• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
A
Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
İnslh biranonce yanıma verirler
Dualarini eksik etmeyin
llah bebegıne biran ınce kuvvet versin, birlikte evinize gıdın inşallah. Kac haftalık dogum oldu? Kilosu bıyu tam kactı

Meraba kızlar. .
Ben dün akşam sezeryan oldum.bebeğim 2kg oldu.küveze aldılar. Hıç görmedim daha.sut sagip verdim.
Dualarini eksik etmeyin

Canım hayırlı uğurlu olsun.. minnoşunu tez zamanda yanına veirrler inşallaaaah

Kızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedim :KK43: bide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem :KK42::kızgın:
cnm saçmalama neden seni suçlasın ki senin ne suçun var.
Hem genetik demişse sadc bir ihtimal yüzde yüz diye birşey yokki.
Hem o zamana kadar neler olur kimbilir tıp habire gelişiyor. Lütfen üzme kendini annelik böyle birşey işte daha doğmadn yıllar sonrasını düşünüyor insan.
Ama sen hep pozitif düşün en kötüsü genetiktir kızındada çıksa oda anne olur bak sen olmadın mı? İnşllh öyle bir sıkıntıda çıkmaz cnm sağlıklı anneninde kızında çıkabilir. Polkstk rahatszlığı olan anneninde kzı gayet sağlıklı olabilir.
Lütfen bunlar için kafanı yorma dua et sadc rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşllh sana cnm

Çok şükür misafirler gitti kızlar bende laf duymakdan kurtuldum eğer biraz daha kalsaydi kafayı yerdim herhalde ya arkadaşım ben hamileyim hamile son ayım nasıl hızlı hareket edebilirim ki yerimden zor kalıyorum zaten. Sizde de böyle sorunlar varmı

Kizlar imdaaat :skandal: sabaha kadar bacak aramdaki pisikten uyuyamadim :KK43: bebegimin sudokremini bitirdim resmen ama banamisin demedi. Yuruyemiorum cok aciyo, yara olmus resmen. Napim bi akil verin lutfenn:dua:
Canım trosdy krem var ben oğluma kullanıyorum hiç irseyn kalmaz inşallah

Meraba kızlar. .
Dualarini eksik etmeyin
Canim benim gecmis olsun, gozun aydin. Rabbim bi an evvel kucagina almani nasip etsin yavrunu.

Gunaydinlar hanimlar,hamile oldugunu benim gibi erken ogrenen var mi?ben yaklasik bir hafta once kanda ve idrar testinde ogrendim de..simdi aklima takilan erken dollenme olmustur da erken dogar mi kuzu:110:böyle birsey duyan yasayan oldu mu
Tatlım ay içinde bile yumurtlama günleri 1 2 gün oynayabiliyor. Birde kanda ve idrarda çıkma durumu tamamen uterusa yerlestikten sonra bobreklerden süzülüp kana karışma ve idrara geçme zamanı kişiden kişiye değişir. Birde mesela 18-20 li yaşlarda ilişkiden 2 gün sonra bile kanda çıkan durumlar oluyor. Örneğin bir arkdasim hastanede çalıştığı için 5 gün sonra kanda öğrenmişti. Ama 41. Haftada doğum yaptı. Oyüzden erken yada geç doğumla alakası yok diye biliyorum.
Kızlar hiç iyi değilim moralim çok bozuk bugün kontrolumuz vardı 10 günde sadece 60 gr almış haftasına göre ileriydi ama şimdi kilo alımı çok yavaşladı doktor herzamanki gibi bişey söylemedi ama benim içim rahat değil yüksek tansiyon var diyet yapıyorum ondan mi böyle oldu bilemedim :KK43: bide bende polikistik over var.kızım olacağı için doktora sormaya hiç cesaret edememistim onda da olur mu diye korkuyordum.bugün cesaret edip sordum genetik dedi onda da olacak dedi.şimdi ben napcam bu yüzden hiç istemedim kızımın olmasını benim yaşadıklarımı o da yaşayacak ergenlik zamanına gelipte adet goremeyince Tüylenme kilo vs olunca evlendiginde oda çocuk istediğinde ugrasmak zorunda kaldığında beni suçlar mi? Sende olduğu için böyleyim der mi ? Şimdi düşünmesi bile beni mahvediyor o zaman ben ne cvp vercem :KK42::kızgın:
Canım benim strese girip yavrunu üzme sakın, Dr. Kötü bişey olsa söylerdi eminim. Multivitamin alıyormusun? Yoğurt peynir süt çok yemeye çalış canm inş dahada artacak kilosu
Ben pko nun genetik olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bildiğim bisürü örnek var.birde pko olupta tedavisiz çocuğu olan birçok kişi var. Hiçbirimiz ilerde ne yasayacagimizi bilmiyoruz. Bu tamamen allahın takdiri, sen sakın kötüyü düşünüp yavrunu da üzme olurmu annesi
Meraba kızlar. .
Dualarini eksik etmeyin
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah, azcık kalsın gelecek kucağına inşallah
Aslında dönmüştü canım son kontrolde tekrar ters dönmüş yani demekki yine dönebilir bir umut bekleriz nolcak ters dogurturum diyo doktorum korkmadım değil :)
Evet fırıldak bu keratalar ne zaman ne yapacakları belli olmuyor demekki:) canım peki sen o dönmeyi hissediyormusun? Hissedilebilen birsekilde mi oluyor?

Kızlar gripden dolayi boğazım çok gıcık oluyor öksuremiyorumda çünkü baskı oluyor ağrı oluyor karnımda sizce ne iyi gelir gıcıga

Allah razi olsun insallah biraz daha nuyuruz de kuveze ihtiyac kalmaz. 1700 gram oldu. Fakulte hastanesindeyim malum her an kuvez bulunamiyor cevredeki hastanelere bakilacakti.
2kiloyu geçerse inşallah sıkıntı kalmaz cnm Ciğerli de geliştirici iğne yapılmıştı sanırım Rabbim yavrularimizi sağlıklı sıhhatli bize bagislasin inşallah

Gece 4 e kadar uyuyamadim cok kasilma ve agri oldu bende.. 37+5 im normaldir artik degil mi kizlar
Bende 37 +4 de o ağrı kasilmalardan sonra Sezeryan ile oğlumu doğum yapmıştım 3.200 gr idi artık kasılmalar dahada artıyor bu haftalarda doğsada bir sıkıntı olmuyor ciğer gelisimi tamamlandığı icin

Bence bunları düşünme Can'ım onun ergenliğine kadar neler değişir ne tedaviler çıkar.hem niye suçlasınki sen onu ne emeklerle doğuruyorsun bakarsın onda olmayandanilir olursa da ergenliğe gelince düşünürsün çaresini Allah büyük dertlerden hastalıklardan korusun.

Back
X