Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben normal doguma günle gittim gündüz kontrolumu olmustum doktorum bana senin catilarin cocugun bu kilosundan fazlasini kaldirmaz normal dogum istiyosan bu gece gel yat dedi gittim yattim ertesi gun bebisim kucagimdaydiAklima gelen tek sey her ikisi de sezeryana odaklilar gibi. Ya da bu normal dogum olayinda benim de bilmedigim birseyler var ve istenilen gunde yapilabiliyor.
cnm ben normal doguma günle gittim gündüz kontrolumu olmustum doktorum bana senin catilarin cocugun bu kilosundan fazlasini kaldirmaz normal dogum istiyosan bu gece gel yat dedi gittim yattim ertesi gun bebisim kucagimdaydiAklima gelen tek sey her ikisi de sezeryana odaklilar gibi. Ya da bu normal dogum olayinda benim de bilmedigim birseyler var ve istenilen gunde yapilabiliyor.
Maşallah kuzucuğa ölçümlerde hata payı olabiliyor önemli olan sağlıklı olmasıkızlar bugün kontrol vardı. 3200 gr olmuş. fl 7. ama bana fazla ölçüyorlar gibi geldi sezeryan için. 35+4
Haklan cnm az kaldı biz bu takvimde 200 küsürlük günleride gördk. Hatta doğumuna az kalanlarn takvimine bakıp kıskanıyordm ay niye benmki daha küçük diye:)).Maşallah bebişine az kaldı dayan
ay inşllh sağlıklı bir şekilde
cnm ben normal doguma günle gittim gündüz kontrolumu olmustum doktorum bana senin catilarin cocugun bu kilosundan fazlasini kaldirmaz normal dogum istiyosan bu gece gel yat dedi gittim yattim ertesi gun bebisim kucagimdaydi
Maşallah canım bazen biraz yanılma payı. Olsada iyi büyümüş bebeğin inş. Sezeryana döndürmek için yapmiyorlardir.kızlar bugün kontrol vardı. 3200 gr olmuş. fl 7. ama bana fazla ölçüyorlar gibi geldi sezeryan için. 35+4
Cnm takvimine gore girmis oluyosun amaCanim kacinci haftandaydin ve cocuk kilolu muydu? Suni sanci ile mi baslattilar dogumu? Benim kizimin fazla kilosu yok, cati vs. Henuz bakilmadi. Herhangi bir komplikasyonum yok. Daha da dogum icin verdigi tarihe 1 ay var. 38 e girmemis oluyorum o tarihte. Hepsi aklimi bulandiriyor.
ben diyorum ki yeni mesai başlıyo :)aynen canım yaa benimde nasıl geçer ev hallerim kendimdenmi nefret ederim artık bilemiyorum![]()
benim kızım biraz önden gidiyor muhtemelen 38 hafta gibi alacağız dedi son 3 haftada aktarılamıyormuş o yüzden ayın 20 çıkıyorum hayatımdaki en uzun tatilim olacak 12 yıldır çalışıyorum maks iznim 15 gün olmuştu bakalım bebişler gelince zaman sıkıntımız olmayacak gibi ama tecrübe edelim görelim :)![]()
artık kesintisiz uyku hayal bize :)Günaydın kızlar bugün bende uykusuzdum![]()
Kış bebeği olacak ya bana kullanılmaz gibi geliyor kanguru, o yüzden almıcam ben, hatta arabayı da bahara bırakıcam, bebişim büyüsün de sonra baharda gelsin gezmeler, inşallah tabiiisabah sabah ne geveze oldum
kızlar bi de kanguru olarak ne düşünüyorsunuz
sağlam bişey olsun istiyorum eşimin ve teyzelerimizin en büyük isteği kanguru
hangi marka model alalım sizce?

Bu hallerimizide özleyecegizHaklan cnm az kaldı biz bu takvimde 200 küsürlük günleride gördk. Hatta doğumuna az kalanlarn takvimine bakıp kıskanıyordm ay niye benmki daha küçük diye:)).
ay inşllh sağlıklı bir şekildeama geçn ay yaptığm gibi tamm kilosu iyi diyip beslenmeme dikkt etmezsm yine yerinde sayar diyede korkmuyor değilm. İnşllh hepimznki en başta sağlıklı bir şekilde doğarlarm
bende aynı fikirdeyim canım arabayı da almıyorum kanguruyuda ama sağolsun bizimkiler o kadar hevesli ki evde kullanacaklar kanguruyuKış bebeği olacak ya bana kullanılmaz gibi geliyor kanguru, o yüzden almıcam ben, hatta arabayı da bahara bırakıcam, bebişim büyüsün de sonra baharda gelsin gezmeler, inşallah tabiii![]()
Canım bende evde eşimin tişörtunu giyiyorum artık onlarda kisa gelmeye başladı birde rahat diye altta eşofman oluyor eşim dalga geçiyor kamyoncu ile evlenmişim diye mola yerinde ki göbekli kamyoncu amcalar gibisingünaydın kızlar
çok komik bişey söyleyeceğim
artık nefesim ne kadar daralıyorsa geceleri çok horlamaya başlamışım
uyandığımda burnumda tıkanık oluyo ve gece bi kalktım eşim yok adam garibim artık
dayanamamış başka yere gitmiş yatmış
hayır o ses senden nasıl çıkıyo onu merak ediyorum diyo horlamaktan başka bir aşama bu diyo![]()
Bebis huysuz olur veya kucaga alisirsa aslında büyük kurtarıcı olabilir kanguru evde ki bazı işler o şekilde yapilabilir bende paşamın durumuna göre karar vereceğimbende aynı fikirdeyim canım arabayı da almıyorum kanguruyuda ama sağolsun bizimkiler o kadar hevesli ki evde kullanacaklar kanguruyu![]()