• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Iyi almissin arkadasim, gule gule kullan. Bende biraz daha pahaliya gormustum o seti ama esim biberonu cam olsun diye boyle istedi. Benim gordugum settekiler cam degildi. Ama disari cikarken kullanmalik bir tane de plastik olandan alacagim hafif olsun diye.
Sağol canım sizde Güle güle kullanın inş.
Gecmis olsun ve gozun aydin canim.
Çok sagol canım

A Ankaaa hayırlı olsun cnm güle güle kullan @triton-x cnm çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydın
dün akşam sağ kasığıma bi ağrı saplandı yaklaşık 1 dk sürdü çığlık attım yani o derece şiddetliydi ve gözlerimden baya yaş çıkmış :KK43:

Kizlar bebek arabasini aldim bugun.
Bir buyuk esya daha halledildi .
Darisi digerlerine :)
Canım hayırlı olsun.
A Ankaaa hayırlı olsun cnm güle güle kullan @triton-x cnm çok geçmiş olsun ayrıca gözün aydın
dün akşam sağ kasığıma bi ağrı saplandı yaklaşık 1 dk sürdü çığlık attım yani o derece şiddetliydi ve gözlerimden baya yaş çıkmış :KK43:
Canım Sağol, Dr una sorsaydin canım allahalla gectimi şimdi dün çok yorulduysan ondan olmuştur belki

kızlar şifonyerim dolabımız ve yatağımız tamam
çocuk olunca yatağı yanıma alıcam tabi şimdi eşim kurulu dursun istedi illa odaya koyduk
ileride inşallah ayırınca odadan böyle olacak :anne::KK46:
IMG_4699.webp
IMG_4701.webp
IMG_4696.webp

Ben de kızımı gördüm de geldim. :anneadayı:Çok çirkinleşmiş :110:bulanıklaşmış ödemden dedi doktor. 10 gün önden gidiyormuş. :KK15:1628 gr 39 cm olmuş. 30+1 normalde ama usg de 32+5 yazıyordu iri olacak normal doğumu sıkıntıya sokmasın dedi.:oha: Doğum pozisyonunu almış başaşağı bekliyo minikom, balböcüğüm. :KK17:Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin:KK200::anne:

Ben de kızımı gördüm de geldim. :anneadayı:Çok çirkinleşmiş :110:bulanıklaşmış ödemden dedi doktor. 10 gün önden gidiyormuş. :KK15:1628 gr 39 cm olmuş. 30+1 normalde ama usg de 32+5 yazıyordu iri olacak normal doğumu sıkıntıya sokmasın dedi.:oha: Doğum pozisyonunu almış başaşağı bekliyo minikom, balböcüğüm. :KK17:Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin:KK200::anne:
Maşallah subhanallah :KK200: merak ediyorum beslenme ile alakası var mı bu durumun, mesela çay kahve tüketiminiz nedir, meyve yiyor musunuz

Maşallah subhanallah :KK200: merak ediyorum beslenme ile alakası var mı bu durumun, mesela çay kahve tüketiminiz nedir, meyve yiyor musunuz
Beslenme ile direk alakalıymış. Ben ilaçlarımı da çok düzenli kullanıyorum. Gyneferon demir hapı, Elevit vitaminler, Efa daily omega 3 ve omega 6 balık yağı ve magnesium diasporal kullanıyorum. Her gün en az 1 bardak süt içiyorum Ekstra peynir ya da yoğurt tüketiyorum kalsiyum ve kemikleri için. Meyve 2 günde bir tüketiyorum. 1 gün beyaz et, 1 gün sebze, 1 gün kırmızı et şeklinde haftalık ana öğünlerimi belirliyorum. Tuz tüketimim çok sınırlı. Çay açık şekersiz içiyorum günde en fazla 2 bardak kahveyi çok seven bir insan olduğum için kesmedim günde yarım fincan şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Böyle işte:anneadayı: Umarım senin bebişin de iyidir.:dua::KK200:

Beslenme ile direk alakalıymış. Ben ilaçlarımı da çok düzenli kullanıyorum. Gyneferon demir hapı, Elevit vitaminler, Efa daily omega 3 ve omega 6 balık yağı ve magnesium diasporal kullanıyorum. Her gün en az 1 bardak süt içiyorum Ekstra peynir ya da yoğurt tüketiyorum kalsiyum ve kemikleri için. Meyve 2 günde bir tüketiyorum. 1 gün beyaz et, 1 gün sebze, 1 gün kırmızı et şeklinde haftalık ana öğünlerimi belirliyorum. Tuz tüketimim çok sınırlı. Çay açık şekersiz içiyorum günde en fazla 2 bardak kahveyi çok seven bir insan olduğum için kesmedim günde yarım fincan şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Böyle işte:anneadayı: Umarım senin bebişin de iyidir.:dua::KK200:
Ne güzel tebrik ediyorum, ilaçlarımı düzenli alamadım ben üstelik bi demir hapı bi decavit ama elhamdülillah bebeğim haftası ile uyumlu sadece benim kanım 9 A düşmüş o yüzden düzenli içiyorum demir hapımı, çayı da baya kestim.

Back
X