• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doğrudur canım da ben küçük yerdeyim avm yok, zaten avm ye işim yoksa gezmek amaçlı gitmeyi sevmiyorum, ben doğa gezintilerini seviyorum :KK36:
Hm anladım canım oğlumda bebek arabasını ilk aldığımızda evde kullanmıştım bayağı gezdirince uyuyordu :)

Kızlar günaydın. Bir şey sorcam, bugün kızımın kıyafetlerni yıkayacağız. Ne önerirsinz mesela nası bi sistematik yapalım
canım ben önce makinanın kazan temizleme özelliği var onu açtım sonra bütün kıyafetleri tersten beyazlar ve renkiler diye ayırdım cilt koruma ayarında ekstra duruluma ile yıkadım normalde de genelde ekstra durulama yaparım

Merhabaaa bana yardimci olun kizlar beni dr um 19 unda cagirdi o zaman 30+3 olcam bidaki randevuya yine 1 ay sonra mi cagirir yoksa 2 haftada 1 e mi duser merak ediorum

canım doktordan doktora ve senin gebelik durumuna göre değişiyor ben hala ayda bir gidiyoru mesela 37 de kontrolum var ondan sonra hafta da bir geleceksin dedi

Bu aralar evet canım aslında çok rahat uyuyordum gecede 1 kez uyaniyordum. Dün çok yoruldum yemek yap ev temizle birde tek basimayim yanımda kimse yok çok zor oluyor :KK43:
canım benim yaa Allah yardımcın olsun benim de kimsem yok kızkardeşim geldi 2 aydır yanımda Allah razı olsun elim ayağım resmen hiçbirşeyde yaptırmıyor yoksa hem iş hem ev hem hamilelik çok zor olurdu ki gelmeden önce çok zordu hele ki şu dönemde daha da zor o olmazsa şimdiye doğurmuş bile olabilirdim

Evde kullanmak fena fikir değil insanın kolları ağrımaz aslında kucağa almak gerektiğinde, benim de eşim heves ediyor da kışın gerekmez diye geçiştirmiştim ben de :KK48:
bakalım istediğim gibi bulursam alıcam işte sağlam bişey
baya kullanıcaz gibi çünkü biz

Canım bende evde eşimin tişörtunu giyiyorum artık onlarda kisa gelmeye başladı birde rahat diye altta eşofman oluyor eşim dalga geçiyor kamyoncu ile evlenmişim diye mola yerinde ki göbekli kamyoncu amcalar gibisin :KK70::KK70::KK70::KK70:
bende adamın eşofmanlarına sardım valla çok rahat kocaman kocaman anca oluyo zaten :KK70:

Arkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım sağ salim al kucağına yaramaz bayramı dışarıda görecek yani
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif

Kızlar hani ultrason da bebişler bizim hesaba göre bazen geriden çıkıyor ya acaba o durumda doğum tarihi de ileri mi kaymış oluyor ki, sanki doktorların doğum tarihi hesabını ne olursa olsun sat A göre yaptığını okumuştum bi yerde

Kızlar hani ultrason da bebişler bizim hesaba göre bazen geriden çıkıyor ya acaba o durumda doğum tarihi de ileri mi kaymış oluyor ki, sanki doktorların doğum tarihi hesabını ne olursa olsun sat A göre yaptığını okumuştum bi yerde
Cnm benm arkadasim 4500 dogum yapti tam sata gore yapti yani kilosu boyu etkilemiyo normal dogumu

kizlar daha once epidural veya spinal anestezi ile sezeryan yapan var mi aranizda nasil acaba sonrasi? Tehlikesi var mi ? Annem biraz eski kafalidir korkutuyor beni

kizlar daha once epidural veya spinal anestezi ile sezeryan yapan var mi aranizda nasil acaba sonrasi? Tehlikesi var mi ? Annem biraz eski kafalidir korkutuyor beni
Slm cnm epidural oldum ben 2011 de ilk gün kalktım hiç yatmadım desem yalan olmaz 3 gün sonra eve çıktık ,evde de gelen misafirler nazar değer diye annem zorla yatak dösek yatırdı çok rahat geçti şimdi hiç korkum yok Allah a çok şükür ,bu doğumum da öyle olur inşallah sende korkma Rabbim yardimcimız olsun

canım benim yaa Allah yardımcın olsun benim de kimsem yok kızkardeşim geldi 2 aydır yanımda Allah razı olsun elim ayağım resmen hiçbirşeyde yaptırmıyor yoksa hem iş hem ev hem hamilelik çok zor olurdu ki gelmeden önce çok zordu hele ki şu dönemde daha da zor o olmazsa şimdiye doğurmuş bile olabilirdim
Sagol canim Rabbim bu dönemlerden hepimize yardim etsin.keşke benimde bi kız kardeşim olsaydı ya. Çok zor camları bile kendim sildim şehir dışından mesafir geliyor hazırlık yaptım. Anlayacağın çok yoruldum bayramda kızım gelirse sarsirmam valla

Back
X