• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
İnş canım dr. İhtimal oldukça az dedi dün oyüzden üzüldüm bende ama umutsuz olmak yok dönecek inş. Kuzu

Canim uzulme ne olursa olsun sen ve bebis icin hayirlisi neyse o olsun. Daha vaktin cok var, insallah doner. Ben hic ama hic dusunmuyorum su anda bunu. Son ana kadar ne desek bos. Ama benim Gliba sezeryan olcak gibi hissediyorum.

Canim uzulme ne olursa olsun sen ve bebis icin hayirlisi neyse o olsun. Daha vaktin cok var, insallah doner. Ben hic ama hic dusunmuyorum su anda bunu. Son ana kadar ne desek bos. Ama benim Gliba sezeryan olcak gibi hissediyorum.
Aynen canım sağlıkla gelsinlerde yapacak bişey yok. İnş herseyin en hayırlısı olsun.

Kızlarr kendinize neler aldınız?? Ben uzun lohusa geceliği almayı düşünüyorum iki tane. Ama altlı üstlü mü alsam acaba kafam çok karıştı.. Hastanede ne giymemiz gerekir ki.. Hangisi daha iyi olur?

Allah yardimcin olsun canım bu kadar oldu bir sıkıntı çıkmaz artık inşallah suan kaç kg oldu bebeğin hangi hastanede yatıyorsun ki küvez ariyacaksin?
Allah razi olsun insallah biraz daha nuyuruz de kuveze ihtiyac kalmaz. 1700 gram oldu. Fakulte hastanesindeyim malum her an kuvez bulunamiyor cevredeki hastanelere bakilacakti.

Kızlarr kendinize neler aldınız?? Ben uzun lohusa geceliği almayı düşünüyorum iki tane. Ama altlı üstlü mü alsam acaba kafam çok karıştı.. Hastanede ne giymemiz gerekir ki.. Hangisi daha iyi olur?

Cnım ben iki tne sabahlıklı altlı üstlü aldım.
Bir tane gebelik aldım sabahlıklı

2 tanede asırı ucuz Gecelik aldım ilk saatlerde kolay batıyormuş diye

Gunaydinlar hanimlar,hamile oldugunu benim gibi erken ogrenen var mi?ben yaklasik bir hafta once kanda ve idrar testinde ogrendim de..simdi aklima takilan erken dollenme olmustur da erken dogar mi kuzu:110:böyle birsey duyan yasayan oldu mu

Kizlar imdaaat :skandal: sabaha kadar bacak aramdaki pisikten uyuyamadim :( bebegimin sudokremini bitirdim resmen ama banamisin demedi. Yuruyemiorum cok aciyo, yara olmus resmen. Napim bi akil verin lutfenn:dua:

Kızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedim :KK43: bide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem :KK42::kızgın:

Gunaydinlar hanimlar,hamile oldugunu benim gibi erken ogrenen var mi?ben yaklasik bir hafta once kanda ve idrar testinde ogrendim de..simdi aklima takilan erken dollenme olmustur da erken dogar mi kuzu:110:böyle birsey duyan yasayan oldu mu
canım neyi kastettiğini anlayamadım. Erken öğrenem derken? Ben 4 haftalıkken öğrendim. Erken döllenme olayını da şöyle söyleyeyim ben doktora sormuştum. Erken geç döllenme olayları erken geç doğumu etkilemiyormuş

Kizlar imdaaat :skandal: sabaha kadar bacak aramdaki pisikten uyuyamadim :KK43: bebegimin sudokremini bitirdim resmen ama banamisin demedi. Yuruyemiorum cok aciyo, yara olmus resmen. Napim bi akil verin lutfenn:dua:
Canım benimde öyle olmuştu bolca nemlendirici krem sürüp hiç bişey giyinmemistim hava alınca bir kaç saat çok rahatladı sonra da geçti bi dene istersen

Böyle bir şeyi hiç duymadım canım ben ya
İşin ilginci ev hiç kokmadı normalde banada kokar ama bugün ev hiç kokmadı kokmuyo su bazlı boya almış eşim ondan mıdır neden bilmem ama cidden sıfır koku ne yaparken koktu ne sonrasında
Bildiğin boya kokusuydu cnm. Sizinki su bazlı diye kokmamş herhalde ama yinde doktoruna bir sor istersn cnm. İnşllh bir sıkıntı çıkmaz

Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
Hayırlı olsun cnm inşllh bir an önce verirler sana sağlıcakla evinize dönersinz. Çok geçmş olsn

heramora heramora 2 2erkekannesi benim adetten 1-2 gün sonra hemen yumurtlama günüm, o hafta içinde döllenme gerçekleşiyor, ümit ediyordum alttaki tarihe göre belki bir kaç gün erken doğar diye hayırlısı artık..... 3,5 haftalıkken kanda tahlil yaptırıp öğrenmiştim ben de ..

Back
X