• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@
Bende arada akşamları yada çok yediğimde oluyor o ağrı ya ve sonrasında karnım biraz daha büyüyor sanırım. Kaburgalarımız genişliyor yapacak bişey yok ne yazıkki...

e-bebekte indirimli ürünler oluyor ben genelde ordan takip edip aldım çoğu şeyi tavsiye ederim.

Benim görümcem kullandı. Çok kullanışlıymış. Şimdi bebeği büyüdü bana verecek bende kullanacağım.

Banada dr. bebeğin daha dönmemiş, daha büyüdükçe ve yeri daraldıkça dönmeleri daha zor oluyor. Ozaman normal doğum yapma şansın azalabilir dedi. Bence dönmesi kötü birşey değil, ayrıca bir arkadaşımında erkenden döndü. Ona devamlı dinleneceksin dedi ama 41. haftada doğum yaptı. Aklına kötü şeyler getirme bence

Allah yardımcın olsun canım

Magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar ne yazıkki arada magnezyum içmeye çalışsamda ihmal ettiğimde bende de oluyor.

Bende şimdi yeni doğan avent biberon setini sipariş verdim. Anne memesine en yakın dokuda ve hava boşaltmaya yarayan özellikte, inş bebeklerimiz severler.[/QUOTE
Canim haklisin ya bugun ilginç bir şekilde gobegimin iyice buyudugunu fark ettim. Hatta arkadasim soyledi bugun sanki daha mi buyuk gorunuyor dedi :) bu arada tetanoz aşusinin ikinci dozunu bugun oldum kizlar.

ne serumu verdiki kan için canım? ilaçlarını düenli iç bide besinlerden almaya çalış eğer şeker sıkıntın yoksa kara üzüm pekmez falan tüketebilirsin belki
Evet kan serumu taktı. Çok ağrıdı kaldıramadim malesef. Şeker sorunum yok çok şükür hergün pekmez falan içiyorum ama yükselmiyor çok yavaş ilerliyoruz

canım benim ki de 8.0 çıktı sağlık ocağındaki ebe 7 ye düşerse nakil gerekli bu halde doğuma giremezsin dedi ctesi randevum var kendi dr.uma göstereceğim bakalım ne diyecek ben de kafama taktım neden o kadar düştü ki en son ölçümde 10 du:KK43:
Ben hamile kalmadan önce bide kan nakli yapıldı 2 ünite ona rağmen düşük ya inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardımcımız olsun canım

Merhaba kızlar sağlık ocağında kan degerlerime batmktirdim ve cok düşük çıktı 9 larda yani sizce bu normal doğuma engel mi ilac da kullanıyorum ama ancak bu kadar yükseldi bebeğime bişey olmaz dimi çok korkuyorum:KK61:
Geçmiş olsun canım. .. canım bol bol karauzum, pekmez falan ye düzelir inşallah... bastık, sucuk falan da kan yapar yanlış hatırlamıyorsam urfada yaşıyorsun bol bol bulursun bunlardan... bi de çok su iç kan yapımın hızlansın bunlarla birlikte...

Bende arada akşamları yada çok yediğimde oluyor o ağrı ya ve sonrasında karnım biraz daha büyüyor sanırım. Kaburgalarımız genişliyor yapacak bişey yok ne yazıkki...

e-bebekte indirimli ürünler oluyor ben genelde ordan takip edip aldım çoğu şeyi tavsiye ederim.

Benim görümcem kullandı. Çok kullanışlıymış. Şimdi bebeği büyüdü bana verecek bende kullanacağım.

Banada dr. bebeğin daha dönmemiş, daha büyüdükçe ve yeri daraldıkça dönmeleri daha zor oluyor. Ozaman normal doğum yapma şansın azalabilir dedi. Bence dönmesi kötü birşey değil, ayrıca bir arkadaşımında erkenden döndü. Ona devamlı dinleneceksin dedi ama 41. haftada doğum yaptı. Aklına kötü şeyler getirme bence

Allah yardımcın olsun canım

Magnezyum eksikliğinden oluyor o kramplar ne yazıkki arada magnezyum içmeye çalışsamda ihmal ettiğimde bende de oluyor.

Bende şimdi yeni doğan avent biberon setini sipariş verdim. Anne memesine en yakın dokuda ve hava boşaltmaya yarayan özellikte, inş bebeklerimiz severler.
Sağol canim :)

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam hamilelik esnasında kan nakli tehlikeliydi... doğum esnasında tehlikeli mi bilmiyorum ama hamilelik esnasında tehlikeli diye hatırlıyorum. .. iyicene araştırmadan yapmasinlar... olabildiğinCe ilaçla ve ağızdan değerlerinizi yükseltmeye çalışın. ..

Ben bu sıcaklardan olucem ya dayanamıyorum gozum acilmiyo burnumdan bile terler bosaliyo mahvoldumm

Günaydın kızlar.. danışmak istediğm br şey var.. park yatak almayacak olanlar, ahşap beşik ya da oda takımı alanlar..
ben de ahşap yatak aldım 70x130 3-4 yıl yatacağı odasında.
ama ilk aylar onda yatamaz sonuçta.. peki ne yapmak lazım.. küçük sepet beşikler oluyor ya onlardan alayım diyorum, mesela 4-5 ay onu kullansam diyorum. yatak odasında yatağımın yanında durur mesela, ya da gündüzleri oturduğum odaya yanıma alırım tekerlekli ve hafif oluyorlar. sonra zaten işe başlayacağım falan, kendi yatağına alıştırmaya çalışsam diyorum.

sizler ne düşünüyorsunuz ?

Canim gecen hafta biz kizimizin oda takimini ismarladik. Takimda buyuyen besigi var ama ilk aylar icin tipki senin gibi yatak odama kucuk bir besik arastirdim. Begendigim kucuk tahterevalli, sepet vs tarzi yataklar biraz pahaliydi 5-6 ay icin degmez dedim. Sonra kendi konforumu da dusunerek yataga yanasan chicco next2me ye karar vermisken kk de 2015den sonra piyasaya cikmayan baby max bedside park yatak oneren anneleri okuduk. Biraz arastirinca bir firmada pembe rengini bulduk 2 gun icinde bugun geldi az once kurduk. 315 tl ye. Kesinlikle beklentimden daha iyi. Sadece 6 ay degil epey yatabilir bu yatakta. Simdi keske takimdaki buyuyen besigini hic almasaydim diyorum aksamdan beri. park yatak dusunenlere de tavsiye ediyorum.

Allah kolaylık versin canım benimde bu ara ayaklarm şişmeye basladı klima vantılator ne buluyosan cıkma ordan :KK70::KK70:dayanılcak gibi degil
klima bakiyorum bi karar verebilsem taktiricaz da markada hala kararsizim ama yarina karar vermis olucam yoksa düşüp bayilmam an meselesi :D

Kızlar meraba nasılsınız?
Belki yazdınız göremedim ama
Philips Avent SCD290/01 Naturel Biberon Set hakkında ne düşünüyorsunuz? Alıp önceden kullanan varmı? Arkadaşlarım başka marka kullanma bu çok iyi dediler. Emin olup alamadım.

Avent naturel biberon ve emzikleri kesinlikle çok öneriliyor.
bebek mağzasılarında sorsan hepsi en iyisi,en çok tercih edilen diyor.

Kizlar benim çatılarimdaki agri dayanilmaz olmaya basladi. Otururken bisey yok ama ayaga kalktigim anda yere basamiyorum, iki büklüm olup biyere tutunup destek aliyorum. Adim attikca sanki vajinadaki kemiklerim kiriliyor gibi oluyor. Daha 3 gun once doktora gittim hic yoktu bisey, iki gundur boyle. Napicam bilmiyorum cok korkmaya basladim :( :KK61:

Kizlar benim çatılarimdaki agri dayanilmaz olmaya basladi. Otururken bisey yok ama ayaga kalktigim anda yere basamiyorum, iki büklüm olup biyere tutunup destek aliyorum. Adim attikca sanki vajinadaki kemiklerim kiriliyor gibi oluyor. Daha 3 gun once doktora gittim hic yoktu bisey, iki gundur boyle. Napicam bilmiyorum cok korkmaya basladim :KK43: :KK61:
magnezyum alıyor msun canım

Back
X