• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gelisimi ve kilosu haftasiyla uyumlu aslinda canim. Zaten ben bu olcumlere cok guvenmiyorum ve fazla kafami takmiyorum. 3 gun once universitede gobek cevresi ondeydi. Simdi boyle dedi. Normal olursa oyle olsun dememe ragmen doktorun gun vermesi beni sasirtti. Olcumlerime gore 20 ekim sonrasi cikiyor beklenen dogum tarihi oysa.
anladım cnaım bilemedim ki benimkinin göbek cevrsi 3 hafta ondeydi en son ...aslında doktor ne derse desin bebekler ne zmaan gelmek isterse ozaman gelecekler:işsiz::işsiz::oha: bak bende kanamaoldu dedim gelyor uc gece yattım cıktım

Kizlar
Merhaba..
Bugun bebegim gun icinde hareket etti ama simdi hic hareket etmiyor bi iki saattir yatiyorum ama tik yok :110:

Kizlar
Merhaba..
Bugun bebegim gun icinde hareket etti ama simdi hic hareket etmiyor bi iki saattir yatiyorum ama tik yok :110:
Sende karnini durt bastır bi yerlerinden bende bazen öyle yapıyorum biraz kipirdayinca içim rahat ediyor. Bazen uykusuna derin dalmış olabilir arada sırada elinle kontrol et yokla o rahatsız olucak zaten hareket eder.

anladım cnaım bilemedim ki benimkinin göbek cevrsi 3 hafta ondeydi en son ...aslında doktor ne derse desin bebekler ne zmaan gelmek isterse ozaman gelecekler:işsiz::işsiz::oha: bak bende kanamaoldu dedim gelyor uc gece yattım cıktım

Evet canim herseyi belirleyecek olan onlar. Ne desek bos. Insallah hicbir sikinti olmaz da hayirlisi nasilsa oyle dogsunlar. Benim su anda ne sezeryan ne de normal hicbir dusuncem yok, akisina biraktim.

Canin aslinda kafama takilan bugun 34.haftanin ilk gunu.kilo olcumlerim hafta baslarinda yapilio ama esas kilo 34.haftanin son gunu olanimi baz almaliyiz.yani aslinda 33.haftayini 2130 la kapatmis oluyorum bu durumda.anlatabildimmi kafa karisikligimi bilmiyorum:)vaktini saatini beklesin saglikli olsun kiloyu sonrada aldiririz artik napalim
Evet canım normal sinirlardasin oyüzden dert edecek birşey yok şükür
Bugun de ozeldeki doktorumuza gittik. Orda da hersey normal kilosu 2250g cikti. Gobek cevresi 1 hafta geriydi protein miktarini artirmami onerdi. Birde 10 ekime dogumu yapariz dedi. Sasirdim. Normal dogum mu dedim? Olabilir dedi. Nasil oluyor da belli bir tarihte normal dogum olabiliyor anlamis degilim.
Canım dr lar tahmini söylüyor. Benimde ölçümlere göre 10 ekimden sonra heran bekleyeceğiz dedi.

Buarada son günlerde bir garip psikoloji deyim kızlar sizde de varmı? Ne yerdeyim ne gökte, bugün çok güzel biyere gittik ama ben oranın güzelliğinde değilim. Farklı biryerdeyim sanki
Doğumu aklıma getirmesemde bilinçaltı korkularımı var anlamadım. . .

Bugun de ozeldeki doktorumuza gittik. Orda da hersey normal kilosu 2250g cikti. Gobek cevresi 1 hafta geriydi protein miktarini artirmami onerdi. Birde 10 ekime dogumu yapariz dedi. Sasirdim. Normal dogum mu dedim? Olabilir dedi. Nasil oluyor da belli bir tarihte normal dogum olabiliyor anlamis degilim.
Canım bana da garip geldi. Kilosu çok bi bebek olsa anlarım da.. Belki öylesine söylemiştir.. Çok takılma bence ya bir sonraki kontrolde belki demez bile böyle bişey

Evet canım normal sinirlardasin oyüzden dert edecek birşey yok şükür

Canım dr lar tahmini söylüyor. Benimde ölçümlere göre 10 ekimden sonra heran bekleyeceğiz dedi.

Canim oyle degil. Doktor gunumuzu belirleyelim dedi. once 9 ekim dedi sonra o pazarmis 10 ekimde yapalim dedi. Ben de sasirdim hemen normal dogum olamayacak mi diye sordum ama olabilir dedi. Cok da uzatmadim. Aslinda ben hala cook kararsizim. Univsitedeki doktorumdan inanilmaz memnunum. Ama ozel hastanenin de sartlari memnun ediyor. Birde 20 ekimde univ. Doktorum konferansa gidecek. Ama yine de beni rahatlatti gecen gun. Bugune kadar kimseyi yariyolda birakmadim diye.
Canım bana da garip geldi. Kilosu çok bi bebek olsa anlarım da.. Belki öylesine söylemiştir.. Çok takılma bence ya bir sonraki kontrolde belki demez bile böyle bişey

Canim oyle degil. Doktor gunumuzu belirleyelim dedi. once 9 ekim dedi sonra o pazarmis 10 ekimde yapalim dedi. Ben de sasirdim hemen normal dogum olamayacak mi diye sordum ama olabilir dedi. Cok da uzatmadim. Aslinda ben hala cook kararsizim. Univsitedeki doktorumdan inanilmaz memnunum. Ama ozel hastanenin de sartlari memnun ediyor. Birde 20 ekimde univ. Doktorum konferansa gidecek. Ama yine de beni rahatlatti gecen gun. Bugune kadar kimseyi yariyolda birakmadim diye.
Ya inş sezeryan yanlisi bir Dr değildir. Çünkü dediğin gibi gün seçmesi garip olmuş.

Aklima gelen tek sey her ikisi de sezeryana odaklilar gibi. Ya da bu normal dogum olayinda benim de bilmedigim birseyler var ve istenilen gunde yapilabiliyor.

Sende karnini durt bastır bi yerlerinden bende bazen öyle yapıyorum biraz kipirdayinca içim rahat ediyor. Bazen uykusuna derin dalmış olabilir arada sırada elinle kontrol et yokla o rahatsız olucak zaten hareket eder.
Deniyim canım

Kızlar bugün kontrolümz vardı. Bebişimz 36 hfta 1 günlük kilomuz 3100 gr boyumzda 49-50 cm maşallh. Ve güzel birşey daha bebişim yine doğum pozisyonunu almış inşllh bu defa tekrardn dönmez:) bayramn üçncü günü sadc nst için çağırdı dr. En son gittiğimde 15-20 günün daha var demişti bugünde öyle dedi bende şaştm kaldm:) ama artk hemn doğsn istiyrm yaa

Hareketleri normal. Doktora daha bi bucuk hafta var. Bu otrivine damarlari sıkistiriyormus, bebegin damarlarinida, ona kan akisi saglayan damarlarida sıkistiriormus, bisey olursa Allah korusun hemen hareketlerine yansirmiki

canım bence iki defada bebeğin damarlarını etkileyecek bi şey yapmaz. bi şey olsa hareketlerine de yansır bence.

Aklima gelen tek sey her ikisi de sezeryana odaklilar gibi. Ya da bu normal dogum olayinda benim de bilmedigim birseyler var ve istenilen gunde yapilabiliyor.
canım benm arkadaş doğuma otele gidiyor gibi gitti suni sancı verdiler ve normal doğum yaptı, fakat onun 42. haftasıydı inş. doktorun normal doğum yanlısıdır yoksa sancın gelsede herşey yolunda olsa da insanın o anda kafasını bulandırıp sezeryana alıyorlar yok bebek tehlike de yok anne şöyle gibilerinden içini ferah tut suni sancı ile normal doğum yapabilirsin yani

Kızlar bugün kontrolümz vardı. Bebişimz 36 hfta 1 günlük kilomuz 3100 gr boyumzda 49-50 cm maşallh. Ve güzel birşey daha bebişim yine doğum pozisyonunu almış inşllh bu defa tekrardn dönmez:) bayramn üçncü günü sadc nst için çağırdı dr. En son gittiğimde 15-20 günün daha var demişti bugünde öyle dedi bende şaştm kaldm:) ama artk hemn doğsn istiyrm yaa
maşallah kuzucuğa :)

Maşallah bebişine az kaldı dayan

Kızlar günaydın. Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin şimdiden. Benimde bugün doktor randevum vardı 36. Haftadayım bebek bi hafta önden gidiyor 3 kilo geldi kızım. 4 kilo olursa sezeryan olabilirmiş. İnşallah normal doğum olur :110:
Ne alaka yaa, sinir oluyorum böyle doktorlara , ben sordum Salı günü ilk çocuksa 4.500 üzeri zor olur dedi , 2. De 4500 a kadar gayet rahat doğar kilolu olmasıyla alakası yok , yayıldığı için kilo dedi... Hakkında Hayırlısı olsun ama normal olsun bence de:KK200: benim kızım normal doğumla Dünya'ya geldi ve tarif edilemez bi mutluluk bence.. Sende yeniden doğmuş gibi hissediyorsun... Çatı muayenesi de yapmamıştı Dr, ayda bir gidiyordum 39+3 te suyum geldi ,3saatte toparlanıp gittim hastaneye oh doğum Başlamış dedi Dr ... Başka bir doktora da mı gitsen ? Ya da neyse Kafanı karıştırmayayım iyice , hayırlısıyla kucağımıza alalım da inşallah :KK200:

Back
X