızde neler olacak.

korkma canım allah ne zaman nasip ederse o zaman alırız kucağımıza. eğer bir sıkıntı görseydi doktorun uyarırdı seni. sen yine de çok yorma kendini çok ayakta kalma. annene bir sorsana onun nasılmış benim annem de hep aşağaıda hissedermiş bizi ayımızı doldurmadan doğurmuş kardeşimi de beni de ama biz biraz kilolu bebeklermişiz o da pek rahat durmamış cam silmiş doğum sancısı varken düşün :skandal:

Kizlar dun aksam mutfktayken gogsumun altina bir agri girdi. Ilk defa boyle bir agri hissettim. Ayakta duramadim oturdum uzandim gecti. Cok korktum. Internetten araştridim ya rahim buyudugubicin baski yapiyormus ya da bebek kaburgama vurdugu ya da başini koydugu icin agri hissediomusum. Insalah bir daha olmaz cok aci vericiydi.

Canim cok gecmis olsun,bebisler iyi saglikli olsun da.tabi ins. Bi daha olmaz

güle güle kullan canım çok güzel gerçekten :) bze biraz pahalı o benim düşündiğim 150 falan artık alırım bi ara ben de netten falan..
Canım tahta beşik var arkadasımda internetten 100 tl civarına almış kullanışlı fiyor bayagı. Meraketme rahat eder bebiş :)

Kızlar meraba nasılsınız?
Belki yazdınız göremedim ama
Philips Avent SCD290/01 Naturel Biberon Set hakkında ne düşünüyorsunuz? Alıp önceden kullanan varmı? Arkadaşlarım başka marka kullanma bu çok iyi dediler. Emin olup alamadım.

Canım biberonda avent cok iyi diye okudum ben de avent alıcam .

bana daha değişmez dedi doktor iste ondan korktum. stress yapmamaya calısıyorum ama annem de panik etti. bız ıkı kardesiz ıkımızde erken gelmeye kalkmışız 8 ay olunca dogmusuz artık. cantayı falan hazırla dedi nolur nolmaz dıye. insallah yınede zamanında gelsınler
anladım canım, başı aşağıda diye hemen doğacak diye birşey yok, birçoğumuzun öyle, bunu düşün rahatlat kendini.
haa aileden gelen birşeyse evet erken de gelebilr, ama yaşamadan bilinmiyor ki... sen yine de stres yapmamaya çalış, erken gelirlerse tutamayız zaten, doktor amcalar onlara iyi bakarlar, sonra da biz :)

bende de oluyor cnm hatta bi kaç gündür bel ağrım eşlik etmişti ve bu bi kaç gün içinde çatı kemiği denilen o kısım baya kubbeleşmişti gittikçe kemikler esniyor açılıyor sanırım bu ağrılarla...

çatı kemiği sizde de öle mi kızlar ??? yani şekil değişimi farkettiniz mi yoksa bende mi bi anormallik var
Canım dediğin şişlik ben de uzun süredir var, hatta elime geliyordu yağ bezesi gibi, geçen doktora sordum dedi varis olabilir bol bol dinlen ayakta kalma ama ne mümkün

Hanımlar henüz çok alışveriş yapmadım bebeğime o yüzden piyasa fiyatlarını pek bilmiyorum. https://www.trendyol.com/Anne-ve-Bebekler-icin-Her-sey/ButikDetay/49849/cocuk adresinde kampanya var avent biberonlar, burun aspiratörleri vb. Fiyatlar nasıl sizce uygun mu?
benim gördüğüm kadarıyla eczane fiyatlarından 1-2 lira aşağıda fiyatlar yani öyle çok aşırı bir indirimde yok gibi. alacaksan bile çok fazla alma bence, şampuanları falan küçük ambalajlı al kullanıp görmek lazım bazı şeyleri

Back
X