• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bende anlamadım ya vurulmak istemiyorum canımı çok yakıyor o iğneler. 1 hafta daha böyle gecirsem bile ınsallah doğsa da birsey olmaz demi artık. ben vurulmıcam buyuk ihtimal baska doktora daha sorcam. bana da ilginç geldi. bu haftadan sonra nıye vuruluyorki

Canım herkes bazı şeylerle sınanıyor işte benimde hamileligin basından beri yasamadıgım şey kalmAdı resmen.. Annem ve kayınvalidemle aynı şehirdeyiz ama yinede kimseye ihtiyacım olnasa diyorum. İnsanlar bencil o hAldeyken bile ilgiyi onlar bekler diye düşünüyorum. Srekli herseye aglıyorum, sinirleniyorum. Eşimle bıgün en az 3 kere küsüp barışmışızdır yani sen düşün.
Benim karnımın bir tarafında sertleşme cok oluyor. Toplanma gibi.
Bide bebek bazen canımı acıtıyor.

Merak ediyorum ne zaman doğacak diye.

Senin minnoşun Bence kilosu artmıştır suyu da yerindeymiş daha nolsun. Zaten doğsada sıkıntı yasanacak bir dönem degil.
aynı durumdayız. Annem ve kv ile aynı şehirdeyim.. Şimdiden ikisi benden daha çok ilgi istiyorlar. Sürekli aramamı, yanlarına gitmemi bekliyorlar. Bana küsen küsene şimdiden.. Oğlum doğduğunda daha fena olacak. Çok ağlayacağım belli.. Bi tek eşim çekiyor beni. Ama o da iyice bunaldı artık

aynı durumdayız. Annem ve kv ile aynı şehirdeyim.. Şimdiden ikisi benden daha çok ilgi istiyorlar. Sürekli aramamı, yanlarına gitmemi bekliyorlar. Bana küsen küsene şimdiden.. Oğlum doğduğunda daha fena olacak. Çok ağlayacağım belli.. Bi tek eşim çekiyor beni. Ama o da iyice bunaldı artık
Aynen bende öyle kayinvalide de annemde aynı şehirde ama kV umrunda değil köye gitti ne zaman gelir muamma annem de garibim kardeşimin düğünü var tam doğum haftasında onla uğraşıyor bi başıma kaldım eşim bakar artık hastanede yada görümcemi çağıracam.herkesin işi var bu ara :(

Aynen bende öyle kayinvalide de annemde aynı şehirde ama kV umrunda değil köye gitti ne zaman gelir muamma annem de garibim kardeşimin düğünü var tam doğum haftasında onla uğraşıyor bi başıma kaldım eşim bakar artık hastanede yada görümcemi çağıracam.herkesin işi var bu ara :KK43:
annemle kv bende kalcak gibiler doğumdan snra.. Annemden ben rica etmiştm kv de atladı hemen. İnşallah çıldırmam

canim ya, Allah sabir versin. yapabilirsen bi laf soyle, en azindan bi sure kuser uzak durur. Allah size sabir versin, ben Turkiye'de olsam cildirabilirdim. telefonla bile yetiyorlar burdayken, siz bir de yuzlerini cekiyorsunuz. en basta da kendi annem. arada oglumu gostermek icin ariyorum, yoksa ayda bir ararim, o kadar yani. neden bilmem agzindan cikan lafi bilmez hic. gerci bizim memlkette sokaktaki adam bile cinnet getirmene yetecek kadar sinirlendirir adami da, neyse. "Allah hayirlisini versin, saglikla dogurursun insallah" diyeni bulamazsin hic.
uff, kusura bakmayin, bugun hakkaten cok asabim bozuk :)
Memleketinizi çok merak ettim Yozgat mı acaba :)))

annemle kv bende kalcak gibiler doğumdan snra.. Annemden ben rica etmiştm kv de atladı hemen. İnşallah çıldırmam
Oyyy Allah yardimcin olsun kardes valla nasıl göze aldın biri gelsin.ben içten içe seviniyrm kV gitti diye annem de çok alingandir onu düşünüyorum kara kara o benden daha lohusa olacak napcam diyom

Kapi susu tul fiyonk falan bunlarin hepsini Pendikten aldim ist. 2 hafta oluyor ama simdi gez deseler gezemem. Annemde serbet takimi bide cikolata koymak icin bisi bakiyor sanirim.

Sen sanci cekerken belki birisi ayarlayabilir odayi benim planli sezeryan olcak ama oda illa ayarlanir bi sekilde merak etme .Ama o susler icin de ayri torba canta hazirda tutmak lazim simdi. Bizim dogum tarihleri yakin. Yaklasiyor baya :dua:
İstanbulda her şey var ne güzel ya... ben de bugün bi cesaret çarşıya çıkacağım. Bursalı kızlar bu tarz şeyleri nerde bulabilirim.. cumhuriyet caddesine gideyim diyorum ama siz ne dersiniz...
Günü bilmek ne güzel canım ya. Ben artık uyuyamıyorum inan. Ha geldi ha gelecek sancıları sayıyorum acaba suyum mu geldi diye bi endişe... hayırlısıyla kurtulalım inşallah...

Kızlar doktordan geliyoruz. Nstde Düzenli sancılar çıktı ama en yükseği 60ti. doktor pruluton depo diye bir iğne verdi. Hamilelik başında da vurulmuştum düşük olmasın diye. Şimdi niye dedim sancılar dursun diye dedi. Yaptırmalı miyim
Canım bence de çok mantıklı değil sancı durdurmak. Başka doktora daha danışırsan daha iyi olur.

Ben de hastaneden geliyorum yine. Ultrasonda neredeyse 2 hafta geri çıktı bebek. Doktor önemsemedi hiç ama benim kafama takıldı. Başka bi doktora daha gideceğim yarın. Endişelenmeye başladım..

Canım valla allah yardım etsin. Ya ne demek atladı. Annen varken niye kalıyor. Benim annem bi terslik olmazsa kalacak. Kv görmeye gelir :)

kalmazsa aklı kalır heralde onun ondan atlıyor her şeye :))
Ay valla işin çook zor görünüyor cnm annen bebeğin altını değiştirse kv tavr yapar, kv baksa annen kızar. İkisini idare etmek senin için çok zor olacak gibi umarım güzel geçer:/ kv bende gelirm dediğinde keşke deseydinz annecim siz hiç zahmet etmeyin ben annemi çağırdm o gelip bana bakack diye

Ay valla işin çook zor görünüyor cnm annen bebeğin altını değiştirse kv tavr yapar, kv baksa annen kızar. İkisini idare etmek senin için çok zor olacak gibi umarım güzel geçer:/ kv bende gelirm dediğinde keşke deseydinz annecim siz hiç zahmet etmeyin ben annemi çağırdm o gelip bana bakack diye
canım dedim ama o inattr gelirim gelirim bende yemeklerinizi yaparm bilmem ne dedi ne desem gelir yani o :)) Allah bana sabır versin

Beimde annecim geldi memleketten k. Vs faso fiso... Anneyle rahat edior insan niye öyle keşke ole olmasa ama maelsef gerçekler ...kızlar yatak muhabbeti kafanızı agrittom ama yükseklik sizce kaç olmalı bebek yatağı ? :işsiz:@ruza sancı varmiydu

Oyyy Allah yardimcin olsun kardes valla nasıl göze aldın biri gelsin.ben içten içe seviniyrm kV gitti diye annem de çok alingandir onu düşünüyorum kara kara o benden daha lohusa olacak napcam diyom
Canım ben bastıra bastıra annem bende kalacak dedim, kv anlamıştır inş. Sizde kimle rahat ediyorsanız oni. Açık açık söyleyin bence

Kızlar bacaklarımın birleştiği yerler ağrıyor öyle sancı gibi değil sanki esneme hareketi yapmışım da hamlanmışım gibi. Var mı sizde böyle bir ağrı?

Kızlar dr dan geliyoruz, bebiş 2540 gr 46 cm olmuş şükür iyi gelişiyor ama yine donmemis. Dr. Bundan sonra dönmesi zor olur dedi. Sizce bu saatten sonra donermi?

Birde hastane çıkışının içinde zıbın yok ya yinede koymak gerekirmi sizce ben sadece hastane çıkışını koymuştum. Annem söyleyince kafam karıştı?

İstanbulda her şey var ne güzel ya... ben de bugün bi cesaret çarşıya çıkacağım. Bursalı kızlar bu tarz şeyleri nerde bulabilirim.. cumhuriyet caddesine gideyim diyorum ama siz ne dersiniz...
Günü bilmek ne güzel canım ya. Ben artık uyuyamıyorum inan. Ha geldi ha gelecek sancıları sayıyorum acaba suyum mu geldi diye bi endişe... hayırlısıyla kurtulalım inşallah...

Canım bence de çok mantıklı değil sancı durdurmak. Başka doktora daha danışırsan daha iyi olur.

Ben de hastaneden geliyorum yine. Ultrasonda neredeyse 2 hafta geri çıktı bebek. Doktor önemsemedi hiç ama benim kafama takıldı. Başka bi doktora daha gideceğim yarın. Endişelenmeye başladım..

Bende dr.a gittim bugun benimkininde kilosu geri de ama dr.lar 2 haftayi cok umursamiyor..2800 olmus.çatı kontrolu de yapildi derin bi nefes aldim hic acı hissetmedim, rahat olmaya calisin:)

Hic sancim cikmadi.dr gunde 2 defa yuruyuse çık dedi.bakalim artik beklemedeyiz:anneadayı:

Kizlar karnim tas kesildi resmeb hareket ettikcede aciyo gbi sanko etimi yarip cikacak.dr a soyledim nstde sanci gorunmuyo dedi.gelisiminden kaynakli olabilir dedi.yarin kontrolum var yine yasiyomusunuz sizde boyle seyler 1 haftadir cok sk sertlesiyo karnim

benim de öyle cnm sertleşmelerim var, dün gece kasık ve bel ağrım baya vardı uyumuşum sonra3 te uyandım bi daha da uyuyamadım sabaha kadar sonra sızmışım yine, nst de bnm de sancım çıkmamıştı geçen hafta salı, o zamandan beri de sancılar daha sık uğruyor artık, aciliyet yok bence su gelmediği sürece, dün 2 tur yürüyüş yaptım öyle bi ara azaldı filan pozisyona göre ağrın geçiyor mu dikkat et sen de..

Kızlar bacaklarımın birleştiği yerler ağrıyor öyle sancı gibi değil sanki esneme hareketi yapmışım da hamlanmışım gibi. Var mı sizde böyle bir ağrı?

var cnm evet, bugün de var, bir de üstelik bi kaç gündür nefesim daralıyordu bugün o baskı kalkmış gibi hissediyorum gelen geçen de karnın biraz inmiş diyor 2-3 haftaya doğurursun diyorlar, bakalım hayırlısı artık..

Kızlar dr dan geliyoruz, bebiş 2540 gr 46 cm olmuş şükür iyi gelişiyor ama yine donmemis. Dr. Bundan sonra dönmesi zor olur dedi. Sizce bu saatten sonra donermi?

Birde hastane çıkışının içinde zıbın yok ya yinede koymak gerekirmi sizce ben sadece hastane çıkışını koymuştum. Annem söyleyince kafam karıştı?

maşallah cnm bebişine:nazar: bizim hastane çıkışlarında birer adet zıbın var ama ayrıyetten yedek zıbın da aldık göbek bağı düşene kadar zıbın giydiriliyormuş bana da annem dedi ..

Back
X