Iyiyim su snda cok sukur. Ama pek dengem kalmadi. 20. Haftada bebgin kilosu az cikmisti biraz, ondan beri 4 haftada bir ayrintiliys giriyorum. Iki hafta once de suyum biraz az cikmisti, dinlenip su icince gecen hafta o da normal cikti. Bu haftaki kontrolde doktor suyun normal ama dikkat et yine de dedi. Oglumu suyum kalmadigi icin 3 hafta erken dogurmustum. O yuzden takip ediyoruz. Pazartesi yine ayrintili var, kiloya bakilacak. Insallah 2.5 kiloyu gecerse rahatlarim biraz, sonra erken olsa da bebek yeterince buyumus olacak.
Artik gucum pek kalmadi. O canımı sıkıyor biraz. Hiç bir işe yetişemiyorum. Nasılsa yurt dışındayız, gelen giden zaten yakın arkadaşımız diye temizliğe çok dikkst etmiyoruz. Ama şu anda ev kirli baya ve temizlemeye gücüm yetmiyor. Zaten oğlumdan da zaman kalmıyor. Nasıl olcak bilmiyorum. Doğumdan sonra eşim başka bir yerde işe başlayacak, ben de dönemi bitirip öyle gidicem. Anneme dedim gel, eşim gidince beraber kalakım diye, gelmiyor. Bir de üstüne babam bi laf söyledi. Onu da kafaya taktım. Allah'tan kayınvalidem gelicek, isteyerek mi gönlü olmadan mı bilmiyorum ama Allah bin kere razı olsun. Kendi annemden görmeyince.
Psikolojim de dağınık zati. Arkadaşlar da demiş ya, inanılmaz kolay sinirleniyorum, ve tepem atınca sakinleşemiyorum bi türlü. E başka kimse olmayınca da eşimle birbirimize giriyoruz sürekli. Allah'tan ikimiz de sakinleşince uzatmıyoruz. Belki çok önemsemicem şeyler öyle batıyo ki bana anlatamsm.
Neyse ya, tam kafam bozuktu, baya bir yazdım kusura bakma. Bebeğimin tekmeleri falan iyi ama çok şükür. Hastane çantasını da bi tamamlasam

Sen ne durumdasın canım? Bi sıkıntın yok inşallah? Aşağıda baskı hissetmeye başladın mı?
Ha bu arada benim 1 cm açılma varmış, doktor bir iki haftaya gelebilir dedi. Ben de yanımda şu yatak bezleri var ya, hastalar için galiba, onunla dolaşıyorum. Arabaya binerken koltuğa seriyorum:)) Allah bilir tabi de, ufak bi tedbir:)