• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selam kızlar... misafirlerim vardı yeni gönderdim. Bu bayram ben gezemeyince hepsi bana geldi sagolsunlar... :olamaz:
Gündüz kontrole gittim kalp sesleri düzgün çıktı şükür. Düzenli sancılar başlamış ama 20 civarında. Önemsemedik. Yarın renkli ultrason çekilecek ve tekrar nst. Hayırlısı bakalım beklemeye devam..

kizlar hastane odasi susleri icin neler dusunuyorsunuz? Kapi susu aldim bide yatak ucuna fiyonk bebegin konucagi yere tul ve fiyonk aldm daha baska bisi bulamadim aklima gelmiyor.
Canım onlari nerden aldın? Ben de süsleme istemiştim ama ona ayıracak vaktim ve enerjim kalmadı. Kapı önüne bebegin baş harfleri veya ismi yazılı uçan balon koymuslardi bir yerde. Yere bantlamislar çok hoş duruyordu. Onu önceden ayarlamak çok mümkün olmaz galiba..

Ya kızlar bnm dün nst kağıdımda beş altı tane sancı 60 larda çıktı ama doktor kağıda baktı sancın yok dedi normalde hep 10 larda 20 lerde çıkardı. Doktorm acayip sakin ya birde. Acaba doğumum yakınmıdır ki;/ günde en az 4-5 kez sağ kalçama acayip bir sancı giriyor bazn sesli tepki veriyorm canm çok yanıyor. Kalkıp dolaşmca fln geçiyor kafam çok karıştı yalancı sancıdır diye tahmin ediıyorm ama yakınmıdır onuda düşünüyorm:) artk doğsun istiyorm yaa:KK66:
Canım oglumda 37+0 da ilk nst idi hatta 4 tane 100 e varan sancı çıktı. Doktor baktı artık her an doğum olabilir gidip dinlen suyun gelir kanaman olursa hemen gel dedi gönderdi. Açılma var mı yok mu diye bile bakmadı. 4 gun sonra da doğum oldu. Zamanı gelmişse doktorlar nst sancılarını pek onemsemiyorlar sanki.. Senin de bir haftaya kadar olabilir doğum. Hayırlı zamanda kurtulalım inşallah...

Kızlar merhaba uzun Zaman oldu bu topikten ayrılalı.bende ekin annesi adayıydım hatırlatsanız hatta topikte bebeğin cinsiyetini ilk öğrenendim.3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve onu düşürmüştüm hatırlarsanız.çok zor günler geçirdim hepsi geride kaldı ve ben yine hamileyim.bazen okuyorum burayı ve hüzünleniyorum.çok Zaman geçmiş.ama allahtan hayırlısı belki Bebek'te sıkıntı vardı bilmiyorum.sizden rıcam siz Allah katında daha iyiysiniz bu günlerde lütfen benim için dua edermisiniz bebeğime bu kez kazasız belasız kavuşayım diye?şimdiden Allah razı oşsun hepinizden.bir nefeste yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah:)
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah. Rabbim bi daha yasatmasin canim.

Iyiyim su snda cok sukur. Ama pek dengem kalmadi. 20. Haftada bebgin kilosu az cikmisti biraz, ondan beri 4 haftada bir ayrintiliys giriyorum. Iki hafta once de suyum biraz az cikmisti, dinlenip su icince gecen hafta o da normal cikti. Bu haftaki kontrolde doktor suyun normal ama dikkat et yine de dedi. Oglumu suyum kalmadigi icin 3 hafta erken dogurmustum. O yuzden takip ediyoruz. Pazartesi yine ayrintili var, kiloya bakilacak. Insallah 2.5 kiloyu gecerse rahatlarim biraz, sonra erken olsa da bebek yeterince buyumus olacak.
Artik gucum pek kalmadi. O canımı sıkıyor biraz. Hiç bir işe yetişemiyorum. Nasılsa yurt dışındayız, gelen giden zaten yakın arkadaşımız diye temizliğe çok dikkst etmiyoruz. Ama şu anda ev kirli baya ve temizlemeye gücüm yetmiyor. Zaten oğlumdan da zaman kalmıyor. Nasıl olcak bilmiyorum. Doğumdan sonra eşim başka bir yerde işe başlayacak, ben de dönemi bitirip öyle gidicem. Anneme dedim gel, eşim gidince beraber kalakım diye, gelmiyor. Bir de üstüne babam bi laf söyledi. Onu da kafaya taktım. Allah'tan kayınvalidem gelicek, isteyerek mi gönlü olmadan mı bilmiyorum ama Allah bin kere razı olsun. Kendi annemden görmeyince.
Psikolojim de dağınık zati. Arkadaşlar da demiş ya, inanılmaz kolay sinirleniyorum, ve tepem atınca sakinleşemiyorum bi türlü. E başka kimse olmayınca da eşimle birbirimize giriyoruz sürekli. Allah'tan ikimiz de sakinleşince uzatmıyoruz. Belki çok önemsemicem şeyler öyle batıyo ki bana anlatamsm.
Neyse ya, tam kafam bozuktu, baya bir yazdım kusura bakma. Bebeğimin tekmeleri falan iyi ama çok şükür. Hastane çantasını da bi tamamlasam :(
Sen ne durumdasın canım? Bi sıkıntın yok inşallah? Aşağıda baskı hissetmeye başladın mı?
Ha bu arada benim 1 cm açılma varmış, doktor bir iki haftaya gelebilir dedi. Ben de yanımda şu yatak bezleri var ya, hastalar için galiba, onunla dolaşıyorum. Arabaya binerken koltuğa seriyorum:)) Allah bilir tabi de, ufak bi tedbir:)

Ayyy canım elti ise hiccc tinlama tamamen kıskançlık insanın hevesini kursaginda bırakmayi severler ama Allahtan benim eltiler iyiler ne etlime karisirlar ne sütlüme kendi hallerindeler bana da kendi akrabalarimdan ve arkadaşlarımdan geliyor yorumlar ama ben hiç tinlamiyorum sende öyle yap helede eltileri hiç tinlama anneminde eltileri böyle gelip anneme yorumlar yaparlardi sonunda annem azda olsa öğrendi takmamayi sen kuzunu düşün o gelecek o mini minnacik haliyle bir tek sende huzur bulacak seni taniyacak isteyecek
Takmamayan çalışıyorum fakat bir süreden sonra hele bebeğime kötü yorum olunca dayanamıyorum. Daha kucağıma almadan kokusunu içime çekmeden nasıl bu kadar çok sevebildim kılına zarar olacak diye içim titriyor canım birisi de bana bebeğime kötü yorum yapılınca Ağlıyorum bişey olacak diye

Takmamayan çalışıyorum fakat bir süreden sonra hele bebeğime kötü yorum olunca dayanamıyorum. Daha kucağıma almadan kokusunu içime çekmeden nasıl bu kadar çok sevebildim kılına zarar olacak diye içim titriyor canım birisi de bana bebeğime kötü yorum yapılınca Ağlıyorum bişey olacak diye
canim ya, Allah sabir versin. yapabilirsen bi laf soyle, en azindan bi sure kuser uzak durur. Allah size sabir versin, ben Turkiye'de olsam cildirabilirdim. telefonla bile yetiyorlar burdayken, siz bir de yuzlerini cekiyorsunuz. en basta da kendi annem. arada oglumu gostermek icin ariyorum, yoksa ayda bir ararim, o kadar yani. neden bilmem agzindan cikan lafi bilmez hic. gerci bizim memlkette sokaktaki adam bile cinnet getirmene yetecek kadar sinirlendirir adami da, neyse. "Allah hayirlisini versin, saglikla dogurursun insallah" diyeni bulamazsin hic.
uff, kusura bakmayin, bugun hakkaten cok asabim bozuk :)

canim ya, Allah sabir versin. yapabilirsen bi laf soyle, en azindan bi sure kuser uzak durur. Allah size sabir versin, ben Turkiye'de olsam cildirabilirdim. telefonla bile yetiyorlar burdayken, siz bir de yuzlerini cekiyorsunuz. en basta da kendi annem. arada oglumu gostermek icin ariyorum, yoksa ayda bir ararim, o kadar yani. neden bilmem agzindan cikan lafi bilmez hic. gerci bizim memlkette sokaktaki adam bile cinnet getirmene yetecek kadar sinirlendirir adami da, neyse. "Allah hayirlisini versin, saglikla dogurursun insallah" diyeni bulamazsin hic.
Estağfurullah canın ne kusuru benimde çok Asabım bozuk bu kadar strese birde grip oldum ne güzel dimi ama

Canım benim sen çok dolmussun. Annende yanında olmayınca stres yapmışsın. Ama sıkma canını herşey olacağına varır. İnş bebeğin uslu olurda kimseye ihtiyacın kalmaz inş. Ben şuan evde yalnız kalıyorum mesela eşimi dün akşam gönderdim. Annemler yakında oturuyor ama oyüzden rahatım. Allah korusun bişey olsa yetisirler. Allah bize o gücü versin yeter

Allah yardımcın olsun canım, dediğin gibi annenin gelmediği yerde kayınvalide n geliyorsa onunla iyi geçinmeye bak inşallah, huzurlu bir doğum süreci yaşarsın, hepimiz yaşarız

Tabi ki canim öyle. Ben bu şekilde düşünüp rahatlattim kendimi.sende endişelenme bence.
Sadc merak işte bndeki, ne zamn doğck diye meraktym:) hayırlısı artk.
Selam kızlar... misafirlerim vardı yeni gönderdim. Bu bayram ben gezemeyince hepsi bana geldi sagolsunlar... :olamaz:
Gündüz kontrole gittim kalp sesleri düzgün çıktı şükür. Düzenli sancılar başlamış ama 20 civarında. Önemsemedik. Yarın renkli ultrason çekilecek ve tekrar nst. Hayırlısı bakalım beklemeye devam..

Canım onlari nerden aldın? Ben de süsleme istemiştim ama ona ayıracak vaktim ve enerjim kalmadı. Kapı önüne bebegin baş harfleri veya ismi yazılı uçan balon koymuslardi bir yerde. Yere bantlamislar çok hoş duruyordu. Onu önceden ayarlamak çok mümkün olmaz galiba..

Canım oglumda 37+0 da ilk nst idi hatta 4 tane 100 e varan sancı çıktı. Doktor baktı artık her an doğum olabilir gidip dinlen suyun gelir kanaman olursa hemen gel dedi gönderdi. Açılma var mı yok mu diye bile bakmadı. 4 gun sonra da doğum oldu. Zamanı gelmişse doktorlar nst sancılarını pek onemsemiyorlar sanki.. Senin de bir haftaya kadar olabilir doğum. Hayırlı zamanda kurtulalım inşallah...
Anldm cnm ne bileym bnmkisde meraktn işte. Umarım hayırlısıyla gelir bebişler. Sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat.

Estağfurullah canın ne kusuru benimde çok Asabım bozuk bu kadar strese birde grip oldum ne güzel dimi ama
ay cok gecmis olsun ya, oglumda 5-6 aylikken olmustum bende. iki ay oksuruk gitmemistim. icim disima cimisti. cok gecm,is olsun canim, bir an evvel iyilesirsin insallah :)

bu gece bidegişikhallerde benimki hayır getirsin inş ananesi geliymus ucakla sabah geliyor ondan mı heyecan yaptı ki:dondurma::dondurma: bu ra gerginlik rüyalar ,sendemi uyuyamadın:KK43:
Evet benimde yarın annanesi geliyo. Bence ondan telaş yapmıştır. Benim uyku geldi gibi biraz denicem bakalım olmazsa yine burdayım :)

Kizlar karnim tas kesildi resmeb hareket ettikcede aciyo gbi sanko etimi yarip cikacak.dr a soyledim nstde sanci gorunmuyo dedi.gelisiminden kaynakli olabilir dedi.yarin kontrolum var yine yasiyomusunuz sizde boyle seyler 1 haftadir cok sk sertlesiyo karnim

Back
X