• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende aynı fikirdeyim gereksiz harcama yapmak istemiyorum. odasına kıyafetine harcarım daha mantıklı

neden misvak merak ettim :) olur tabii neden olmasınki

:)hamileligimin basinda disimden cok cektim,20lik disim şişti,dolgum kirildi falan arkadas misvak kullan dedi. Ordan arastirinca hosuma gitti. Tabi bana da garip geliyo da:KK48:degisiklik seyleri severim:KK15:

Aynen canım ben de atamiyorum resimleri terliklerimi de yaptım sekerleri de :) Bi de urfadan hasır ahşap besik aldık resmini atacaktim atamiyorum malesef... onu karyolası dışında kullanacağız taşınabilir olarak :) atabilsem atıcam inşallah
Yok canm ya ne atmaya calistiysam atilmiyo nasip artik

Beşiği yükleyebildim sonunda :)

Eklentiler

• IMG-20160721-WA0000.webp
    IMG-20160721-WA0000.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 97
büyüdükçe oluyor canım ben oturduğum yerde ne sancılar çekiyorum 2 haftadır kaburgama ya vuruyo ya eli ayağı geliyo yavrumun bir sancı giriyo ovuyorum tutuyorum oramı sonra biraz zaman geçince geçiyo
bebeklerimiz büyüyo ve artık sığamıyorlar sanırım :)
Canim onlar saģlikli olsun da ne gerekiyorsa katlaniriz. Benim ilk oldugu icin de ne yapacagimi şaşiriyorum

:)hamileligimin basinda disimden cok cektim,20lik disim şişti,dolgum kirildi falan arkadas misvak kullan dedi. Ordan arastirinca hosuma gitti. Tabi bana da garip geliyo da:KK48:degisiklik seyleri severim:KK15:

herşeyde bi sebep vardır işte bak ağrı çekmişsin ama sana fikir olarak geri dönmüş, güzelmiş bence :)))

Yok kullanmiyorum daha doktoruma soyleyemedim son bir haftadir olmaya basladi

doktorunla konuşta başla canım bir an önce. bana sormuştu kramp falan girmeye başladımı diye hafif giricek gibi oluyo ama ama girmedi dediğim anda verdi hiç kramp girmedi çok şükür

MarV-el MarV-el canım ikiside çok güzel beşiğe bayıldım ama çok uzun kullanılamaz heralde dimi? yoksa resimdenmi biraz küçük gibi görünüyo?

benim gördüğüm kadarıyla eczane fiyatlarından 1-2 lira aşağıda fiyatlar yani öyle çok aşırı bir indirimde yok gibi. alacaksan bile çok fazla alma bence, şampuanları falan küçük ambalajlı al kullanıp görmek lazım bazı şeyleri

Biberon, emzik, emzirme atleti, göğüs pedi tırnak makası türü şeyler aldım; bir de göğüs ucu kremi. Diğer şampuan krem vb olayına girmedim dediğiniz gibi bebe doğunca görmek lazım ihtiyacı.

bu haftalarda normal magnezyum eksiklğinden kaynaklanıyor, kullanıyor musun magnezyum

Ben şunu keşfettim: Her gün 1 şişe doğal maden suyu içince gece hiç kramp girmiyor. Bir gün bile aksatsam o gece çığlık çığlığa krampla uyanıyorum, test ettim onayladım :) Maden suyunun içinde kalsiyum magnezyum potasyum gibi mineraller var.

MarV-el MarV-el canım ikiside çok güzel beşiğe bayıldım ama çok uzun kullanılamaz heralde dimi? yoksa resimdenmi biraz küçük gibi görünüyo?
Canim cok küçükte değil 1 yaşına kadar kullanılır inşallah :) karyolanin dışında kullanacağız zaten bunu :) karyolasini da isteyecegiz inşallah bi iki haftaya :)

Ben şunu keşfettim: Her gün 1 şişe doğal maden suyu içince gece hiç kramp girmiyor. Bir gün bile aksatsam o gece çığlık çığlığa krampla uyanıyorum, test ettim onayladım :) Maden suyunun içinde kalsiyum magnezyum potasyum gibi mineraller var.

tabikide öyle, maden suyunun içinde bolca magnezyum falan var ama hamilelikte haftada 2-3 ten fazla önerilmiyo diye biliyorum ben çünkü tansiyonu yükseltebiliyomuş. yinede bi doktoruna sor istersen

Back
X