• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

merhaba cnmcm esmaasya esmaasya dan haber yok hala çok merak ediyorum ben de onu, onun dışında doğum yapmak üzere olan çıkmadı, bayram sakin geçiyor bizim, anneannem felçli yatalak zaten ben de hamileyim biz kimseye gidemiyoruz gelen bize geliyor, çok şükür valizlerimizi odamızı hazırladık süslerimi de yaptım kafa sakin, ara sıra kasık ve bel ağrıları işte ... sen nasılsın cnm bnm ?
ne canım..[/QUOTE]
Kızlar hala bekliyorum oysaki cumartesi doğum başlamış dendiğinde bebeğimi kucağıma alma hayalleri kuruyordum olsun ona birşey olmasında ne kadar kalsa o kadar kardır zaten. Tek korkum bu kadar açıklıkla gezmek ve arada yoklayan sancılarr.. Yarın doktora gideceğiz doktorumunda son günü benimle aynı hafta hamile doğum iznine çıkıyor.. Artık yarına kadarda doğmazsa bizi yönlendirdiği doktorla devam edeceğiz hayırlısı bakalım yarın ne diyecek doktorum

Kızlar hala bekliyorum oysaki cumartesi doğum başlamış dendiğinde bebeğimi kucağıma alma hayalleri kuruyordum olsun ona birşey olmasında ne kadar kalsa o kadar kardır zaten. Tek korkum bu kadar açıklıkla gezmek ve arada yoklayan sancılarr.. Yarın doktora gideceğiz doktorumunda son günü benimle aynı hafta hamile doğum iznine çıkıyor.. Artık yarına kadarda doğmazsa bizi yönlendirdiği doktorla devam edeceğiz hayırlısı bakalım yarın ne diyecek doktorum[/QUOTE]
Ben de kesin doğdu dedim herhalde bebiş ses çıkmayınca :halay: hadi hayırlısı hakkında bakalım, her an tetiktesin heralde şimdi

Iyiyim su snda cok sukur. Ama pek dengem kalmadi. 20. Haftada bebgin kilosu az cikmisti biraz, ondan beri 4 haftada bir ayrintiliys giriyorum. Iki hafta once de suyum biraz az cikmisti, dinlenip su icince gecen hafta o da normal cikti. Bu haftaki kontrolde doktor suyun normal ama dikkat et yine de dedi. Oglumu suyum kalmadigi icin 3 hafta erken dogurmustum. O yuzden takip ediyoruz. Pazartesi yine ayrintili var, kiloya bakilacak. Insallah 2.5 kiloyu gecerse rahatlarim biraz, sonra erken olsa da bebek yeterince buyumus olacak.
Artik gucum pek kalmadi. O canımı sıkıyor biraz. Hiç bir işe yetişemiyorum. Nasılsa yurt dışındayız, gelen giden zaten yakın arkadaşımız diye temizliğe çok dikkst etmiyoruz. Ama şu anda ev kirli baya ve temizlemeye gücüm yetmiyor. Zaten oğlumdan da zaman kalmıyor. Nasıl olcak bilmiyorum. Doğumdan sonra eşim başka bir yerde işe başlayacak, ben de dönemi bitirip öyle gidicem. Anneme dedim gel, eşim gidince beraber kalakım diye, gelmiyor. Bir de üstüne babam bi laf söyledi. Onu da kafaya taktım. Allah'tan kayınvalidem gelicek, isteyerek mi gönlü olmadan mı bilmiyorum ama Allah bin kere razı olsun. Kendi annemden görmeyince.
Psikolojim de dağınık zati. Arkadaşlar da demiş ya, inanılmaz kolay sinirleniyorum, ve tepem atınca sakinleşemiyorum bi türlü. E başka kimse olmayınca da eşimle birbirimize giriyoruz sürekli. Allah'tan ikimiz de sakinleşince uzatmıyoruz. Belki çok önemsemicem şeyler öyle batıyo ki bana anlatamsm.
Neyse ya, tam kafam bozuktu, baya bir yazdım kusura bakma. Bebeğimin tekmeleri falan iyi ama çok şükür. Hastane çantasını da bi tamamlasam :KK43:
Sen ne durumdasın canım? Bi sıkıntın yok inşallah? Aşağıda baskı hissetmeye başladın mı?
Ha bu arada benim 1 cm açılma varmış, doktor bir iki haftaya gelebilir dedi. Ben de yanımda şu yatak bezleri var ya, hastalar için galiba, onunla dolaşıyorum. Arabaya binerken koltuğa seriyorum:)) Allah bilir tabi de, ufak bi tedbir:)

Canım herkes bazı şeylerle sınanıyor işte benimde hamileligin basından beri yasamadıgım şey kalmAdı resmen.. Annem ve kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama yinede kimseye ihtiyacım olnasa diyorum. İnsanlar bencil o hAldeyken bile ilgiyi onlar bekler diye düşünüyorum. Srekli herseye aglıyorum, sinirleniyorum. Eşimle bıgün en az 3 kere küsüp barışmışızdır yani sen düşün.
Benim karnımın bir tarafında sertleşme cok oluyor. Toplanma gibi.
Bide bebek bazen canımı acıtıyor.

Merak ediyorum ne zaman doğacak diye.

Senin minnoşun Bence kilosu artmıştır suyu da yerindeymiş daha nolsun. Zaten doğsada sıkıntı yasanacak bir dönem degil.

Selam kızlar... misafirlerim vardı yeni gönderdim. Bu bayram ben gezemeyince hepsi bana geldi sagolsunlar... :olamaz:
Gündüz kontrole gittim kalp sesleri düzgün çıktı şükür. Düzenli sancılar başlamış ama 20 civarında. Önemsemedik. Yarın renkli ultrason çekilecek ve tekrar nst. Hayırlısı bakalım beklemeye devam..

Canım onlari nerden aldın? Ben de süsleme istemiştim ama ona ayıracak vaktim ve enerjim kalmadı. Kapı önüne bebegin baş harfleri veya ismi yazılı uçan balon koymuslardi bir yerde. Yere bantlamislar çok hoş duruyordu. Onu önceden ayarlamak çok mümkün olmaz galiba..

Canım oglumda 37+0 da ilk nst idi hatta 4 tane 100 e varan sancı çıktı. Doktor baktı artık her an doğum olabilir gidip dinlen suyun gelir kanaman olursa hemen gel dedi gönderdi. Açılma var mı yok mu diye bile bakmadı. 4 gun sonra da doğum oldu. Zamanı gelmişse doktorlar nst sancılarını pek onemsemiyorlar sanki.. Senin de bir haftaya kadar olabilir doğum. Hayırlı zamanda kurtulalım inşallah...

Kapi susu tul fiyonk falan bunlarin hepsini Pendikten aldim ist. 2 hafta oluyor ama simdi gez deseler gezemem. Annemde serbet takimi bide cikolata koymak icin bisi bakiyor sanirim.

Sen sanci cekerken belki birisi ayarlayabilir odayi benim planli sezeryan olcak ama oda illa ayarlanir bi sekilde merak etme .Ama o susler icin de ayri torba canta hazirda tutmak lazim simdi. Bizim dogum tarihleri yakin. Yaklasiyor baya :dua:

Günaydın heyecanlı anneler :KK17: , :halay: hayırlı cumalar olsun inşallah, Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :21: aklıma geldi de ben bebişime takım çok aldım da hiç ayrıyeten içlik almadım ee Ekim bebeği olacağı için tek kat az gelir sanki, gerçi soba yakacağız ama uzmanlar diyo ki siz bi kat giyiyorsanız bebek iki kat giymeli fazlasına gerek yok, alışveriş yaparken de tek parça hiç gözüme ilişmedi yoksa alırdım yine

Kızlar doktordan geliyoruz. Nstde Düzenli sancılar çıktı ama en yükseği 60ti. doktor pruluton depo diye bir iğne verdi. Hamilelik başında da vurulmuştum düşük olmasın diye. Şimdi niye dedim sancılar dursun diye dedi. Yaptırmalı miyim

Kızlar doktordan geliyoruz. Nstde Düzenli sancılar çıktı ama en yükseği 60ti. doktor pruluton depo diye bir iğne verdi. Hamilelik başında da vurulmuştum düşük olmasın diye. Şimdi niye dedim sancılar dursun diye dedi. Yaptırmalı miyim
Ayyyyy o iğne ne kadar can yakıcı bişey bende vurdurmuştum hamilelik başında dusuk tehlikesi vardı ya bu saatten sonra ne gerek varmış ki ilginç

Bu saatten sonra sanciyi niye durdurmaya calisiyo ki bana da garip geldi.farkli bir dr danis bence,tabi senin doktorun seni tanir ama ne bileyim

36. haftadan sonra sanci durdurulmasi garip benim bildigim takip ediliyor genelde. Bence baska bir doktora daha danisin tabi siz bilirsiniz.

Kızlar birşey soracağım ... Şimdi Özel hastanede nst ye girdiğimde muayene ücreti harici nst için de ayrı ücret alıyorlar . Özel muayenehanesi olan bir doktora gidildiğinde de nst ye girmiş isek muayene ücreti harici nst için de ayrı ücret alıyorlar mı , bilen var mı ?..

Günaydın heyecanlı anneler :KK17: , :halay: hayırlı cumalar olsun inşallah, Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :21: aklıma geldi de ben bebişime takım çok aldım da hiç ayrıyeten içlik almadım ee Ekim bebeği olacağı için tek kat az gelir sanki, gerçi soba yakacağız ama uzmanlar diyo ki siz bi kat giyiyorsanız bebek iki kat giymeli fazlasına gerek yok, alışveriş yaparken de tek parça hiç gözüme ilişmedi yoksa alırdım yine

Ic zibinlardan alabilirsin belki canim.

Kızlar hala bekliyorum oysaki cumartesi doğum başlamış dendiğinde bebeğimi kucağıma alma hayalleri kuruyordum olsun ona birşey olmasında ne kadar kalsa o kadar kardır zaten. Tek korkum bu kadar açıklıkla gezmek ve arada yoklayan sancılarr.. Yarın doktora gideceğiz doktorumunda son günü benimle aynı hafta hamile doğum iznine çıkıyor.. Artık yarına kadarda doğmazsa bizi yönlendirdiği doktorla devam edeceğiz hayırlısı bakalım yarın ne diyecek doktorum
Ben de kesin doğdu dedim herhalde bebiş ses çıkmayınca :halay: hadi hayırlısı hakkında bakalım, her an tetiktesin heralde şimdi[/QUOTE]
Aynen canım heran gelebili bugün doktora gittim 3 cm hala açılma eğer 4 cm falan olsa suni sancı verilecek sancım gelmese bile ama nstde az sancı çıktı ve şimdilik bekleyebiliriz dedi

Back
X