- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Ooo geliyor galiba minik Allah yardimcin olsun canım sağ sağlım al inşallah kucaginaArkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo geliyor galiba minik Allah yardimcin olsun canım sağ sağlım al inşallah kucaginaArkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
Sağol canım aynen çok ağırlaştıkAllah yardımcın olsun canım cidden zor iyice ağırlaştık çünkü
Arkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
Ultrason ölçülerine göre değil sata göre gideceksin kiminin bebişi minyon olur kiminin ki iri olur. Hesaplama sata göre yapılırKızlar hani ultrason da bebişler bizim hesaba göre bazen geriden çıkıyor ya acaba o durumda doğum tarihi de ileri mi kaymış oluyor ki, sanki doktorların doğum tarihi hesabını ne olursa olsun sat A göre yaptığını okumuştum bi yerde
Bu halinle neden camlarla uğraşıyorsun ki. Bırak kalsın öyle zaten sen bu haldeyken gelen utansın. Doğurduk doğurucaz misafir geliyorlar yaSagol canim Rabbim bu dönemlerden hepimize yardim etsin.keşke benimde bi kız kardeşim olsaydı ya. Çok zor camları bile kendim sildim şehir dışından mesafir geliyor hazırlık yaptım. Anlayacağın çok yoruldum bayramda kızım gelirse sarsirmam valla
Haklısın canım ama içime sinmiyor duramiyorum kiBu halinle neden camlarla uğraşıyorsun ki. Bırak kalsın öyle zaten sen bu haldeyken gelen utansın. Doğurduk doğurucaz misafir geliyorlar ya
dualarımız sizinle canım inşallah sağ salim kucağına alırsın miniğini :)Kızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
AllahArkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
Arkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
Normal canım.. ultrason sürekli istemiyor ama nst istiyorlar.Kızlar doktor beni on güne bir nst ye alacakmış artık.. Doktoru bu şekilde yapan var mı? Yoksa benimki çok mu titiz davranıyor..
allah yardımcın olsun cnm gunlerimiz aynı bende artik beklemeliyim sanırımKızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
yok oyle artik rutin herhafta cagiriyo benim doktorumdaKızlar doktor beni on güne bir nst ye alacakmış artık.. Doktoru bu şekilde yapan var mı? Yoksa benimki çok mu titiz davranıyor..
Canım benim Rabbim ikinizide sağlıkla sıhhatle kurtarsın, dualarımız seninleArkadaşlar şuan hastanedeyim nst de sancılar düzenli çıktı nişanımda geldi dua edin bana
kıyamam yaa bari misafirler geldiğinde çok yorma kendini annem kızkardeşime hamile olduğunu öğrenince hepimiz tepki koymuştuk anneme insan 4 ay nasıl anlamaz hamile olmadığını gibilerinde şimdi de bizim elimiz ayağımız oldu bazen bizlere söyleniyor birde beni isemiyordunuz ben olmasam ne yapacaktınız gibisindenSagol canim Rabbim bu dönemlerden hepimize yardim etsin.keşke benimde bi kız kardeşim olsaydı ya. Çok zor camları bile kendim sildim şehir dışından mesafir geliyor hazırlık yaptım. Anlayacağın çok yoruldum bayramda kızım gelirse sarsirmam valla
Ayyyyy allahımmmKızlar çok teşekkür ederim hepinize şuan doktorum eve gönderdi annemlerdeyim annem hastaneye çok yakın şuan 15 dakikada bir sancı kasılma oluyor ama pek hissetmiyorum ilk gittiğimde 3 cm açılmam vardı şuan 4 cm bile olmuştur belki :) ebe bile şaşırdı ne kadar rahatsın diyor bana ama çok şükür sadece evladımı düşünerek motive ediyorum kendimi. Ebemiz gece yarısı olmadan doğum gerçekleşir böyle düzenli sancılarla gidersen dedi.. Bol bol dua edin bana bebeğime
Kızlar doktor beni on güne bir nst ye alacakmış artık.. Doktoru bu şekilde yapan var mı? Yoksa benimki çok mu titiz davranıyor..
Normal canım.. ultrason sürekli istemiyor ama nst istiyorlar.
yok oyle artik rutin herhafta cagiriyo benim doktorumda
sağolun kızlar normal bi şeymiş rahatladım çok şükür o zaman :)) doğum şeklini konuşuyr mu doktorunuz ??Canim ben haftalik giriyorum erken dogum riskimiz var su azligindan dolayi.