- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 53
- 42
Evet aliorummagnezyum alıyor msun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aliorummagnezyum alıyor msun canım
Evet canım 32+0 da aliyorsun32. haftaya girdiğimizde çalışabilir raporu mu almak gerekiyor canım biraz eksiğim de bu konularda
Sağol canım sizde Güle güle kullanın inş.Iyi almissin arkadasim, gule gule kullan. Bende biraz daha pahaliya gormustum o seti ama esim biberonu cam olsun diye boyle istedi. Benim gordugum settekiler cam degildi. Ama disari cikarken kullanmalik bir tane de plastik olandan alacagim hafif olsun diye.
Çok sagol canımGecmis olsun ve gozun aydin canim.
cok gecmiş olsn iyi hadi atlattın canımSağol canım sizde Güle güle kullanın inş.
Çok sagol canım
Sağol canım rahatladım şükürcok gecmiş olsn iyi hadi atlattın canım
Canım hayırlı olsun.Kizlar bebek arabasini aldim bugun.
Bir buyuk esya daha halledildi .
Darisi digerlerine :)
Canım Sağol, Dr una sorsaydin canım allahalla gectimi şimdi dün çok yorulduysan ondan olmuştur belki
kızlar şifonyerim dolabımız ve yatağımız tamam
çocuk olunca yatağı yanıma alıcam tabi şimdi eşim kurulu dursun istedi illa odaya koyduk
ileride inşallah ayırınca odadan böyle olacakEki Görüntüle 1864108 Eki Görüntüle 1864109 Eki Görüntüle 1864110
inşallah canımhayırlı olsun, iyi günlerde kullan annesi :)
güzel haberlerle gel inşallah canımGunaydin kizlar biz oglumu oglumu gormeye gidiyoz![]()
Doğum pozisyonunu almış başaşağı bekliyo minikom, balböcüğüm. 
Maşallah subhanallahBen de kızımı gördüm de geldim.Çok çirkinleşmiş
bulanıklaşmış ödemden dedi doktor. 10 gün önden gidiyormuş.
1628 gr 39 cm olmuş. 30+1 normalde ama usg de 32+5 yazıyordu iri olacak normal doğumu sıkıntıya sokmasın dedi.
Doğum pozisyonunu almış başaşağı bekliyo minikom, balböcüğüm.
Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Beslenme ile direk alakalıymış. Ben ilaçlarımı da çok düzenli kullanıyorum. Gyneferon demir hapı, Elevit vitaminler, Efa daily omega 3 ve omega 6 balık yağı ve magnesium diasporal kullanıyorum. Her gün en az 1 bardak süt içiyorum Ekstra peynir ya da yoğurt tüketiyorum kalsiyum ve kemikleri için. Meyve 2 günde bir tüketiyorum. 1 gün beyaz et, 1 gün sebze, 1 gün kırmızı et şeklinde haftalık ana öğünlerimi belirliyorum. Tuz tüketimim çok sınırlı. Çay açık şekersiz içiyorum günde en fazla 2 bardak kahveyi çok seven bir insan olduğum için kesmedim günde yarım fincan şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Böyle işteMaşallah subhanallahmerak ediyorum beslenme ile alakası var mı bu durumun, mesela çay kahve tüketiminiz nedir, meyve yiyor musunuz

ya masaAllah cok güzel sağlıkla huzurla kullanın inslhkızlar şifonyerim dolabımız ve yatağımız tamam
çocuk olunca yatağı yanıma alıcam tabi şimdi eşim kurulu dursun istedi illa odaya koyduk
ileride inşallah ayırınca odadan böyle olacakEki Görüntüle 1864108 Eki Görüntüle 1864109 Eki Görüntüle 1864110
Ne güzel tebrik ediyorum, ilaçlarımı düzenli alamadım ben üstelik bi demir hapı bi decavit ama elhamdülillah bebeğim haftası ile uyumlu sadece benim kanım 9 A düşmüş o yüzden düzenli içiyorum demir hapımı, çayı da baya kestim.Beslenme ile direk alakalıymış. Ben ilaçlarımı da çok düzenli kullanıyorum. Gyneferon demir hapı, Elevit vitaminler, Efa daily omega 3 ve omega 6 balık yağı ve magnesium diasporal kullanıyorum. Her gün en az 1 bardak süt içiyorum Ekstra peynir ya da yoğurt tüketiyorum kalsiyum ve kemikleri için. Meyve 2 günde bir tüketiyorum. 1 gün beyaz et, 1 gün sebze, 1 gün kırmızı et şeklinde haftalık ana öğünlerimi belirliyorum. Tuz tüketimim çok sınırlı. Çay açık şekersiz içiyorum günde en fazla 2 bardak kahveyi çok seven bir insan olduğum için kesmedim günde yarım fincan şekersiz Türk kahvesi içiyorum. Böyle işteUmarım senin bebişin de iyidir.
![]()
amin çok teşekkür ederim inşallah daha güzelleri sizin olsunya masaAllah cok güzel sağlıkla huzurla kullanın inslh