• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende zorlanıyorummmmm :KK43: erken başladım şikayetlere ama bunalıyorum her yer dar geliyo bazen. Mide yanmalarım çoğaldı. Dik oturmazsam ya da uzanmazsam rahat edemiyorum. Herkesin her dediği batıyor insanlarla tartışıp duruyorum :KK43:
Ahhh bende asabiyet yok ama çok duygusal oldum ve hicbiryere sigamiyorum evde sıkılıyorum dışarda da hemen yoruluyorum uzanmak istiyorum gece uyku yok zaten bide doğum korkusu başladı Meryem süresi dinliyorum hep Allah yardımcımız olsun annelik ne zormuş daha şimdiden zorlaniyoruz :(

Hmmm benim bayram çok hareketli geçiyor canım gelen giden gittiğimiz şehir dışından misafir yanımda da kimse yok yardımci tekim yani herseye ben ilçeden şehre gidip gidip geliyoruz yolda doğurcam valla :KK70: süslere gelince de valla milletin lafından falan hiç hevesim kalmadı ya kılımı kıpırdatmak istemiyorum.moralim bozuk keyfim yok yani
canım yaa kim moralini bozdu senin salla gitsin takma yaaa hevesinde kaçmasın ne istiyorsan onu yap

canım yaa kim moralini bozdu senin salla gitsin takma yaaa hevesinde kaçmasın ne istiyorsan onu yap
ya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorum :KK61::KK61::KK42::KK42::KK42:

ya bu dağıtmak için magnet modellerine bakıyorum diyorlar ne gerek var onun yerine şeker dağıt kapı süsüne bakıyorum ne yani bunu asacakmissin ne bunlar böyle senin bebeğin 2 kilodan fazla doğmaz bence yok çok zayıf olur yok ciğerinde sorun olursa yani son zamanlarımın stresle geçiyorum. Herşeyi boşversem bebeğim hakkında kötü yorumlara dayanamıyorum :KK61::KK61::KK42::KK42::KK42:

ah cnm bnm ya kıyamam sana hamileyken de uğraşmasınlar yani, bütün olumsuz duyduğun her şeye kulaklarını tıka boşver, her şey güzel olacak diye motive et kendini, Allah bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, bebeğin için güçlü ol cnm bnm, Allah katında da şu an güzel bir yerdeyiz hepimiz bol bol dua et güzel şeyler düşün sadece ..

ah canım gelse bi dert gelmese bi dert cokk sukur bu halimize....yaklastıkca stres cogaldı bende rüyalar rüyalar :işsiz::işsiz:bilinaltı kafayı yedi :KK4::KK4:

cnm ben de saçma sapan rüyalar görüyorum bu ara, bebeğimi değiştirmişler çekik gözlü değil bu çocuk diye DNA testi istiyorum filan :D bi ara ha bire bebek emzirip duruyordum 4 tane memeucum vardı :oha:

aaa öelmi magazasında yoktu daha iki gün once canımm senin dediginyataktan bulamadım bu arada nette .hemmmennnn bakıyorum
canım ebebekte kraf yatagı 199.9liracık :oha:gittgidiyoddaha uyguna buldum vardı diye bi markavar snaırm onu dedin o 104.9

cnm ben de saçma sapan rüyalar görüyorum bu ara, bebeğimi değiştirmişler çekik gözlü değil bu çocuk diye DNA testi istiyorum filan :KK70: bi ara ha bire bebek emzirip duruyordum 4 tane memeucum vardı :oha:
ahahah koptumm 4 meme ucumu :KK70::KK70::KK70::KK70:masallahhhhh sınır tanımıoysun rüyada

bende zorlanıyorummmmm :KK43: erken başladım şikayetlere ama bunalıyorum her yer dar geliyo bazen. Mide yanmalarım çoğaldı. Dik oturmazsam ya da uzanmazsam rahat edemiyorum. Herkesin her dediği batıyor insanlarla tartışıp duruyorum :KK43:

ben de havadan nem kaptım resmen bu hafta, baktım herşeye alınıp üzülüyorum ağlıyorum, kendimi ingilizce çalışmaya verdim, Kuran filan dinletiyorum bebikime, egzersizlerimi yapıyorum, bol bol bebişimi okşuyorum seviyorum, yoksa kendimizi yıpratıyoruz, iyi düşüncelere ve sadece ona kavuşmaya odakladım kendimi ..

Ya kızlar eylül de doğma ihtimali nekadar acaba benim yalanci sancılar başladı pozisyon değiştirince geçiyor ama acaba bu sancılardan ne kadar süre sonra doğum başlar ki.erkek çocuk geç gelir derler ama ben hemen doğsun istiyorum çok zorlanıyorum :KK43:

ne zmn başladı cnm yalancı sancıların ? bizimki de erkek ama bnm uzun zamandır yalancı sancılarım oluyor, ben de 20 ekime kadar doğsun istiyorum ya hadi bakalım hayırlısı .. geçen hafta nst sonucum iyi çıktı, doktor erken doğar filan demedi 2 hafta sonra gel dedi sadece..

:KK70: ay evet cnm ya bi de çocuk emio emio, ay bu çocuk aç kaldı diyip endişe ediyorum bir de, şimdiden annelik modundayım :KK70:
ben 37. haftada cantları alıp gittigiizi görmüştüm rüyamda gercekten de 37. haftada cantaalrı alıp gittik hastaneye kanamamolmustu yattım falan biraz daha gercekci rüyalarım :KK49::KK49:bugünde 3800 0lmuştu bebekmasalah :nazar::nazar:annelik duyguları baslamaz mı hiçç :anne::KK46::nazar::anneadayı:

Ayy çok biliyorlar prof. jinekologlar mı müneccimler mi bebeği görmeden ne biçim yorumlar kim yaptı bilmiyorum ama kıskançlıktan yapmışlar canım istedğin kapı süsünü yap magnetini de yap ne istiyorsan yap sonra içinde kalacak madem ne gerek var onlara verme o zaman başkaları için yapma kendin için yap ben öyle yapıyorum herkese de kulağını tıka bana neler neler söylediler kulağımı tıkıyorum bebek sağlıklı olsun da gerisi boş varsın bebeğin küçük olsun ne olacak ki hem onlara nee kendileri 5kg doğurmuş ayyy yorumları kim yaptı bilmem ama çok kızdım yaa kuzum herkese heee de geçsin

ah cnm bnm ya kıyamam sana hamileyken de uğraşmasınlar yani, bütün olumsuz duyduğun her şeye kulaklarını tıka boşver, her şey güzel olacak diye motive et kendini, Allah bebişlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, bebeğin için güçlü ol cnm bnm, Allah katında da şu an güzel bir yerdeyiz hepimiz bol bol dua et güzel şeyler düşün sadece ..
Sağol canım vallahi burası da olmasa kime neyi nasıl anlatırdım bilmiyorum iyiki varsınız valla inşallah doğumlardan kolay bebekleeimiz sağlıklı olur

Back
X