• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
esmaasya esmaasya canım Allah kolaylik versin inslh...Rabbim ikinizi de saglıkli sıhhatli kavuştursun. ..Hastanede hepiniz için dua ediyorum. ..ben burda biraz mutsuzum ..Bayramda burdayım. .3.4 gün sonra sezeryan olacağım. .sizlere neşeli hamilelikler diliyorum..daha çantami tamamlayamadan kendimi hastanede buldum..Hayırlısı olsun inslh
Bebegim en son 2400 gr olmuş. ..inslh bizde sağlıklı sıhhatli kavusuruz küveze girmeden
Mutlu hamileilkler diliyorum hepinize

esmaasya esmaasya canım Allah kolaylik versin inslh...Rabbim ikinizi de saglıkli sıhhatli kavuştursun. ..Hastanede hepiniz için dua ediyorum. ..ben burda biraz mutsuzum ..Bayramda burdayım. .3.4 gün sonra sezeryan olacağım. .sizlere neşeli hamilelikler diliyorum..daha çantami tamamlayamadan kendimi hastanede buldum..Hayırlısı olsun inslh
Bebegim en son 2400 gr olmuş. ..inslh bizde sağlıklı sıhhatli kavusuruz küveze girmeden
Günaydın canım .. Inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine.. Mutsuz olma , aksine dua et şükret bak 2400 olmuş Bebeğin maşallah , bi Rahatsızlığı da yok çok şükür , tek sıkıntınız sizi çok merak edip erken gelmeye niyetlenmesi :KK46: ben geçen hafta Cerrahpaşa hastanesine gittim ve ordaki ağır hastaları bebekleri , anneleri gördükten sonra , eşime naz bile yapmam dedim , Rabbim herkesin yardımcısı olsun, aklıma geldikçe dua ediyorum sana morelini yüksek tut , şimdiden mutlu bayramlar :KK200:

Canım benim Allah yardımcın olsun Allah şifa versin hem sana hem kuzucuğuna :KK200::anne:
Tehlikeli dönemler geçti annesi, rahat ol :nazar:

Canim tabi hastane ortamı zor ama sen inşallah güzel bi sonuç için oradasın, bebişin de baya büyük Allah ın izniyle çabuk toparlarsınız ama bunun için moral çok önemli, mutlu doğumlar :)

Günaydın canım .. Inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine.. Mutsuz olma , aksine dua et şükret bak 2400 olmuş Bebeğin maşallah , bi Rahatsızlığı da yok çok şükür , tek sıkıntınız sizi çok merak edip erken gelmeye niyetlenmesi :KK46: ben geçen hafta Cerrahpaşa hastanesine gittim ve ordaki ağır hastaları bebekleri , anneleri gördükten sonra , eşime naz bile yapmam dedim , Rabbim herkesin yardımcısı olsun, aklıma geldikçe dua ediyorum sana morelini yüksek tut , şimdiden mutlu bayramlar :KK200:
Allah razı olsun canımmm. Zaten sizlerle paylaşmasam dualarını hissetmesem zor dayanırım.
Dün biraz sancim olunca sıkı takip için doğum salonuna indirdiler.çok daraltıcı ve bunaltıcı bi yerdi.bağıra bağıra doğum yapiyolardi.beni servise geri çıkarın diye yalvardim.çıkarmadilar. sonra acile bi kaç hasta gelince çıkarmak zorunda kaldılar.
Hastane işleri çok zor dediğin gibi.
İçim buruk çünkü çocuklarımı çoktan görmüyorum bayramda ayrı olacagiz.bu da Rabbimin bi sınavı hayırlısıyla bu sınavdan geçmek nasip etsin .inslh bebisleriniz vaktinde saglikli sıhhatli gelir. .

Canım benim Allah yardımcın olsun Allah şifa versin hem sana hem kuzucuğuna :KK200::anne:
Tehlikeli dönemler geçti annesi, rahat ol :nazar:
Allah Razı olsun canım
Dualariniz için. .çok şükür tehlikeli donemleri geçti. İnslh küveze almazlar. Onun icin bol bol dua ediyorum.Bir an önce kucağıma alıp koklarim. Rabbim hepinizin yavrusunu korusun inslhh

Canim tabi hastane ortamı zor ama sen inşallah güzel bi sonuç için oradasın, bebişin de baya büyük Allah ın izniyle çabuk toparlarsınız ama bunun için moral çok önemli, mutlu doğumlar :)
İnslh canim Allah razı olsun. .hepinizden..dualariniz için çok saolun..mutlu olmaya çalışıyorum. Bebeğimle teselli oluyorum.ama hamilelik işte. İnsanın her dakikasi değişiyor. .hep dua okumaya çalışıyorum. .Rabbim yardimcimiz olsun inslh

Kızlar yalancı doğum sancısı yaşayan var mı dün gece 10 dk fena oldum ondan önceki günde aynısı oldu aşağıya da acayip baskı oluyo sancı geldiğinde ne yapacağımı bilemedim 19 unda randevumuz var daha gitsem mi doktora normal diyor herkes ama emin olamıyorum

Arkadaşlar eşim bugün 3 hurmaya 3 Yasin okuyacak, doğum çantasına koyacağız(Çanta daha hazır değil ama yerleştirmesi kaldı bi tek )ben ilk doğumda , doğum yaklaşınca inşikak ve Meryem sûresini dinlemiştim hep telefondan, Sancı Odasında başucumdaydı.. doğuma yakın hurma yemiştim,bugünden sonra 5 er tane yiyeceğim inş.. Şimdiye kadar 32.haftadan beri 1-3 adet yiyordum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , sizinle paylaşmak istedim...

Doğumu yaklaşan Kişinin yapacağı Dualar

• Hamileliği süresinde inşikak süresini ezberleyip doğum esnasında okuyan kişinin doğumu kolay olur.
  • Rasulullah sallallahu aleyhi vesselam kızı Fatıma nın doğum sancılarının olduğu duyunca hemen yanına hanımlarını göndermiş ve Ayetel Kürsi ayetini, Araf süresi 54. ayet, Yunus süresi 3. ayetini ve nas felak sürelerini okumayı emretmiştir.
  • Bebeğin huyu güzel olması için, doğumuna yakın 3 tane hurmanın üstüne ayrı ayrı birer Yasin süresi okunur.İlki doğum sancısı başladığında yenir. İkincisi çocuk doğduktan sonra yenir. Üçüncüsü doğan bebeğin ilk gıdası olarak yedirilir.
  • Hamilelik esnasında dokuzyüzbin defa SubhanAllah demek
  • Günde 316 defa Ya Rakib demek
  • Ahkaf süresi 35. ayet, Naziat süresi42.ayet, Yusuf süresi 111. ayet yazılıp suda silininceye kadar bekletilir.Doğum sancısı başladığı anda içilir.
  • Meryem Süresi okunur.
  • Yasin, Tebareke ve Amme süresi okunur.
  • Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr. duası sıksık okunur.
  • Abese süresi 20. ayet okunur. doğum esnasında
Ek bilgi olarak da şunu hatırlatmakta fayda var. Doğuma bir hafta kala zeytin yağlı pamuk kullanmanız rahmin açılmasına yardımcı olacaktır. Hamilelikte hurmayı asla bırakmıyoruz. ZiraMeryem validemize Hazreti İsa'dan hamile iken Rabb'imiz tarafından şöyle emredildi."Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun." (Meryem Suresi, 23-26)

Arkadaşlar eşim bugün 3 hurmaya 3 Yasin okuyacak, doğum çantasına koyacağız(Çanta daha hazır değil ama yerleştirmesi kaldı bi tek )ben ilk doğumda , doğum yaklaşınca inşikak ve Meryem sûresini dinlemiştim hep telefondan, Sancı Odasında başucumdaydı.. doğuma yakın hurma yemiştim,bugünden sonra 5 er tane yiyeceğim inş.. Şimdiye kadar 32.haftadan beri 1-3 adet yiyordum... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , sizinle paylaşmak istedim...

Doğumu yaklaşan Kişinin yapacağı Dualar

• Hamileliği süresinde inşikak süresini ezberleyip doğum esnasında okuyan kişinin doğumu kolay olur.
  • Rasulullah sallallahu aleyhi vesselam kızı Fatıma nın doğum sancılarının olduğu duyunca hemen yanına hanımlarını göndermiş ve Ayetel Kürsi ayetini, Araf süresi 54. ayet, Yunus süresi 3. ayetini ve nas felak sürelerini okumayı emretmiştir.
  • Bebeğin huyu güzel olması için, doğumuna yakın 3 tane hurmanın üstüne ayrı ayrı birer Yasin süresi okunur.İlki doğum sancısı başladığında yenir. İkincisi çocuk doğduktan sonra yenir. Üçüncüsü doğan bebeğin ilk gıdası olarak yedirilir.
  • Hamilelik esnasında dokuzyüzbin defa SubhanAllah demek
  • Günde 316 defa Ya Rakib demek
  • Ahkaf süresi 35. ayet, Naziat süresi42.ayet, Yusuf süresi 111. ayet yazılıp suda silininceye kadar bekletilir.Doğum sancısı başladığı anda içilir.
  • Meryem Süresi okunur.
  • Yasin, Tebareke ve Amme süresi okunur.
  • Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr. duası sıksık okunur.
  • Abese süresi 20. ayet okunur. doğum esnasında
Ek bilgi olarak da şunu hatırlatmakta fayda var. Doğuma bir hafta kala zeytin yağlı pamuk kullanmanız rahmin açılmasına yardımcı olacaktır. Hamilelikte hurmayı asla bırakmıyoruz. ZiraMeryem validemize Hazreti İsa'dan hamile iken Rabb'imiz tarafından şöyle emredildi."Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun." (Meryem Suresi, 23-26)

Canim ben de hurmanin gucune inaniyorum.ilk dogumda da yemistim.fakat dogum cantama koydugum ne hurmayi ne de zemzemi yiyip icmeme izin vermemislerdi.ben simdi.1 tane ile basladim.bayram sonrasi 3 e cikaracagim.hatta dondurulmus taze medine hurmasi alip yiyecegim.

Araladaşlar hala bekliyorum yaaa :( açıklığım doğum başlatacak kadar niye gelmiyor artmıyor bu sancılar :(( sancım var ama öyle yerimden kaldıracak kadar değil. Dün ebemiz sancıların bu sıklıkla devam edip artarsa gece 10 11 e doğum gerçekleşmiş olur demişti. Aslında suni sancı verip başlatılabilirdi ama ben istemedim hiç.. İstesemiydim diye düşünüyorum.. Ve hala nişanım geliyor azar azar lekelenmemde var ekstra.. Nazlı kızım nazlanıyor yaa kurban bayramının 1. Günü elimizi ayağımıza dolaştıracak sanırım

Kızlar yalancı doğum sancısı yaşayan var mı dün gece 10 dk fena oldum ondan önceki günde aynısı oldu aşağıya da acayip baskı oluyo sancı geldiğinde ne yapacağımı bilemedim 19 unda randevumuz var daha gitsem mi doktora normal diyor herkes ama emin olamıyorum

cnm bnm o :KK53: pozisyon değiştirince geçiyor 3-4 gündür böyleyim, salı günü 33 haftalık nst, ultrason normal çıktı, doktorum artık ufaktan yoklar sancı karında toplanma sertleşme demişti, ama ufak değil yani baya acıyor, karın ağrısı, uykusuzluk var tabiki çılgın hareketler de cabası

bi sonraki randevum 20 sinde o yüzden bekliyorum cnm, acaba hurma mı neden oluor diye dün yemedim ama yok yani hurmayla ilgisi yok, suyum gelmeden geçmeyen ağrılarım olmadan gitmeyeceğim bu gidişle acile, ama ben yakın zamanda muayene olduğum için içim rahat cnm

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini bizim bebişler üzüyor bizi ama napalım onlar sağlıklı olsun yeter bende hafif sancılar be bi o kadar açılmayla kızımın gelmesini bekliyorum ne kadar uzayacak bilmiyorum :(

Kızlar yardim! 33 +4 haftalık hamileyim belimde daha çok sağ tarafta bi ağrıyla uyandım. Hareket ederken aciyo. Sanki idrarim gelmiş ye sıkışmış gibi o bölgede his var bebeğin hareketlerini kuvvetli hissedemedim belimin agrimasindan sizce nedir bu başına böyle bişey gelip erken doğuran var mi? Son bi kaç haftadır karnimda gün içinde düzensiz bi yere toplanmalar şişmeler oluyo magnezyum falan da kullanıyorum ama. Yardim edin lütfen

Araladaşlar hala bekliyorum yaaa :KK43: açıklığım doğum başlatacak kadar niye gelmiyor artmıyor bu sancılar :KK43:( sancım var ama öyle yerimden kaldıracak kadar değil. Dün ebemiz sancıların bu sıklıkla devam edip artarsa gece 10 11 e doğum gerçekleşmiş olur demişti. Aslında suni sancı verip başlatılabilirdi ama ben istemedim hiç.. İstesemiydim diye düşünüyorum.. Ve hala nişanım geliyor azar azar lekelenmemde var ekstra.. Nazlı kızım nazlanıyor yaa kurban bayramının 1. Günü elimizi ayağımıza dolaştıracak sanırım
Canım inşaallah hayirlisiyla tez vakitte alırsın kucağına. Merakimi ayiplamazsan ne kadar açılman oldu suyun geldi mi bide kaç haftalikdin

Ooo geliyor galiba minik Allah yardimcin olsun canım sağ sağlım al inşallah kucagina

Canım allahyardımcın olsun haber ver bizee:)
Ay cok heyecanlandım

Allah
Yardimcin olsun cnm...inslh sağlık sıhhat la sen de bebeğin de kurtulursunuz

Canım Allah yardımcın olsun.. sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...:KK200: evde dogurmayasin.. dikkat et.. :KK48:

allah yardımcın olsun cnm gunlerimiz aynı bende artik beklemeliyim sanırım

Canım benim Rabbim ikinizide sağlıkla sıhhatle kurtarsın, dualarımız seninle

Ayyyyy allahımmm
Canım bu ne sakinlik ben burda öldüm :))
Dualarımız seninle

esmaasya esmaasya canim allah yardim olsun.dualarimiz seninle.hurmanin gücüne inanir misin bilmem ama madem evdesin ve acilman var hurma yemeni oneririm.

.

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah... Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Canim Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Canım güZel haberlerini beklioruz Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah :KK200:

esmaasya esmaasya canım nasılsın ne durumdasın ? Ayyy çok merak ediyorum , kavuşmuşsundur yavruna mis kokuyordur ohhh darısı bize inşallah

Gunaydinlar herkese:KK49: esmaasya esmaasya guzel haberlerle dogum hikayeni bekliyoruz :KK46:
Benim de vucudum odem tutmaya basladi:KK61:cok tuzlu da yemiyorum aslinda ama bayram donusu bol proteinli beslenerek atlatirim belki

esmaasya esmaasya bebeiş doğdu muuu acabaaa :)
İyisinizdir inşallah

esmaasya esmaasya canim nasil oldun? Sabah uyanir uyanmaz seni dusunup haber var mi diye telefona sarildim. Insallah guzel haberlerini bekliyoruz.

esmaasya esmaasya canım Asyamiz doğdu mu ikiniz nasılsıniz seni merak ediyoruz

esmaasya esmaasya ayyy çok heyecanlı , haberlerini bekliyoruz cnm:KK200:
A AslihanBatuhan cnm üzme kendini her şeyin hayırlısı, sağlıkla yawrunu al da kucağına inş bi an önce toparlanırsınız, bayram şekerin geliyor artık desene .. bizimki ne zmn gelecek acaba :KK46:
Araladaşlar hala bekliyorum yaaa :KK43: açıklığım doğum başlatacak kadar niye gelmiyor artmıyor bu sancılar :KK43:( sancım var ama öyle yerimden kaldıracak kadar değil. Dün ebemiz sancıların bu sıklıkla devam edip artarsa gece 10 11 e doğum gerçekleşmiş olur demişti. Aslında suni sancı verip başlatılabilirdi ama ben istemedim hiç.. İstesemiydim diye düşünüyorum.. Ve hala nişanım geliyor azar azar lekelenmemde var ekstra.. Nazlı kızım nazlanıyor yaa kurban bayramının 1. Günü elimizi ayağımıza dolaştıracak sanırım.. Doğumu sancıları hızlandırmak için ne yapabilirim acaba

Canım inşaallah hayirlisiyla tez vakitte alırsın kucağına. Merakimi ayiplamazsan ne kadar açılman oldu suyun geldi mi bide kaç haftalikdin
Canım inşallahh.. 36+1 im şuan açılmam dün öğlen 3cm di dahada artmıştır belki işin garibi nişanım geldi halada ara ara geliyor lekelenme ama sancıda bi artış yok

Canım inşallahh.. 36+1 im şuan açılmam dün öğlen 3cm di dahada artmıştır belki işin garibi nişanım geldi halada ara ara geliyor lekelenme ama sancıda bi artış yok
Canım 36+1 isen o zaman senle aynıyiz şimdi benide bi heyecan sardı. Benim etrafimda herkes sezeryan olduğu için normal doğum hakkında anca sizden öğreniyorum.doğum uzadigi için suni sanci vermiyorlar mi

Back
X